Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh jedné americké rodiny, která se záhy po přestěhování do jihovýchodní Asie ocitne uprostřed státního převratu. V krajině, kde každý cizinec je okamžitě zatčen a popraven, se zoufale snaží dostat na bezpečné místo. (A-Company CZ)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (358)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Před lety zdrhal Owen Wilson před Srby a teď si hodil to samé v bleděmodrém. Jen Balkánce nahradila jakási asijská svoloč a přibyla manželka s protivnými fakany, kteří útěk značně komplikují. Na začátku jsem sice ocenil, že se šlo rychle na věc a režie nezdržovala nějakou předehrou, ale zhruba po půlce se to utíkání stalo jednotvárným a nudným. Wilson není špatný herec a určitě by se dokázal prosadit i mimo komediální žánr, ale tudy to určitě nepůjde. 30% ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Není to film, který byste si pouštěli často. Ale rozhodně za vidění stojí. Tedy pokud nemáte děti, nebo máte tuhý kořínek :) Je to film ze kterého mrazí ještě dlouho po projekci. Obyčejná rodina uprostřed státního převratu a občanské války se musí dostat z pekla ven. A nebude se Vám to moc líbit. Nedokážu posoudit nakolik se zobrazené dá nazvat reálným, ale mě to reálně působilo a o to intenzivnější film je. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Solidní, akční, Rková záležitost jejíž hlavní devízou je velmi svižná první půlka. Škoda, že v té druhé už to nemá takový drajv a hlavně kdo se těší na Brosnana, tak bude asi lehce zklamán. Nestárnoucí Pierce se tu všeho všudy objeví zhruba na 15 minut a i když si svůj part odehraje z přehledem, tak mohl dostat větší prostor. Wilson jako milující otec celkem uvěřitelný takhle se má prostě chlap v podobný situaci zachovat. Takže na konec celkem dobrý, ale mohlo to bejt lepší. Občas mi trochu vadila i ta příliš akční a zběsilá kamera. Trochu to zklidnit a sem tam použít stativ by neškodilo. Vidím to na lepší průměr, ale dalo se z toho vytěžit ještě větší peklo.60% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilá a nekompromisní vybíjená, která svou první hodinku opravdu umí vyvolat nepříjemný pocit z dosti nemilosrdné a bezvýchodné situace a navíc i pobavit nekompromisní akcí.Wilson mi vůbec v akční roli nevadil a možná jsem mu to věřil víc, než to jeho trdlíkování po svatbách nebo na divokým západě.Jenom nechápu, proč když už bráchové Dawni napíšou velice slušný scénář, musí vytvořit hned dvě nesnesitelně otravné holčičky a neustále z nich dělat ty nejluxusnější ufňukaný sráče.Jedno dítě, co by občas brečelo, občas běželo bych přežil určitě víc, než dvě loztomilé plincezny, co fňukají jak se jim chce čůlat, jak musejí papat a jak je bolí tlapičky mezi mačetou rozsekanými zbytky těl nebohých civilistů.Byl to prostě rušivý element a já bych normálně zakázal hrát dětem ve filmech s eRkovým ratingem, páč chci vidět jak nestárnoucí Bond v epizodní, leč působivé roličce ukazuje místnímu rýžožroutovi jak tvrdé mají v hotelu dveře a ne jak se Mickeyho klubík a Hello Kitty potřebujou vychcat.Když ale přežijete ty fakany dočkáte se opravdu působivého akčního filmu, kterých už se moc netočí.Dowdle má našlápnuto parádně a teď už by to chtělo jen vychytat mouchy a přijít s nadupaným hororem.Jo a taky by mě zajímalo, když na konci rodinka zdrhá z nejmenované země do Vietnamu, jestli maj bejt teď lidi nasraný Kambodži, nebo Laosu :) 75%. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Jedu si takhle s rodinou do Su Che Phrde Le prodávat vodovod. To jsou takový trubky ve zdi. Systém je celkem pochopitelný. Když řekneš Ororoch Orebubuch Wotr a zároveň otočíš kličkou na zdi, poteče voda! V Asii to bez kouzel nefunguje. Komu se to nelíbí, ten si na nás zastřílí. Málem jsem to domů nedal... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (9)

  • Annie (Lake Bell) sa počas scén barikádovania v hoteli menia medzi prestrihmi menia topánky. Keď sa schováva v kúpeľni, je obutá, keď odtiaľ beží zaterasiť vchodové dvere, je vyzutá, a keď beží otvoriť dvere, je zase obutá. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Owen Wilson – konkurence pro Ramba?

Owen Wilson – konkurence pro Ramba?

15.05.2012

Tak to asi těžko, ale i on bude čelit brutální vojenské síle v jihovýchodní Asii. Konkrétně v akčním thrilleru The Coup, který podle scénáře svého bratra Drewa natočí John Dowdle (oba jsou podepsaní… (více)

Reklama

Reklama