Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Chen 

všechny recenze uživatele

Koncept, kdy jsou jednotlivé momenty propojeny jakýmsi příběhem, zbytečně ubírá filmu na dynamice, více mi vyhovuje, když jsou prostě poskládány na sebe nenavazující scény s různými paky z Jackass za sebou. Nepřekvapivě, většinu top gagů jsme viděli v traileru, takže film už skoro ničím nepřekvapil a línější tempo není to pravé ořechové. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, tak tohle se tentokrát Jackass povedlo. Hlavně kvůli tomu, že tam nejsou ty totální nechuťárny, ale pěkně skrytou kamerou zachycený úchylárny. Dělání si srandy z lidí je to, co se mi na Jackass dycky líbilo nejvíc, takže si to zaslouží vyšší hodnocení, než všechny předchozí Jackass počiny. Takhle má vypadat správná drsná skrytá kamera, né ty suchárny, co vidíváme v televizi... K dobru je tam i to, že to má docela i nějakej děj. A ten kluk se taky pěkně zapojil... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Já tenhle pokleslý humor miluji a bavil jsem se nadmíru dobře. Už v samotném Jackass patřily scénky s dědouškem Irvingem k tomu vůbec nejlepšímu. Ten malej harant také nemá chybku. Poslední taneční vystoupení je parádní. V průběhu celé stopáže se střídají scénky dobré s perfektními. Když nepočítám vatu mezi nimi, která netrvá dlouho, tak nelze najít jedinou chybičku. Dlouho jsem se u ničeho tolik nenasmál. Knoxvillovi tohle sedí a já mu moc děkuji za prodloužení života. Tak proč nedát 5*, že? ()

SonG 

všechny recenze uživatele

To nejvtipnější už jsem viděl v traileru, bylo tudíž naprosto zbytečné koukat na celovečerní film. Navíc jsou gagy (dá se tomu říkat "gagy"?) dost nudné, chvilkami mi připadlo, že nekoukám na Knoxvilla, ale na nějaké ubohé lidi, co Jackass parodují. Bad Grandpa nesahá klasickém Jackassům ani po kotníky. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Opravdu nahlas jsem se gebil u scény ve strip clubu, kdy mu ze slipů čouhaly megavytahaný svraštělý koule. Jinak je to spíš taková příjemná polohraná komedie. Má to trochu i příběh, který docela funguje. Ten malej špekoun byl vtipnej a měl jsem z toho opravdu dobráckou náladu. Klasické Jackass filmy mě ale baví více. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 63. minúte môžete vidieť, ako vchádzajú do mesta Knoxville v štáte Tennessee, kde sa hlavný hrdina Johnny Knoxville narodil. Zaujímavý je aj rok založenia mesta Knoxville - 1791. Johnny Knoxville sa narodil v roku 1971. (zetpi)
  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)
  • Johnny Knoxville povedal, že pri stvárnení postavy Irvinga Zismana sa nechal inšpirovať perverznejšou časťou svojej vlastnej osobnosti a taktiež svojím otcom. (m.a.t.o.)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama