Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

castor 

všechny recenze uživatele

Podobných kousků přichází desítky ročně, kdo se nevymezí, padne pořádně na hubu. Neškodné morální plácání do vody nemůže čekat, že divák rozzáří úsměv jen díky tomu všemu namachrovanému světu studujících chytrolínů i ostřílených pracháčů ve třpytivých kulisách, kolem kterých se točí prsaté holky. Jeden takový přidrzlý študák se ocitne v gamblerském ráji, kde se dá spálit rychleji než na přímém slunci. Postavu Bena Afflecka scénáristé slušně odflákli, Justin Timberlake je na tom o krapet lépe. Kalkulačka není potřeba, v daném žánru řádně proklepnutý mozek také ne. První polovina ještě docela baví, dojezd je pak akceptovatelný už jen s přivřením obou očí. Vizuál krásně čistý, šampaňské jistě to nejdražší a zadečky dokonale roztančené. Z Gemmy Arterton by člověk ztratil hlavu – ještě si přitom živě pamatuju, jak byla kritizovaná nevýrazností za bondovku Quantum of Solace. Dnes je všechno jinak. Škoda, že si jí nebudeme pamatovat i díky kvalitnímu příběhu. Sečteno, podtrženo: Nezajímavá neambiciózní story v naivním hollywoodském obalu. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to bohviečo, ale díky příjemnému hereckému osazenstvu, kvalitní hudbě a nepředvídatelnému ději, jde o jasný nadprůměr. Ben trošičku pokulhával za zdatným multinadaným Justinem, ale nevadí, chci si říkat, že je to tou divnou rolí, co mu přišili.;-) Ne vážně, jak na Nový rok - je to jedna z těch propletenějších, složitějších záležitostí, kde je potřeba i pilně sledovat a myslet, což se ne každému daří, a mě to tak vyhovuje. Inteligentní ksichty i scénář jsou jedním slovem RESPEKT. A jedna věta souhrně mluví za vše, co se děje mezi námi človíčkami: "...my uviděli, kolik máme na účtu a došlo nám, že máme tolik peněz, že je naší MORÁLNÍ POVINNOSTÍ, koupit si něco..." ()

Reklama

DH3Factor 

všechny recenze uživatele

Hra na hraně je bohužel další zbytečný film. Příběh se skládá ze scén "které už jsme někde viděli" a prvoplánových dialogů Ben a Fleka a Justína Timberlakea. Rozhodně se tedy nejedná o něco, co byste si neměli nechat ujít. Peníze za to nedejbože raději neutrácejte. Nicméně, pokud se na to někde dostanete zadarmo, nebo se to později rozhodnete vychutnat v teple rodinného krbu, zas tak zlé to není. Konkrétně pro ty, co mají v oblibě alespoň jednoho z dříve jmenovaných pánů. Těm by to jejich hodinu a půl trvající škorpení nemuselo vadit. Já osobně ocenil především kvality rusovlasé Gemmy Arterton. Na ty její trojky se koukalo celkem dobře. ()

Anchi 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto nesmyslná dějová linie, skákala si jak se jí zachtělo a přitom byla předvídatelně nalajnovaná. Nejotřesnější byla ovšem kamera. Co ale chci pochválit, je hudba (Deadmau5 potěšil) a holy Batffleck, tomu jsem zobala z ruky. Dokonce měl i prostor na pár milejch a vtipnejch momentů. Zato Timberlakův um se nejspíš ještě neprodral pořádně na světlo světa, pro mě nuda. Gemma byla takový neurážející módní doplněk, se kterou jsem až do konce netušila, na čem jsem. Ale jako celek snímek působil dost zbytečně. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Filmy s pokerovou zápletkou sú pre mňa zaujímavé. Avšak tu sa poker, teda ten internetový, rieši v podstate len v samotnom úvode. Určite poznáte spôsob prepravy práve zakúpenej rybičky z akvaristiky. Malý sáčok, trocha vody a vyjukaný nákup. No a Hra na hraně je ako veľký pytel na odpady, ktorý má v sebe obsah spomínaného sáčku. Teda veľmi skromný obsah zabalený do nadrozmerného obalu, ktorý sa snaží navodiť falošný dojem veľkoleposti. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)
  • Přestože nikde ve filmu není zmíněno, kolik je hlavnímu hrdinovi let, v cestovním pase hlavní postavy Fursta Richieho (Justin Timberlake) si lze všimnout jeho datumu narození 27.12.1987. Na párty konference Midnight Black je v česky dabované verzi filmu řečeno, že se tato párty odehrává v roce 2003, tdíž by hlavnímu hrdinovi bylo pouhých 16 let. (Pavlínka9)
  • Ve 12. minutě je zmíněn pohádkový román „Čaroděj ze země Oz“ od amerického spisovatele Lymana Franka Bauma. (Zix.)

Reklama

Reklama