Reklama

Reklama

Revoluce

(seriál)
Trailer 2
USA, (2012–2014), 29 h 33 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Hrají:

Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth, David Lyons, Elizabeth Mitchell, JD Pardo, Stephen Collins, Daniella Alonso, Maureen Sebastian (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(42)

Pätnásť rokov po výpadku elektriny sa snažia ľudia na Zemi prežívať rôznymi spôsobmi. Rodiny žijú pokojným životom v malých spoločenstvách, život je celkovo pomalší a krajší. Nie však bez problémov. Život jednej mladej ženy sa radikálne zmení, keď jej pred vlastnými očami zavraždia otca, ktorý mal údajne prístup k veľkému tajomstvu - prečo došlo k výpadku elektriny na celom svete... Mladučká Charlie (Tracy Spiridakos) je nútená po vražde otca (Tim Guinee) nájsť uneseného brata (Graham Rogers) a dostať ho z rúk kapitána Nevilla (Giancarlo Esposito) a jeho vojakov. Snaží sa o pomoc požiadať svojho strýka (Billy Burke), ktorý však nie je nadšený z toho, že by sa mal zapliesť s vojakmi generála Monroa (David Lyons). Brutálna vražda otca tak spojí dvoch celkom odlišných ľudí a pošle ich na ťažkú cestu, na konci ktorej možno nájdu odpoveď, ako vyviesť svet z tmy… (TV Dajto)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (203)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Kde začít. Třeba nápadem. Ten je určitě zajímavý. A to je tak všechno. Můj osobní názor je takový, že mohly seriál pojmout jako experiment který se nepovedl a celá skupina experimentátorů se mohla časovou anomálií dostat do 15 století - pak by příběh seriálu vcelku i seděl. Škoda no. Takhle se jen budeme dívat na telenovelu o rodinných trampotách na pozadí globální katasrofy. Seriál má spousty nelogických věcí( nebudu je vypisovat - to by bylo na hodně dlouhý seznam ) a nevěřím tomu že bude dost oblíben na to aby se dostal do nějakých vetších možností co s nápadem udělat. Za mě tedy se moc nepodařilo udělat seriál který by mohl být hodně dobrý. Potenciál má hodně vysoký ale scénaristé bohužel nevyužily žádnou zajímavou dějovou linku která by mě přitáhla k obrazovce. To že existuje možnost energii získat zpět ( nebo ji obnovit ) bohužel zapadá do putování nesympatických postav. 1 hvězda za nápad, 1 hvězda za zajímavé lokace ( holka nosí x let na krku flesh klíč aniž by věděla co nosí ? Žádný ingenier se ani nepokusil získat energii nějakou novou metodou ? Energie zmizela , ale šamponu a pracího prášku bude zřejmě i po 15 letech víc než dost. Za 15 let pokryly rostliny budovy do neuvěřitelných výšek. Energie evidentně funguje a existuje dál, ale nikoho nenapadlo zkusit ji vyrobit ? Tomu máme věřit ? A to je jen pár kiksů a nelogických postřehů ) ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, že seriál Revoluce někteří hodnotící přirovnávají k Terra nově, jako by míchali hrušky s jablky. Svým neuváženým hodnocením odrazují jiné diváky, což je škoda.Musím uznat, že mi tam také pár věcí technicky nesedělo, ale je to přece Sci-Fi! V každém filmu člověk objeví technické anomálie, nebo vady v chováni, či rozhovorech určitých postav. Je jen na nás, co vlastně chceme filmu, či seriálu tolerovat a co ne. Mě se tento seriál líbí, občas mne rozčílí, nerozumné postupy Danušky Alonsové a Billy je zase přehnaně skvělý bojovník. Ale toleruji to, protože mne seriál vtáhl a už se těším na další díly. ()

Reklama

venalce 

všechny recenze uživatele

Pilot byl takový všelijaký - klasické postapokalyptické sci-fi s lehkým náznakem klišoidního scénáře. Bohužel, druhý díl potvrdil prvotní obavy, jedno klišé střídá druhé, děj se dá předvídat vteřinu po vteřině, takže kvůli neustálému protáčení očí vidíte víc ze stropu, než ze seriálu. Z Revolution se stává okoukaná scifárna, jakých jsou mraky. Pokud se nestane zázrak, máme tu další zbytečný seriál. Zklamání je ohromné. ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý a neotřelý příběh. Výpadek elektřiny po celém světě tu ještě nebyl. Jen mě někdy občas vytáčí chování některých postav. Například Charlie (Tracy Spiridakos), která podle mě všechno až moc prožívá a vše zveličuje. Oproti tomu Billy Burke je vážně skvělý a roli Milese zvládá skvěle. Některé díly jsou slabší a jiné zase přetékají akčností. Tenhle seriál jistě stojí za shlédnutí. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Uff, tak to taky žádná sláva, sakra. Aktuální sezona nabídla hned několik postapokalyptických seriálů, bohužel ani jeden z nich ani z daleka nenaplnil očekávání. přes fakt, že Revolution totiž nabízí sympatického Billy Burkea a Giancarla Esposita, ani jeden z nich nepřínáší do své seriálové role vše. A tak je to v podstatě s celým seriálem. Revolution se snaží být prvotřídní záležitostí, nicméně nabízí hodně plytkou podívanou, které k naplnění obrazu seriozní podívané chybí trochu víc, než se na první pohled může zdát. Slabé, nudné a mizerně obsazené a zahrané. Zklamání na celé čáře. Pořád ale o dost lepší, než kupříkladu konkurenční Defiance. Pořád je to totiž trikově solidní práce a Burke je fajn. Na to abych z toho byl odvařený a chtěl hned vidět další díly to ale není ani zdaleka. ()

Galerie (244)

Zajímavosti (7)

  • Premietanie pilotnej časti v New Yorku prebiehalo tak, že 80 návštevníkov z 1000 si sadlo na stacionárne bicykle a vyrábali tak elektrický prúd potrebný na premietanie. (Greenpeacak)
  • Roli Rachel Matheson měla původně hrát Andrea Roth, ale byla později nahrazena Elizabeth Mitchell. (..Lucas..)

Reklama

Reklama