Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už celé generácie detí v mestečku Summerset počúvajú pred spaním príbeh o zlej čarodejnici zvanej Wicked, ktorá žila v neďalekom lese a živila sa deťmi, čo jej zabezpečovala večnú mladosť. Pre dnešnú generáciu mladých ľudí je to už len folklór. Blíži sa Halloween a osemnásťročný Zach sa spolu so svojimi priateľmi rozhodol vydať do lesa a vypátrať dom, v ktorom vraj tá čarodejnica bývala. Čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že na každej legende je minimálne zrnko pravdy. Bosorka sa totiž vrátila a detičky má stále zo všetkého najradšej... (beso74)

(více)

Recenze (63)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je velice subjektivní, jelikož mám čarodějnice dost rád a přiznám se, že jsem vlastně žádný o nich neviděl, proto jsem byl vcelku příjemně překvapený. Samozřejmě ale vím, že má tento film spoustu nesmyslností, které film (který čerpá z dobrého nápadu) tlačí ke dnu. Jako největší blbost, která podle mě měla být ihned odstraněna byla moc dlouhá stopáž, každopádně mě to vynahradila skvěle vyzobrazená čarodějnice - dlouhou dobu jsem neviděl tak dobrou zápornou postavu. Za normálních okolností tomu dávám tři hzvězdičky, ale kvůli nízkému hodnocení, budiž to dar. Hodnotím 70% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Peter Winther si vzal dobrý příběh na kterém se dalo stavět. Také čarodejnici udělal dobrou. Ošklivou, zlou, nešetřící nikoho a prahnoucí po věčné kráse a mládí. Peter Winther měl základ na fakt dobrý horor, který se mohl řadit mezi ty lepší a od kterého si hodně lidí, včetně mě, určitě slibovalo celkem dost. A co s tím Winther udělal? Totálně to posral! Udělal sice vcelku dobrý začátek. Udělal fakt dobré úvodní titulky slibující temnou, až děsuplnou atmosféru. Nicméně pak mu scénář asi vzala asi jeho dcera a udělala z následujících 50min, až na malé vyjímky, skoro až jakousi verzi Hannah Montany s píchajícíma teenagerama a opodál se koupajícíma dalšíma. Poté se Winther dostal do zamčeného pokoje, sebral jí scénář a konečně se začalo něco dít. To, že by se to dalo sestříhat do poloviny stopáže (jako celý film) a vyšlo by to podstatně lépe, ho nezajímalo. Naopak nám tam dal dva idiotské policajty a hlavním hercům inteligenci potkana běhajícím na kolotoči pro hlodavce. A to potkana ještě i urážím. Také si Winther myslel, že jsme naprostí idioti a nevšimnem si, že v jednom záběru jsou dveře jednokřídlé a bílé, ale v dalším záběru dvojkřídlé a hnědé. Ještě tam zapomněl člena štábu. Já v hororech dokáži přimhrouřit oči nad opravdu dosti věcma, ale tady to nejde, jelikož bych si připadal opravdu jako idiot, za kterého mě Winther asi má. P.S.: Musím ale uznat, že ten mlýnek byl skvělý. :D ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok ma zaujal, tak som čakal čo z toho vzíde a hľa, zas ďalší z totálne tupých filmov. Herecké predstavenie všetkých zúčastnených bolo úbohé a tí dvaja trápny policajti,to chcelo silný žalúdok. A tie keci okolo čarodejnici (kto hodí do jej okna kameň a nerozbije ho, tak bude žiť a naopak kto ho rozbije, zomrie krutou smrťou, bla bla bla. A takých to, akože mýtov o nej tu bolo veľa a môžem povedať, že moc neoslovili. Tento film sa vyznačuje zdĺhavými dialógmi a rečami takmer o ničom. Ani triky neboli Bohvie čo, boli veľmi lacné. Videl som viacero podobných filmov o čarodejniciach, ale tento bol z tých slabších. Keď prehliadnem nelogickosť postáv, keď prehliadnem veľmi primitívny príbeh, keď prehliadnem zlých hercov, keď prehliadnem triky na úrovni Argentínskych telenoviel, tak keď toto všetko prehliadnem film je parádny, ale to sa nedá len tak prehliadnuť. Ale za tu škaredú odpudivú a aj troška strach naháňajúcu Ježibabu dám aspoň 1* , ale viac si táto snímka nezaslúži. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Takovej menší sranec noo. Poslední dobou jsou 4/5 hororů naprosto vtipný až skoro trapný tou logikou. Ať už od pohybování čarodějnice, stylu věznění až po úplnej závěr, kdy se nic jinýho čekat nedalo. Sem tam nějaká oběť, takže to takový happy nebylo. Jedinej komu se tam dalo fandit byla ta sexy brunetka, jaký štěstí, že ta se z toho dostala. Tyhle druhy nízkorozpočtový se mohly uplatnit před několika desítkama let, ale ne teď... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Partička kamarátov sa vyberie navštíviť strašidelný dom škaredej čarodejnice, a samozrejme sa im to vypomstí. Bosorka sa totiž rozhodla urobiť niečo so svojou vizážou, aby sa na ňu dalo aspoň pozerať, a tak sa rozhodne, že si teenagerov ponaháňa po lese, pár krát ich začaruje, pár krát si zalieta, objaví a zmizne, prípadne si našich chudákov pomelie v mlynčeku, aby si pochutnala na čarovnom elixíre a kúsok opeknela. No, napokon z nej bude celkom kočka (teda až na tie tesáky, ktoré by som jej najradšej povyrážal). Pre mňa fajnový hororík, proste také zábavné béčko so sympatickými hercami. Vlastne spĺňa všetky štandardy: Najprv sa zoznámime s postavami, potom si niekde vyrazia, do toho nejaký sexíček a dialógy o hovne, potom sa objaví škaredá mrcha a je to naháňačka a boj o život s nejakými tými harry-potterovskými blbinkami. Tak akurát na zabitie času, ale aspoň je to celkom dobre zvládnutá novinka, ktorá dokáže baviť a ktorú som nemal problém dopozerať. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Když Zach (Justin Deeley) se svým bratrem (Devon Werkheiser) vyráží ve sklepě dveře, jsou dveře jednokřídlé a bílé. Když je ale vyrazí, jsou dvojkřídlé, hnědé a na místě, kde bylo zábradlí, je nyní kamenná zeď. Taktéž je vidět člen štábu. (Litsarch)

Reklama

Reklama