Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už celé generácie detí v mestečku Summerset počúvajú pred spaním príbeh o zlej čarodejnici zvanej Wicked, ktorá žila v neďalekom lese a živila sa deťmi, čo jej zabezpečovala večnú mladosť. Pre dnešnú generáciu mladých ľudí je to už len folklór. Blíži sa Halloween a osemnásťročný Zach sa spolu so svojimi priateľmi rozhodol vydať do lesa a vypátrať dom, v ktorom vraj tá čarodejnica bývala. Čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že na každej legende je minimálne zrnko pravdy. Bosorka sa totiž vrátila a detičky má stále zo všetkého najradšej... (beso74)

(více)

Recenze (63)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Takovej menší sranec noo. Poslední dobou jsou 4/5 hororů naprosto vtipný až skoro trapný tou logikou. Ať už od pohybování čarodějnice, stylu věznění až po úplnej závěr, kdy se nic jinýho čekat nedalo. Sem tam nějaká oběť, takže to takový happy nebylo. Jedinej komu se tam dalo fandit byla ta sexy brunetka, jaký štěstí, že ta se z toho dostala. Tyhle druhy nízkorozpočtový se mohly uplatnit před několika desítkama let, ale ne teď... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Příběh Michaela Vickermana vypadá sice na první pohled zajímavě, ale věřte, že jen na papíře. Peter Winther sice není žádný režisérský zelenáč, jenže na svém kontě měl jen několik televizních kousků a jeden seriál. Tenhle chlapík zřejmě neměl ani šajnu, jak se točí horor a podle toho to i vypadalo. Vybral si několik béčkových herců, kteří sice už nějaké ty zkušenosti měli, ale nikterak oslňující a šup šlo se natáčet do lesa k polorozpadlé barabizně. Až na úvodní scénu se téměř hodinu nic moc zajímavého nedělo a já začal málem usínat. Potom si konečně uvědomili, že točí hororový film (sledovat koupání a laškování nadržených teenagerů není moc velký odvaz to vám povídám) a trošku se přitvrdilo. Jo ten mlejnek na nožky byl docela povedený. Jinak ovšem digitální šmouha coby image čarodějnice vystraší asi opravdu jen hodně malé děti. Našlo by se tu i pár „lekacích“ momentů to bych zas kecal, že ne, ale všechno dobré v mých očích zabili ty laciné efekty a nelogické prvky (stačí si přečíst verbalův komentář …-má pravdu). ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Teda prvních 50 minut jsem si myslel že koukám na pohádkovou fantasy, ono to totiž vypadá jako dost light horor. Nicméně se to kolem tý 1 hodiny rozjede a jsou tu celkem zajímavé vraždy typu rozsekání ženský v mlýnku, těch vražd je sice málo ale stojí zato. Jinak film je to dost jednoduchý o čarodějnici která chce být mladá tak krade děti a žere je no a nějaká partička teenagerů se rozhodne navštívit její barák. od tý 1 hodiny mě to celkem bavilo ale to není důvod proč film musí být dlouhý 100 minut. Já se ptám proč jako? Vždyt by šel sestříhat takhle je zbytečně nudnej. Čarodějnice je celkem pěkně udělaná a prostředí a její chaloupka taky. Ale jak jsem řekl je to hodně light horor který nevyděsí ale na druhou stranu mě ani moc nezhnusil. Slabší průměr. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Úplná fantázia. Bodík je vlastne za názov , ktorý filmu sadol ( chápeš ) .Aj ten bod som prerozdedila za tú zbesilú WITCH jazdu a odvahu spáchať niečo také. Povážlivo sa začína zväčšovať počet Xkrementov v tomto žánry. Verím ale vo svetlejšiu budúcnosť.. Aj tá " oná "( neviem a nexcem vedieť ) vyzerala ako modelka, ktorá bola čarodejná, ako dnešná doba na Slovensku Záverečné pestrofarebné inferno potvrdilo , že ak to neskonzumuje TV tak to presunie do rádia. . Sama sa divím , že som minula toľko písmenok. F*cked, The. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

A zase to tu máme..,Stále sa opakujúca partička prihlúplych teenagerov ide riešiť veci nevídané (v tomto prípade),alebo sa ocitnú v neriešiteľnej situácii.. .Tento horor s prívlastkom akční tak to už vôbec nie ma nudil a to tak veľmi,že som musela niektoré pasáže preskočiť.Hrôza a des,no v inom slova zmysle.Najviac ma dostali naši hrdinovia skrývajúc sa v kríkoch a pritom si svietiach baterkou.Akože palec hore :) Slabé 2 hviezdy za vcelku slušný nápad,no už horšie podanie a spracovanie.Celé mi to prišlo ako nevydarený remake alebo skôr pokračovanie čarodejnice s Blair. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Když Zach (Justin Deeley) se svým bratrem (Devon Werkheiser) vyráží ve sklepě dveře, jsou dveře jednokřídlé a bílé. Když je ale vyrazí, jsou dvojkřídlé, hnědé a na místě, kde bylo zábradlí, je nyní kamenná zeď. Taktéž je vidět člen štábu. (Litsarch)

Reklama

Reklama