Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to bohviečo, ale díky příjemnému hereckému osazenstvu, kvalitní hudbě a nepředvídatelnému ději, jde o jasný nadprůměr. Ben trošičku pokulhával za zdatným multinadaným Justinem, ale nevadí, chci si říkat, že je to tou divnou rolí, co mu přišili.;-) Ne vážně, jak na Nový rok - je to jedna z těch propletenějších, složitějších záležitostí, kde je potřeba i pilně sledovat a myslet, což se ne každému daří, a mě to tak vyhovuje. Inteligentní ksichty i scénář jsou jedním slovem RESPEKT. A jedna věta souhrně mluví za vše, co se děje mezi námi človíčkami: "...my uviděli, kolik máme na účtu a došlo nám, že máme tolik peněz, že je naší MORÁLNÍ POVINNOSTÍ, koupit si něco..." ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Mohla by to být i docela solidní kriminálka, příběh by na to snad i byl. Ale těch protivností se tam našlo. Jednak to opět točil ožralý kameraman, tenhle "umělecký" styl diskriminující epileptiky, kdy se najednou všechno začne třást a skákat sem a tam, opravdu nemám ráda. Nepřehledné sekvence jsou pak o ničem. Ben vypadá pořád dobře, ale pořád hraje stejně blbě. Respektive neurazí / nenadchne, abych byla spravedlivá. Justin ve mě nezanechal lautr žádný dojem a večírky casin mi připomínaly silvestrovské zábavy pro německé turisty, kam agentura dodala ukrajinské štětky. Gemma se tam potácela od ničeho k ničemu, kdyby její role spočívala v tom, že se ptá, zda mají hosté co pít, vyšlo by to na stejno. Až závěr to celkem posunul, jinak by to bylo na slabé dvě. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Hlášení letištního rozhlasu: „Upozorňujeme cestující, kteří dostali rozum a chtějí vystoupit z rozjetého vlaku, že jejich soukromé letadlo je již přistaveno na ranveji. Urychlete přestup, dvéře se zavírají! Konec hlášení.“ Náhodou, já se u téhle podrazácké partičky pokeru docela bavil. A to přitom Timberlaka ani Afflecka fakt moc nemusím. Ale tady byl dobrý scénář, postavy se nechovaly nelogicky, ale celkem uvěřitelně, včetně motivací, a i přes absenci výbuchů či stříleček jsem byl zvědavý a napjatý po celý film. A klidně vám v tomhle komentáři posílám tříhvězdičkový voucher (v hodnotě 70%), abyste si taky mohli online vsadit. Přiznávám, beru za vás provizi, ale tak malou, že nestačí ani na školné. Těžký život studenta, no. Richie Furstovi jsem se ani nedivil, že už mu ty blafy ve vysokoškolské menze (aspoň co si já pamatuju ze svých studentských let) lezly krkem a vetřel se na raut k zazobanci. Tak i vy si to v kině užijte. Ale jestli vás tam připraví o vašich posledních 139 korun nebo nedejbože provětráte fotrovi kreditku, nechoďte mi pak na rameno ronit krokodýlí slzy, jo? Mimochodem, když už jsme u těch krokodýlů – v kině v Johannesburgu se Radovan Krejčíř (všimli jste si té podoby s Affleckem?:-)) u téhle scény určitě popadal za hlavu. Podávat svým obětem bidlo? No kde to jsme?! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ano, stane se, že se u filmu nudím, ale v tomto případě se jednalo o extrém. Když opomenu 100x viděnou zápletku a unylé herce, kteří kolikrát ani nemají, co hrát, stejně musím žasnout nad až neuvěřitelně nekonzistentním scénářem, jenž působí, jako by si pan Koppelman a Levien zaznamenali všechny knižní/filmové scény týkající se daného tématu a složili z nich "zbrusu nový" film. Polovina scén je pro děj naprosto nepodstatná a tedy zbytečná, zvraty se nekonají a celé slavné finále mi bylo úplně ukradené. Co se hereckých výkonů týče (lze-li to tak vůbec nazvat), vede na celé čáře Ben Affleck, bohužel ani jeho bych neohodnotila vyšší známkou než trojkou (s mínusem). Doufám, že to už pro představu stačí... 1,5*. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nevim co z toho sem si měl vzít, ale nějak mě to neuchvátilo. Hazard mi nic neříká a přijde mi to jako naprosto nezáživný téma, když se to neumí správně podat jako třeba v oko bere. Jediný co mě tak nějak bralo byl hajzl Affleck a krmení krokodýlů. Hlavně všechno co tam bylo mi přišlo, že už jsem viděl ve spoustu filmech s podobnou tématikou. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach univerzity Princeton v americkom štáte New Jersey a na Karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)
  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)
  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama