Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Priemerne priemerná priemernosť a ešte trocha menej. A to zo začiatku vyzeralo až neuveriteľne zaujímavo. študent objavil svojimi obrovskými schopnosťami v hraní pokru že sa v jednej slávnej internetovej herne podvádza keďže mu bolo jasné že mu protihráč jasne vidí do kariet. To bolo asi 5 možno 10 minút potom sa to celé obrátilo na klasickú Hollywoodsku zlátatninu bez štipky invencie. Toto muselo nudiť aj samotných hercov a nehercov ktorý tu hrali. po 10 minútach to je už iba nuda a nuda. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Opálený Benjamin jako býložravý žralok on-line gamblingu a proti němu Justin, který je celou dobu vyjukaný, jako kdyby zrovna viděl prso Janet Jackson. To jsou hráči na tradiční ose diskomfort - holport - komfort - report v rejstříku trestů, na které samozřejmě nechybí bod slízat Quantum ropy z Gemmy Arterton. Šustění doláči v na povrchu nablýskaném velkosvětě, kterému scházelo lépe vykreslit postavy bez používání mouder z branže a trochu té důslednosti při plnění očekávaných žánrových parametrů. Konec je opravdu rozprávkový. Ve skutečnosti by fatální femme brala all-in a snaživý studentík z Princetonu opouštěl palubu soukromého tryskáče. Pochopitelně za letu.. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Když něco riskujete jste gembler a když jste gembler, potřebujete mě......... Tenhle herní "filmový" svět mě moc neoslovil. Kamera průměrná, hudba příšerná a herecké obsazení je nevyrovnané. Po půl hodině se z toho mohla stát nadprůměrná detektivka, ale vše to končí u krokodýlů. CITÁT - Chceš je nakrmit??................ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když se v jednom spektáklu sejdou dva ultimativní neherci, je to skutečný koncert. Něco, jako když pro sluchově postižené hrají hluchého Janáčka. Je fajn vědět, že budoucí Batman bude mít masku, která plně zastane jeho dokonalou mimiku, no a Džastýn, Džastýn ten měl raději zůstat u osahávání si pytlíku s mikrofónem v ruce za procítěného skřehotání "Bejbyájmisjůendlavjůforevr". I přes to ukrutně živočišné neherectví (Kdoví, proč jsem si vzpomněl na Gotta v Kurvahoši), se jedná o řemeslně dobře zvládnutou, tuctovou hovadinu, která, až na ty procítěné etudy ochotníků z Losích Andělic, nikterak neurazí. ()

wikked 

všechny recenze uživatele

Není mi jasné, jak tohle mohl napsat stejný člověk, který má na svědomí Rounders? V tomto filmu naprosto nic nefunguje - ploché nebo vyloženě zbytečné postavy, přímočarý a nezajímavý děj. Na to, že má film pouhých 90 minut je s podivem, že i tak působí zbytečně dlouze a zkratkovitě v situacích, kde by se naopak trochu detailnější přístup hodil. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Přestože nikde ve filmu není zmíněno, kolik je hlavnímu hrdinovi let, v cestovním pase hlavní postavy Fursta Richieho (Justin Timberlake) si lze všimnout jeho datumu narození 27.12.1987. Na párty konference Midnight Black je v česky dabované verzi filmu řečeno, že se tato párty odehrává v roce 2003, tdíž by hlavnímu hrdinovi bylo pouhých 16 let. (Pavlínka9)
  • Ve 12. minutě je zmíněn pohádkový román „Čaroděj ze země Oz“ od amerického spisovatele Lymana Franka Bauma. (Zix.)
  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)

Reklama

Reklama