Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiální text distributora)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (407)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

A čemu se jako Keri celou dobu diví, ona se neviděla v zrcadle? Já vědět, kde bydlí, jsem u nich doma taky každou noc. Strašidelný pasáže s bubákama fungujou skvěle, bohužel jich ale je docela málo a hlavně teda ta příprava na ně je zábavná jak přesezená noha. Natočte druhej díl jenom s Keri Russell a já slibuju, že dám pět hvězdiček jako zálohu. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film si pokojne plynie, rodinka si žije svoj obyčajný život a hneď prvá ľakačka ma nájde nepripravenú. A vôbec, skoro všetky .. a pritom boli na miestach, kedy sa dali čakať. Na mňa to vaše hororové klišé fungovalo, takže ja som sa bavila tak na slabšiu štvorhviezdu ... idem ja radšej skontrolovať všetky tie čmáranice mojich detí, lebo mám pocit, že mi včera niekto vyžral chladničku. (filmová výzva 2017 - Marky91) ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Vlažný začátek, úderná prostřední část, podivné závěrečné dění. Určitě to není špatný horor, má to výborné momenty, které dokáží vyděsit (u jedný lekačky jsem se skoro pos*al), a nápad, který taky celkem ujde. Největší problém bych viděl asi v příběhu, který se ve druhé polovině vydá takovým trochu chaotickým směrem a všechno to vyvrcholí závěrečnou urychlenou půlhodinkou. Navíc mimoni, kteří ze začátku působí opravdu strašidelně, v závěru ze své děsivosti trochu upustí, což je škoda. Nicméně se ale jedná o solidní hororovou podívanou, kterou bych zařadil mezi mírně lepší průměr. 60% ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ak sa bude niekto pokúšať nahlodať mi vizuál , že nič podobné tu už nebolo - tak mu rozrthhám hrrudník , vysypem soľ a zalejem octom. Vykrádaćka ( nenapadne ti AmitiShun ??? ako ... z kni-hony. Parchant bol nebezpečný, ako voš na chlpe zatúlaéhho psa. Emotívne sranda a nie, ale doslovné pohrávane s dváckou trpezlivosťou a ako bonus -herecké prehrávanie. ( viem si totiž predstaviť keby to spáchal režisérsky talent). Bodík za cover a bodík za pár neurážajúcich momentov )K tomuto námetu , myslím si / no nedúfam ).ze bolo povedané všetko, mimo toho že zaverčna scifi do rozbilo betonove plátno, ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný filmek s neokoukanou mimozemšťanskou tématikou, který ale jede podle okoukané duchařinové šablony. Není to žádný zázrak, ale 97 minut uteklo jako voda s příjemným napětím, co se z toho vlastně vyklube. Nenudil jsem se, několikrát jsem se slušně lekl, mimozemšťana jsem taky viděl, tak nevím, proč bych tomu neměl hraničních 70% přiklepnout.... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Keri Russellovú, ktorá sa zvyčajne nezaujíma o žánrové filmy, zaujal tento projekt, pretože zobrazuje matku bojujúcu za svoju rodinu. (molcan2)
  • Hlavní postava Daniel Barrett (Josh Hamilton) si koupí brokovnici a ihned ji také dostane. Ve skutečnosti by však měl absolvovat čekací lhůtu dvou týdnů. (Lucasion)

Reklama

Reklama