Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 1

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (125)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Prošvihli jste film Avatar a ještě vám nebyli tři roky? Vaše odpověď je ano? Pak rozhodně jděte na Šmoulí zapomenutou vesnici. Ti mrňaví degeneráti se dostanou na takzvanou Pandoru a tam vám předvedou, co je to genderová vyváženost, smradi! A ještě vám ta modrá pakáž vysvětlí, co je to kurva integrace! Ještě je tu však ten židovský kupec Gargamel a jeho věrný kocour Izrael. Nebo Azazel... čert ví, odkud to jméno tvůrce Peytla vůbec napadlo. Po pravdě, tentokrát byl docela i vtipný a zábavný. Inu, mě však tato pohádka plná hysterických a v drtivé většině totálně připitomělých postaviček za srdéčko nevzala. Ale jo, děti to v tom kině fakticky bavilo, což nás dostává na začátek tohoto komentáře... ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Moc barevné? Ano. Moc ujeté? Ano. Moc dětské? Ano. Ale konečně pořádný film o šmoulech, který sem jako jejich dětský fanda (ohrané VHSky všech dílů se ještě někde najdou) vyhlížel hodně dlouho. A opravdu mi nestačil ten jakž takž zvládnutý nemastný neslaný film o jejich zasazení do realného světa. Takže děkuji, a škoda že díky nízkým držbám se jedná zřejmě o poslední film z plánované šmoulí série. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tí milí zlatí šmolkovia boli súčasťou môjho rastu. A dnes, po nejakých vyše 25tich rokoch, som na tom akosi rovnako. Neviem, čím to je, ale majú rovnaké kúzlo ako pred tým. Napriek live action hybridom, ktoré sa sústreďujú na efekt, ako na efektívnosť, sa šmolkovia zošmolkovali celkom zdatne k svojím koreňom. Hlavne pre deti. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Co se týče pohádek, byly devadesátky pro nás šťastné období. Moc mě mrzí, že se dnes už nevysílají takové klenoty jako Rychlá rota, Gumídci apod. Akorát teď běží Kačeří příběhy. Šmoulové patří taky našeho výsostného dětství. My měli dokonce nálepky Šmoulů všude po koupelně. A tito Šmoulové se docela vrací k tradici původních pohádek. Jen s tím rozdílem, že moc skutečných Šmoulů nepoznáme. Hnedle se totiž vydáváme úplně někam jinam. Místo toho však poznáme zcela nové Šmoulí holky. Film je zaměřen vyloženě na dětské diváky, což ale není na škodu. Zaujme i barevností a je to zcela jistě zábava pro celou rodinu. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Mě takhle hezky barevné animáčky prostě baví. Je to hravé, pozitivní a dobře se na to kouká. To ovšem neznamená, že moje divácké choutky uspokojí každý dětský kreslený připitomělý animák. Tihle Šmoulíci jsou chytří, trošku ujetější rozjezd, ale jinak ta celková pointa o zapomenuté vesnici v Zakázaném lese je úsměvná a člověkovi to celé docvakne, co v předchozích dílech chybělo. Navíc Šmoulinka zjistí něco víc o sobě a Gargamel se nám ukáže i s jeho novým vtipným létajícím mazlíčkem. A na konci to bylo tak dojemné, že jsem i slzu uronila. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Když je Šmoulinka v kleci a Gargamel se koukne na mapu, má zub v levé části pusy. Následně má však zub v pravé části pusy. (FriggoCZ)
  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)
  • V původním animovaném seriálu Šmoulové (1981) má supa zlá čarodějnice Hogatha, nikoli zlý čaroděj Gargamel. (P. J. D.)

Reklama

Reklama