Reklama

Reklama

Avengers: Age of Ultron

  • USA Avengers: Age of Ultron (více)
Trailer 4
USA, 2015, 141 min

Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí. V sázce je osud celé planety. Povstane zlovolný Ultron a jenom Avengers mu mohou zabránit v uskutečnění ďábelských plánů. Nová křehká spojenectví a nečekané zvraty jsou zárukou vzrušujícího a jedinečného akčního dobrodružství globálních rozměrů. (Falcon)

(více)

Diskuze

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

kRenzik

najlepšia scénka traileru - ako dostane Cap od Quicksilvera do držky xD, chudák Cap, nemá žiadnu šancu voči Quickovi :)

na příspěvěk reagoval Blackhand47

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Saraph

hele už mě nebaví s tebou měřit piňďoura, koukám že máš spoustu společnýho s gigou, nejste sourozenci? tak podobnost ve vybírání si a překrucování toho co a jak se vám hodí je neskutečná! Hele koukám jak na titulky, tak na dabing, podle nálady, dabing upředostňuju čistě z pohodlnosti, ale nemám potřebu nadávat ani na jedno, narozdíl od tebe ;) 

na příspěvěk reagoval Saraph

VojinRyan

VojinRyan (hodnocení, recenze)

kRenzik

Aspoň Whedon vytrel všetkým skeptikom ksicht. Všetci sa po tým traileroch obávali, či tam bude humor. Ale ja som to vravel niekedy na začiatku, že Whedon sľúbil, že dvojka bude menšia, temnejšia ale humor tam určite bude. A vidieť, že Whedon čo sľúbi aj splní. Ale tá 1 minúta stojí zato. Najviac ma dostala ta scéna, ako Thor odpílil kladivom Capov štít a ešte mu povedal, že "vieš, je to o švihu". Paráda

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

j.linhi

lol? :D

"kdyby si to zase jako první viděl s dabingem vadil by ti originál a to mi věř že by to tak bylo"

ta jistota se vzala kde? :D

na příspěvěk reagoval j.linhi

FaceMan

FaceMan (hodnocení, recenze)

kRenzik

Myslím to vážne, hrozne sa mi páčil jeho prízvuk :) a taktiež súhlasím s tým že už teraz vyzerá byť lepší než ten z x-mena :) ........inak nechcete už prestať riešiť ten dabing? 

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Ten Ultron má úplne parádny hlas. Taký kľudný, príjemný, až priam hypnotický :-D

A dabing... CZ/SK si strčte tam, kde ani slnko nesvieti.

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

FaceMan

FaceMan: Ted nvm jestli to myslis ironicky ale fakt je! :) Jedna veta a hned se mi libi vic nez ten Quicksilver z Xmenu ktery mi ani moc Quicksilvera nepripominal.

na příspěvěk reagoval FaceMan

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Saraph

No, kvalitního dabingu je opravdu pořád hodně. Jenže to se nesmíš koukat na jiný dabingy než na ty od ČT nebo na kinodabingy. Dabingy pro DVD a pro TV Nova a Prima (o kabelovkách nemluvím) jsou na prd z 99%.

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

j.linhi

Takže kvalitního je víc, než toho na hovno? :D To jsem musel mít ohromnou smůlu, že jsem se vždycky trefil do těch na hovno. Sakra, já jsem prostě smolař. Jako já chápu, že máš problém s angličtinou nebo obecně se čtením titulek, protože tam blikají moc rychle, ale to samo o sobě není důvod, proč je dabing lepší než původní znění, kde se nikdo nemusí trefovat přesně do rtů a měnit scénář, aby to na ně vůbec pasovalo. Ohledně posledních tří řádků - tenhle „odborný výraz“ ego ti dává sebevědomí, že já se z toho snažím vykecat, abych nevypadal jako vůl, nicméně ty děláš minimálně to samé.

na příspěvěk reagoval Ištván87, j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Echelon1

tak ono to stou temnou atmosférou a ani s humorem nemusí bejt tak horký... přece jen je to furt jen trailer, taky mohli vybrat vsechny temný a humorný scény... nevim no, nemyslim si že to bude temnější, nebo vtipnější než první Avengers 

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

mito58

Zrejme nám ukázal, že aj skrz doteraz prezentovanú vážnu atmosféru (opäť), bude tam nakoniec mnoho humoru...opäť.  

na příspěvěk reagoval j.linhi

mito58

mito58 (hodnocení, recenze)

Mali by sa tu teraz rozoberať scény z tv spotu nie? A nie stará báseň: dabing.

na příspěvěk reagoval Echelon1

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

A hadat byste se mohli jit do zprav ;) ne? Kura 3 dny to tu bylo zaspamovane tim jak je Olsenka hnusne tlusta a ted se tu zas budou lidi hadat ohledne dabingu? Oo muj boze. Vsak vysel novy trailer, nove zabery a vubec neni tak depresivni jak minuly ale dokazuje ze humor se z Avengers nevytratil. Jinac se mi hodne zacina libit Quicksilver ;). Doufam ze bude spravnacky namavhrovany debilek :D

na příspěvěk reagoval FaceMan, VojinRyan, Mukade

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Saraph

stejně jako já teda házim všechny do jednoho pytel, ty zase házíš do jednoho pytle vsechny dabingy, ptz kvalitní dabing tu pořád je a je ho víc než toho na hovno, naštěstí. to že seš zvyklej na originál neznamená že je dabing na hovno, kdyby si to zase jako první viděl s dabingem vadil by ti originál a to mi věř že by to tak bylo, znám totiž spoustu lidí o vyzdvihujou titulky do nebes, ale maj seriály/ filmy který viděli jako první dabovaný a originál jim prostě nesedí...  jinak já rozhodně nepovažuju ego za výraz nad mou úroveň, ptz jestli je nad něčí úroveň tak nad tu tvojí ptz si ho použil blbě ;) ale tohle nehodlám řešit, chtel si me proste precurat, nepovedlo se a ted se z toho prostě chceš jen vykecat uz jen proto aby sis nepřipadal jako uplnej vůl... věř že se mi to taky občas stane ;)

na příspěvěk reagoval Saraph, GigaPudding

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

j.linhi

Možná je problém v tom, že lidi házíš do jednoho pytle a pak prohlásíš „No jó, nadávat na dabing je teď moderní.“, ale ve skutečnosti prostě nemůžeš přijmout ten názor, že jim dabingy skutečně nic neříkají. Dneska už to není prostě Filipovský. Když sem tam zahlédnu něco v televizi, od čeho znám originál, nemůžu se ani pořádně soustředit na děj, protože mě uráží, jak narychlo a nekvalitně je to vetšinou přemluveno a lituju ty herce, protože tohle si nezasloužili.

 

Omlouvám se, že považuješ ego za výraz nad tvoji úroveň. Tak jsem to rozhodně nechtěl.

na příspěvěk reagoval j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Saraph

já nikomu nevnucuju že je výbornej... aspon se o to teda nesnažim, jestli to tak vidíš budiž, brát ti to nebudu, jen uz mě unavuje jak má každej potřebu ukázat svou "vyjímečnost" a "správňáctví" tim že napíše že je dabing na hovno kdekoliv kde se o dabingu začne mluvit, jen proto že je to prostě ted moderní. jinak to že tě nezajímá se tak nějak tluče s tím co si napsal. tak ted nevim nesnášíš ho, nebo tě nezajímá? jinak ta věta: "Úplně normální otázka je to maximálně tak pro tvoje ego." trošku nedává smysl a to mi prostě navodilo dojem že nevíš co ego znamená a jen ses mě snažil me utřít odbornym výrazem, tak semse prostě zeptal, jednoho takovýho experta uz tu máme...

na příspěvěk reagoval Saraph

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

j.linhi

A to, že si myslíš, jak je výborný, to podle tebe není to stejné vnucování, akorát z opačného úhlu? To je stejné, jako když všem přijde předmětná chvála, ale jakmile někdo neco vypíchne, hned se všichni můžou zbláznit a posílají ho do prdele, že jeho názor nikoho nezajímá. Když řeknu, že mě nezajímá chvála dabingu, asi se hned urazíš, protože ti to nebude dávat smysl, že jo?

Už jenom tím, jak ses mě nadřazeně zeptal, jestli vůbec vím, co je to ego, jsi ukázal svoje ego. :D

na příspěvěk reagoval j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Saraph

co je mimo mísu... nesnášíš dabing a máš potřebu to nám všem sdelit... hele ja taky nesnašim kopračku ale nikomu to necpu, tim spíš to nepujdu psát na nejakou diskuzi kde se lidi zrovna baví o tom jak je výborná.... nesnášíš dabing? fajn tak na něj nekoukej, nikdo tě nenutí na něj koukat a myslim že máš moznost si vybrat, i v kině, původní znění s titulkama.... už to chápeš co jsem tím myslel troubo? 

na příspěvěk reagoval Saraph

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

j.linhi

Úplně normální otázka je to maximálně tak pro tvoje ego. Ano, skutečně na to nejsem schopen odpovědět, protože je to naprosto mimo mísu.

na příspěvěk reagoval j.linhi, j.linhi

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

Ištván87

Ještě jsem si v průběhu dne vzpomněl na Nathana Starka ze seriálu Heuréka - město divů, který byl dokonce Tony Starkem silně inspirován.

na příspěvěk reagoval j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Saraph

blbě? to byla uplně normální otázka.... to že na ní neumíš/nejsi schopen odpovědět z ní nedělá blbou otázku... ta otázka je dost konkrétní a odpověď je celkem jednoduchá, budto tě nekdo nutí, nebo tě nikdo nenutí...

na příspěvěk reagoval Saraph

Uživatel Saraph smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

18.11.2022

Jako by nestačilo, že desáté Rychle a zběsile muselo vyměnit režiséra Justina Lina (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 5), který nevydržel pracovat po boku egoisty Vina Diesela, za rutinéra… (více)

Joss Whedon se vrací do televize

Joss Whedon se vrací do televize

15.07.2018

Režisér prvních dvou Avengers Joss Whedon se mezi geeky poprvé proslavil díky seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Od té doby měla jeho kariéra jenom vzestupnou tendenci, jenže pak přišlo zklamání řady… (více)

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

28.06.2018

Akční komiks Bloodshot s Vinem Dieselem (Rychle a zběsile) v hlavní roli se pomalu přesouvá před kamery a nyní bylo konečně taky oznámeno obsazení hlavního záporáka. Postavu nelítostného Axe,… (více)

Black Panther velkolepě ovládl kina

Black Panther velkolepě ovládl kina

19.02.2018

Dlouho to vypadalo, že je značka pro blockbuster to nejdůležitější. Teď se však ukazuje, že je (minimálně) stejně důležitá i péče o ní. Kdybyste se před pár lety zeptali, jestli za první víkend utrží… (více)

Reklama

Reklama