Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Každému musí být jasné, že Runner Runner si nehraje na nic přehnaně originálního a servíruje nám pohodovou krimi jednohubku. Osobně mám Afflecka celkem rád a Timberlakea už docela taky, takže jsem s obsazením spokojený. Kostarika je svěží a originální místo pro natáčení snímku podobného ražení a filmu to neskutečně svědčí. No, co víc dodat. Film má 90 min a i když to místy drhne, jedná se vesměs o vyvážený neakční thriller. Celkem mě překvapilo,když jsem na konci titulků zjistil, že se na filmu podílel coby producent Leonardo DiCaprio, cameo ovšem bohužel nemá...70% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Hra na hraně průměru neboli spíše v jeho nekonečných hlubinách. Runner Runner je křečovité, nudné a ničím nepřekvapivé kopírování šablony bez nejmenší chyby. Během celé hodiny a půl nenajdete v podstatě jedinou originální myšlenku, herci nudí a celé to nevypadá nejhůře, nicméně i ono audiovizuální zpracování by zasloužilo ještě trochu péče. Hra na hraně je snímek, který po právu zapadne a za dva roky po něm nikdo ani neštěkne. Větší průměr byste totiž v kinech letos jen těžko hledali. [50%] ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Dvaja hezouni na jeden meter štvorcový sa očividne nezmestia, alebo inak povedané dvaja kohúti na jednom dvore hrabať nemôžu, to je bohužiaľ jasným a najsilnejším odkazom tohto filmu. Takéto sfilmovanie o ich vzájomnej konkurencii a získanie dominantnosti bolo bezduché a uskostlivé v každom smere, počnúc samotnou pútavosťou príbehu až po nezáživnú akciu, ktorá otriasla celým filmom. Ani slušné herecké obsadenie a ani namočenie sa do stále viac populárnej problematiky hrania pokru cez internet nepomohlo pozdvihnúť ťažký kríž, ktorý si zobrali producenti na svoje plecia. Celé to možno prirovnať k mešcu s peniazmi, ktorý jednoducho vysypete a činnosť vysypania je nezáživná a triviálna ako je aj tento podpriemerný film.40% ()

DH3Factor 

všechny recenze uživatele

Hra na hraně je bohužel další zbytečný film. Příběh se skládá ze scén "které už jsme někde viděli" a prvoplánových dialogů Ben a Fleka a Justína Timberlakea. Rozhodně se tedy nejedná o něco, co byste si neměli nechat ujít. Peníze za to nedejbože raději neutrácejte. Nicméně, pokud se na to někde dostanete zadarmo, nebo se to později rozhodnete vychutnat v teple rodinného krbu, zas tak zlé to není. Konkrétně pro ty, co mají v oblibě alespoň jednoho z dříve jmenovaných pánů. Těm by to jejich hodinu a půl trvající škorpení nemuselo vadit. Já osobně ocenil především kvality rusovlasé Gemmy Arterton. Na ty její trojky se koukalo celkem dobře. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ani sebelepší koláž sebekrásnějších tvářiček nezamaskuje fakt, že přihlásit se do střelby v lukostřelbě do filmového průměru, trefil by Brad Furman touhle kočkovanou čistou desítku. Skóre mohla vylepšit buď větší přítomnost akce anebo taneček Gemmy na pokerovém stole. Bohužel. Co je pro mě nejpřekvapivější a čím riskuju ukamenování na pranýři nepsaných zákonů ČSFD; Flek nejenže nevadil, ale naopak dodával filmu šmrnc. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Přestože nikde ve filmu není zmíněno, kolik je hlavnímu hrdinovi let, v cestovním pase hlavní postavy Fursta Richieho (Justin Timberlake) si lze všimnout jeho datumu narození 27.12.1987. Na párty konference Midnight Black je v česky dabované verzi filmu řečeno, že se tato párty odehrává v roce 2003, tdíž by hlavnímu hrdinovi bylo pouhých 16 let. (Pavlínka9)
  • Na párty v úvodu filmu hraje skutečný DJ jménem deadmau5, který je znám tím, že při svých vystoupeních nosí masku připomínající hlavu myši. (pajik)

Reklama

Reklama