Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká nezávislá komedie BROUK vypráví o tom, jak může smrt obyčejného hmyzu ovlivnit chod světa. Všední situace dokáže odstartovat řetězovou reakci, která změní osudy všech postav této bizarní komedie. Například: manželka v reakci na rozzlobeného muže vyhodí upečené kuře z okna činžáku přímo do popelnice, kde ho najde děvče se zoufalou chutí po kuřecím masíčku, která právě odešla s prázdnou z čínského bistra, jehož zoufale čistotný majitel pronásledovaný hygieniky nakonec nečekaně skončí v nemocnici (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

easaque 

všechny recenze uživatele

žádná velká zábava pro mně teda tahle nezávislá "komedie" nebyla a čekal jsem od tohoto nezávisláku mnohem víc. Propojenost příběhů byla občas hodně nahodilá a bez větší invence. A i když jsem se na film těšil, tak si po týdnu z něho moc nepamatuju - jako by to všechno šlo od ničeho k ničemu a ani herci mi nepřišli nijak výrazní. Podobných "mozaikově propletených" filmů je více a tento rozhodně nijak nevyčnívá. Zklamání z nevyužití potencionálu námětu u mě snižuje rating pod 3 hvězdičky. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle debut se mi líbil. Ten žánr bych upravil na hodně hořkou komedii (nebo příběh s komediálními prvky). Film nám ukázal, že prostě všechno souvisí se vším, na každou akci následuje reakce. Na tomhle filmu mě bavilo už jen to zpětné přehrávání si scén, která navazovala na kterou, a která způsobila to či ono. Ten "skoro všechno ve starých kolejích" konec byl myslím zvolen vhodně. Jen pro příště, nevystupujte z auta, ať už se děje cokoliv, mohla by pak za vámi přijít paní policistka a...;-) ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

O poznání slabší, než jsem čekal, ale i tak dobrý. To , co dělá tento film zajímavým, je zároveň jeho největší slabinou. Skokové pojetí děje, těkání od postavy k postavě a na konci Grand plieux, které se vlastně nekoná. Dostat tento film trochu lepší péči scénáristy a trochu lepší výkony ze strany herců, byl by stejnou peckou jako třeba Happiness, ale takhle je to jen lepší průměr. No jo:-) ()

Bay_watch 

všechny recenze uživatele

Velice humorný a příjemný nezávislý film... a dost slušně odfláknutej nápad s "teorií chaosu". Celou dobu mi přišlo, že ten brouk v příběhu žádnou velkou roli nehrál... Na můj vkus až moc postav, ale i tak si každá z nich dokázala získat moji pozornost. Ke konci jsem si snad v každém záběru myslel, že přijde nějaká tragédie (vražda, teroristický útok...ostatně postava podivína z blízkého východu tomu dost nasvědčovala... ano, asi začínám být xenofobní), ale nic se kupodivu nestalo. Takže, jako zajímavé nakouknutí do osudů několika lidí, ano... ale že by se z vás po jeho zhlédnutí stal aspoň laický znalec "efektu motýlího křídla", to rozhodně ne (v tomhle jsem od filmu čekal trochu víc). ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Škoda, na tento film jsem se hodně těšil,ale očekával jsem daleko více. Prvotní reference bylo, že film má dobře zvládnutou kameramanskou část - ta ničim neohormí ani ničím neurazí. Nakonec tedy vše vynahrazuje příběh, který ke konci má nulový potenciál. Jak na začátku se hodně dobře rozjel, na konci velmi rychle a špatně skončí - nemyslim děj,ale dramaturgickou část. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama