Reklama

Reklama

Jde si pro nás noc

  • Indonésie The Night Comes for Us
Trailer

VOD (1)

Ito (Joe Taslim) v roli vymahače podsvětí, který se vrací do své organizace. Ovšem už po návratu ho potká zrada a ocitá se v chaosu, ve kterém neví, komu věřit. (Ouwen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Claw 

všechny recenze uživatele

"Jde si pro nás noc" je akční zlatá perla, která definitivně vykouzlí úsměv na tváři. Tjahjantova dechberoucí režie používá snímací techniky, které zaručeně ohromí, ačkoli je to právě množství krve a vnitřností, které nejvíce ohromí. Je to tak brutální a krvavé, až je to chvílema sebeparodující a nedokážu určit, jestli to byl záměr tvůrců, či to mysleli vážně...!! :-) Připomínalo mi to tím právě třeba ty japonské klasiky ze sedmdesátých let se Sonny Chibou, kde to byla už tenkrát parodie. A je to fajn!! Akce téměř nesešlápne z plynu. Je to jeden ultra brutální masakr, kde se všichni řežou vším, co je po ruce, lámou se končetiny na všechny možné způsoby a využívá se vícero bojových stylů. Tjahjanto se vyloženě vyžívá v smrtelných likvidacích a já šílím společně s ním. Největší highlight je definitivně Julie Estelle proti dvoum lesbičkám a myslím, že lepší female fight tu ještě nebyl a taky samozřejmě celé finále, které se řadí mezi ty nejlepší, co jsem v životě viděl. Joe Taslim proti Uwaisovi jakožto souboj bratrů byl emotivní a choreografii se samozřejmě nedá nic vytknout. Abych jen nechválil, mouchy se zde samozřejmě najdou. Nulový děj, a to co děj je, tak je takové, že ani nevím o čem, a k těm postavám prostě člověk nijak nepřilne. Nakonec jsem fandil více Ikovi než Taslimovi, i když měl být záporák. Ale v téhle směsici šílené skupiny postav ...jeden bez dvou za dvacet… ale to jsou pro mě irelevantní drobnosti, které mi zážitek nezkazily. Kdo má rád sebevědomé akční nekompromisní a brutální filmy bude spokojen. Kdo zaspal dobu při Seagalovi, Lundgrenovi a Van Dammovi bude nejspíš brblat. Každopádně fanoušek akce pod 3* jít nemůže. /90% + FILM ROKU/ ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Západní kinematografie si láme hlavu, jak udělat dostatečně realistický akční film, ale aby nebyl eRkový ...protože krev a sprostý slova jsou FUJKY. Násilí je ok, ale nekurvovat u toho a hlavně...žádný cákání krve, sperma, mozku, prostě ničeho. Jo a žádný péra a štěrbinky...prso jo, ale bez bradavky. To v Indonézii se to tak nebere. Nakoupí se barely prasečí krve, kilometry hadiček a šprcek, do kterých se naleje, nalepí pod trička a jde se na to. Sekáčky, sekery, nože, mačety, trubky, šroubováky, zalamovací nože...a spousta nadšení. Jenže když dva dělají totéž, není to totéž. Takže zatímco u Kingsmana jsou po promítání sedadla ulepený od blaha pošahaných eRkomilů, kteří se tetelí při každém cákanci, či useknuté končetině, o této Indonéské vykošťovačce ví jen pár zasvěcených hlavounů řeznického cechu. Je to dobře, nebo špatně? Mě je to jedno...protože mě vzrušují spíš ty štěrbiny a prsa s bradavkama, než magoři, kteří se snaží navzájem vykuchat. Takže za mě je to stejně zbytečný film, jako dokument o vyplňování formulářů potřebných pro registrovaný svazek homosexálních párů. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vysoce kultivovaně natočená jatka. Příběh je pouze je chaotická výplň mezi akčními scénami plnými obnaženého masa, kostí a krve. Postavy mají podivné motivace a chovají se často nelogicky, ale zase tak moc to nevadí. Kamarádi z RAIDů si prostě trochu zablbli a na stříbrném podnose servírují několik nezapomenutelných bojových scén a bolestivých okamžiků. Uwais si svou netradiční roli docela užívá ale předvádí více méně svůj standard. Jullie Estelle si pro sebe ovšem uchvátila nejlepší bitku se dvěma lesbickými vražedkyněmi. Girl power! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nebyť podaktorých, absolútne za vlasy pritiahnutých akčných scén, ktoré doslova postrádaju veškerú logiku, mohol sa tento “bitkársky” snímok, minimálne vyrovnať tomu najlepšiemu, aký Indonézia doposiaľ natočila (Serbuan Maut). Toto je masaker od úvodu až do samého konca, kedy jedna krvavá “fight” scéna, strieda tú druhú, a takto stále dookola, až kým nespadne opona. ()

de_FACTO 

všechny recenze uživatele

Absolutní dělo. 10 z 10. Ten film přebije vlastní špatnej scénař; tak dobrej FILM to je. Indonéskej Good Time a něco, co budu následujících 6 měsíců hypeovat po hospodách, když budu ožralej. Jestli Wick je pop západu, The Raid balet násilí, tohle je macho východu; bitky nejsou jen choreografie a údery, jsou násilí a následky Když se u nás chlapi poperou, tak jenom nožem anebo mačetou. Díky. Kvůli tomuhle jsem kluk i po třicítce a mám stejný problémy jako ve dvacíti. Mňam   / Nejlepší němý film od počátku zvuku. / Jako kdyby Fulci natočil bitkařskej film. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Když na začátku filmu v koupelně žena obváže Itovi (Joe Taslim) kolem těla obvaz, pak střídavě obvaz má a nemá. (CjKukis)
  • Koncept bojových scén je sestaven z prvků MMA. (Ouwen)
  • První indonéský film produkovaný Netflixem. (MeanWhile)

Reklama

Reklama