Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Wer? Werewolf? Áno, film je o vlkolakovi. Čo od filmu čakať? Horror zrejme nie, skôr sa budete báť o stratený čas pri tomto filme. Najviac ma mrzí akým spôsobom je film spravený. Celé to dava skôr taký mix nezmyselnych scén, pripominajúce dokument. Skoro rovnaké ako film ktorý je zobrazený takým istým štýlom a to je diabol v tele, kto nevidel tiež radšej nepozerať, len v prípade keď už fakt nemáte čo vybrať. To isté platí o snímke Wer. A záver, totálny výsmech 1* ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Řekl jsem si, že jsem dlouho neviděl žádný film o vlkodlacích. Tak jsem si nějaké našel, od roku 2000, neměl jsem chuť na nějaký starší, který má efekty jako TV game. Jenže všechny měly žánr komedie. Až na Wer, tak jsem si to stáhl a nelitoval jsem. Na tomhle filmu se mi snad všechno líbilo - mrazivá atmosféra, příběh, dokonce i FF. Jen vlkodlaci by mohli dostat nějaký update, aby vypadali více jako vlci, než lidi. Alespoň na imdb to má obstojnějších 6.3. Za mě 90%. Strašidelnost 1/4 Brutalita 1/4 ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Čistej průměr co neurazí ale v žádném případě ani nenadchne. Chlapík co hraje vlkodlaka je fakt habán ale asi díky malému rozpočtu nečekejte žádnou proměnu...Prostě má háro, vousy a trošku si pohráli s chrupem max dostal kontaktní čočky a umělé nehty. To je vše. Atmosféra nám také moc nehoustne přitom občas to má dobrej náběh ale prostě mě to nedokázalo chytnout. Závěrečná dvacetiminutovka je rozhodně nejpovedenější a dotáhla film ke třetí hvězdě. Na jedno shlédnutí je to úplně v pohodě ale asi se k tomu moc vracet nebudete. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

"Haulink da wervolf, haulink on da můn a wyšperink in darkes in maj bady blady kůl" Neotřele natočený snímek, míchající FF záběry s dokumentární kamerou, nabízí pohled do vyšetřovaní neobvyklého případu brutální vraždy mladé rodiny. Příběh nás zavede do Francie, do okolí města Lyon, kde sami brzy přijdeme na stopu čehosi nekalého. Jak už název napovídá, nejedná se o životopis Jana Wericha, nýbrž o důstojné oživení vlkodlačí legendy. První polovina je celkem solidně odvyprávěný příběh, rovněž i řádění Wericha, pardon, wervolfa, stojí za to, nicméně, děsivost je prakticky nulová a strhující finále nemá vůbec žádný drajv, takže klidně mohlo jít o příběh výše zmíněné legendy české kinematografie. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Poloviční FF, které nijak nevychází ze standartů těchto movies. Máme tady anomálii(tentokrát vlkodlaka) a dělá prostě neplechu. Atmosféricky neni film vůbec špatný. U některých momentů jsem se upřímně lekl. Co se týče gore, ty efekty nejsou bůhvijaké, ale vyložený průser to taky není. Masakr policajtů byl podle mě fajn. No a co vlkodlak? Ten se moc neukáže, díky dementnímu střihu, který celý zážitek pokazí. Pak už tu je pár lidských hrdinů a dementní scénář. Nakonec finále se docela povedlo a tak to na těch 55% vyjde. Nijak převratné, ale vcelku zajímavé ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když se Gavin (Simon Quarterman) holí, poslední věc, kterou si oholí, je levé obočí, ale v následující scéně, kdy se začne dívat do zrcadla, je obočí neoholené, a stejně tak, když začne křičet do zrcadla v dalším záběru. (Johnny.ARN)
  • Vik Sahay nejprve zvažoval, zda roli Erica Sarina přijmout kvůli nabitému programu, ale nakonec se rozhodl k filmu připojit, protože postava a svět filmu „byly příliš zajímavé na to, aby se od nich dalo odejít“. (Johnny.ARN)
  • Slovo „vlkodlak“ je ve filmu použito třikrát: poprvé ve zprávách, které Gavin (Simon Quarterman) sleduje online; podruhé jej vysloví Eric (Vik Sahay) a potřetí zazní v poslední větě filmu, kterou pronesene Gavin. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama