Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Bad Grandpa, v titulu sice lákající na značku Jackass, čerpá v tomto celovečerním filmu mnohem z více z Boratovského přístupu, kdy jsou jednotlivé skeče zapojeny do zamýšleného scénáře. Narozdíl od něj se ale tvůrcům buď nepodařilo vyprovokovat nějaké zabavnější reakce od neherců (s několika výjimkami jako například maminka na dětské soutěži krásy která jako jediná z celého sálu začne tleskat, aby se po prvním tlesknutím zarazila, a se studem složila své ruce v klín), nebo scény ustřihli příliš brzo. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Měl jsem volné odpoledne na zabití,tak jsem zhlédl Jackass Presents: Bad Grandpa. Zabilo to nejen odpoledne, ale vše v okruhu 100 kilometrů. Tohle je rip-off Sashi Barona-Cohena,který ztvárňuje způsob k nastražení sprostě mluvící osoby či trapné postavy s obyčejnými lidmi a sledovat jak budou reágovat. Baron-Cohen to dělá pro politické důvody,vytváří satiru, má představu a talent. Za to tenhle film je nudný,nezajímavý a staromódní. 2* za konec a Knoxvilla. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tým okolo Jackassu zkoumá po boratovsku současnou Ameriku. Škoda jen, že všechny scény nejsou tak dokonalé, jako ta s volbou dětské miss. Jinak by to byla vynikající (sebe)reflexe... Podivný postmoderní hybrid road movie, skryté kamery a nezávislé komedie, kde vlastně překvapivě chybělo víc humorných scén... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nie je to vtipné tak, ako som čakal. Je to sledka podpriemerných skečov skrytej kamery, boratovské výstupy ( s ktorých možno pôvodne čerpal aj samotný kazašský veľmajster reportér ). Čisto čiste ide o výplach, kde sa zašlo občas ďalej ako ďaleko ( záverečný výstup malého fagana na promenáde malých ´´missiek´´ ). Ale prečo nie? ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl celou bandu, co se motá okolo Jackass, příliš v lásce. Tento humor se mě totiž ve většině případů naprosto netýká a také se mi nelíbí. Ale Bad Grandpa mě poměrně překvapil. Líbí se mi, že sled taškařic, které připravují Jackass na náhdoně kolemdoucí měl v pozadí i jistý příběh nebo dá se říci nit, který by je spojovala dohromady a dávala jim tak větší smysl. Stále mi přišla většina vtípků naprosto nevhodných, ale párkrát jsem se opravdu zasmál. Nicméně maskování Johnyho Knoxwilla bylo vynikající. Opravu bych ho nepoznal. Poprvé a také s největší pravděpodobností naposledy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Ide o prvý film, na ktorého scenári sa podieľali aj scenáristi, ktorí nie sú súčasťou "Jackass" tímu. Fax Bahr a Adam Small však už predtým sparodovali "Jackass" v seriáli MADtv. (m.a.t.o.)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Názov filmu sa objaví v 7. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama