Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (566)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V SOBOTU TI USPOŘÁDÁME TU NEJLEPŠÍ ROZLUČKU V HISTORII LIDSTVA, A PAK V NEDĚLI.…“ /// Znuděný, nemocný, nepotřební, nešťastní, protivní… takže důchodci, co maj před sebou celej zbytek života, to rozjížděj (nebo aspoň chtěj) jako za mlada. Slintaj nad mladým masem (třeba na Bikini show), máchaj viagrou a šprckou … možná je pro někoho zrovna tohle ten druh inteligentního humoru, ale já vobčas přemejšlím, vo co tady jako doopravdy de. Vo zábavu? V mnoha případech je humor profláklej stejně jako v Babovřeskách (ne vole, vodkaz dávat nebudu, by mě to roztavilo klávesnici…), jen tady to víc bliká (aspoň doufám, poslední Babouše jsem neviděl a nerad bych kecal…). Prostě Vegas. Každej chodí pařit do Vegas! A tady se z toho nakonec vyklube reklama na manželství (lásku?) a strach ze stáří. Flákám 3*, páč to neuráží, i když su radši, když se páprdové nevoháněj sentimentem, ale vzpomínaj na mládí v akci. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám fotra na umření a přemejšlím, kde by ho mohli vzkřísit. 2.) Plánuju akce pro kluky z Eldéenky. (dobře, dobře, pro holky taky…) 3.) Thx za titule ,,iUff“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * (**ať nežeru!) AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Zišla sa tu slušná partia, DeNiro a Freeman boli pre mňa najväčším lákadlom. Popravde moje očakávania neboli veľké a zhruba som dostal, to čo som očakával. Príjemne strávený čas s top hercami, ale o nejakom chytrom a super zábavnom filme nemôže byť ani reč. Keby som vedel, tak si k filmu nalejem zopár poldecákov . Ten film si to pýtal a možno by som v lepšej nálade hviezdu pridal. 60%. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

To že Last Vegas nebudú obyčajná somarina a podpriemerná komédia som pochopil na konci zaujímavých úvodných titulkov. Počas nich sa totiž odohráva pekné intro, kedy sa hlavná štvorka ešte v detských časoch pretĺka, drží pokope a bojuje o srdce jednej pussinky. Štyria páni sú v prvom rade výborne napísaní - každí má odlišný charakter, život a rozumiete im. Frajeri síce neskĺznu do fázy drámy, ale neboja sa ísť do vážnejšej roviny, skladať staré účty a byť emocionálne plnší ako sľuboval bláznivo strihaný trailer. Sú tu štyria skvelí herci, ktorých dať dokopy bol excelentný nápad. Nemusia hrať naplno, stačí, že odvádzajú svoj zlatý štandard a vzájomné interakcie vás potešia. Michael Douglas a Robert De Niro idú po cene priateľstva i menšom sváre, Kevin Kline má príjemný neuroticko-odviazaný prejav a Morgan Freeman si užíva bezstarostný víkend asi najviac zo všetkých. Frajeri vo Vegas sú vo finále skvelá komédia. Má aj nezabudnuteľné scény a síce nevojde do dejín, ale štyria herci ponúkajú svojim fanúšikom a všetkým nad päťdesiat, nadpriemerných 105 minút zábavy. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Takový bratránek přes koleno Pařby ve Vegas, aneb když se celebrity filmového plátna Douglas, Freeman, De Niro a Kline sešli a natočili seniorskou pařbu ve Vegas plnou vtipných hlášek. Musím uznat, že jsem se docela bavil, ale i přes ten ohraný koncept "šťastného shledání po letech, následné prožívání dobrodružství se starou dobrou partou a na závěr pokus o emotivní tečku", nemohu jít s hodnocením výše. Přesto říkám, že mě Frajeři ve Vegas příjemně překvapili. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle herecký kluky ráda a tak budu mhouřit oči, kde dá, protože jinak s jejich filmovými nemocemi by to podle mě zvládly horko těžko tak půl dne. Ale budiž, tady to parádně rozbalili a já jim fandila. proložené sice známými frky, ale já se jim smála a zkrátka byla to odreagovačka, kde na ději nějak extra nezáleží. A takové apartmá, jako dostala tahle čtyřka, bych brala taky, to bylo pošušňáníčko :-) Takže měj se, směj se, je životní krédo, které má svojí váhu v každém věku a faktem je, že v hlavě je nám stále dvacet, jen to tělo s tím nějak nekoresponduje. Jo, chápu trojky, ale mně to sedlo i když až taková komedie to místy nebyla....... ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Archie (Morgan Freeman) je vo filme veterán amerických ozbrojených síl. V skutočnosti je Morgan Freeman naozaj veterán. Dva obrázky, ktoré vidno na začiatku filmu a kde je Archie v uniforme, je reálny herec fotený počas služby v amerických ozbrojených silách. (misterz)

Reklama

Reklama