Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Láska sebecká podľa mňa nie je láska. Ani tá materská. A tak chovanie "Mackovej" mamy nedokážem pochopiť. Nechce predsa pre svoje dieťa len to najlepšie? Nie, ona ho chce iba pre seba. Ale ona je tu vlastne iba na to, aby sme dokázali hlavnej postave ešte viac držať palce pri ceste za svojim šťastím a chápať jeho mamu ako jednu z prekážok v naratíve. Inak film je veľmi milý, Dennisa som nepovažoval za prostoduchú bytosť, ale za citlivého človeka, ktorý nie je schopný urobiť nič proti svojmu naturelu. Film tak trochu chápem ako zrkadlo kvázi drsného prejavu všetkých kvázi drsňákov, pretože každý má v sebe trochu toho Dennisa. Ja sa k tomu verejne priznávam. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem si říkal, že ta postava mi něco připomíná. No a když jsem se pak podíval na filmografii režiséra, bylo mi vše jasno. Mazel je takovým rozšířeným vyprávěním mini filmu Dennis, který mě už tenkrát zaujal. No a stejně tak mě zaujal i tenhle film. Kim Kold hraje tichého, introvertního hodného kluka, co má třikrát víc svalů, jak já v pupku tuků. Nehraje ho špatně a stejně tak není špatně napsaný samotný příběh, který se odvíjí tak nějak klasicky, ale vy stejně celou dobu doufáte v pozitivní zakončení. Skandinávci tyhle realistické životní dramata prostě umí a tak i tenhle film jsem si mohl díky nim maximálně užít. ()

Reklama

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Obrovský Dennis sa snaží nájsť lásku svojho života, pri tom mu v tom bráni, jeho plachosť a drbnutá, zároveň aj ním posadnutá matka. Je to pomalé a keď sa to začne dramaticky rozbiehať, je už aj koniec. Neužil som si to, len som hodinu a pól čumel na sympatického kulturistu, pár malých aziatiek a na nie najlepšiu matku roka, ktorá by si zaslúžila za svoju povahu, kľačať na hrachu v kúte minimálne doživotne. Príjemný film, s jednoduchým námetom a sympatickými nehercami. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Ty nebudeš jíst?“ - „Ne, jsem alergický na krevety.“ - „Tak proč sis to objednával?“ - „Nevím, nevěděl jsem, že tam budou krevety.“ - „V krevetovém koktejlu?“ Dennis je možná jednodušší, za to má velké srdce. Je trochu neohrabaný, hodně nesmělý, ale není se co divit, když žije (pravděpodobně) dlouho jen s matkou bez otce a volba „povolání“ kulturisty dává v jeho případě smutný smysl. Něco jako tolerance soukromí (groteskní scény se záchodem a čištěném zubů) či dokonce něco tak troufalého jako je právo na vlastní život v jeho případě neexistuje. Ale pak dostane tip, kde si najít tu správnou dívku…Bavila mě jak část v Thajsku (úsměvně strojové postupy „společnic“), tak i ta po návratu z „Německa“. Přerostlému Dennisovi, který se stále divá jako plyšový medvídek, snad ani nejde nefandit, jeho manipulativní a citově vydírající matka je zas správně nesnesitelná (z jiného úhlu pohledu je však právě ona ta k politování). Starší, krátkometrážní verzi neznám, ale její „celovečerní“ podoba se mi líbila, takže za mě to budou slušné 4*. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh ztvárněný tak jak nemám rád , ale nadruhou stranu tohle nehrálo tak úplně na city aspon to tak na mě působilo a mělo to takový nepřeslazený příběh . Jen jednoduchost , neherce , kteří se hezky ukázali a atmosféru která byla sice depresivní , ale v tomto případě působila na film dobře ne vynuceně . ( 9.7.14/MAC ) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)
  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)

Reklama

Reklama