Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Dvaja hezouni na jeden meter štvorcový sa očividne nezmestia, alebo inak povedané dvaja kohúti na jednom dvore hrabať nemôžu, to je bohužiaľ jasným a najsilnejším odkazom tohto filmu. Takéto sfilmovanie o ich vzájomnej konkurencii a získanie dominantnosti bolo bezduché a uskostlivé v každom smere, počnúc samotnou pútavosťou príbehu až po nezáživnú akciu, ktorá otriasla celým filmom. Ani slušné herecké obsadenie a ani namočenie sa do stále viac populárnej problematiky hrania pokru cez internet nepomohlo pozdvihnúť ťažký kríž, ktorý si zobrali producenti na svoje plecia. Celé to možno prirovnať k mešcu s peniazmi, ktorý jednoducho vysypete a činnosť vysypania je nezáživná a triviálna ako je aj tento podpriemerný film.40% ()

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

Nuda nuda, šeď šeď. Affleck se tváří hrozně cool, ale nějak mi to k němu nesedí. Artertonka tam je úplně zbytečná, kdyby tam vůbec nebyla na ději se asi nic nezmění, takže pouze módní doplněk. Děj se furt tak nějak vleče, nic se pořádně nestane, nic moc nepřekvapí (až snad odhalení identity "kapitána") - takže díky za 90 minutovou stopáž, víc by to fakt nesneslo. Pár fajn fórků, jinak prostě ve všem průměr - proto i mé hodnocení - průměr. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kamenní Affleck s Timberlakom tak nehrali, že sa k ním zrejme z ľútosti pridala aj inak dobrá Arterton. To ale nevadí, pretože samotný príbeh je tak nemastný neslaný, že by ho nezachránila ani účasť Al Pacina. Na to, že má ísť o thriller z gamblingového prostredia, som čakal oveľa viac akcie. Lenže tu to nejako zívalo prázdnotou. A ešte jedno, postaviť Bena Afflecka do role gangstera, to je snáď vtip nie? ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné a nič také, čo by stálo za to pamätať si dlhšie ako hodinu. Klasická taškarica zo sveta gamblingu, alebo tiež o tom, ako precikať veľkého precikávača. Chcelo to len nejaký super nápad ohľadom finty. V tomto prípade to bolo veľmi šedivé, úplatky a úplatky... Slabší priemer. 55/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bezkrevný lehký nadprůměr. Všední scénář a mdlou režii drží nad vodou celkem solidní obsazení. K Affleckovu herectví můžu mít tisíc a jednu výhradu, ale tady mi docela sedl, Timberlake podává svůj vyšší standard a Gemma sice moc nehraje, ale zase dobře vypadá. Jedním okem dovnitř, druhým okem ven. 60% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach univerzity Princeton v americkom štáte New Jersey a na Karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)
  • Ve 12. minutě je zmíněn pohádkový román „Čaroděj ze země Oz“ od amerického spisovatele Lymana Franka Bauma. (Zix.)

Reklama

Reklama