Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiální text distributora)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (406)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem věřil v povedený horor, ale i přesto jsem v kině dal přednost jinému a možná jsem udělal chybu. Dark Skies je horor o mimozemšťanech, který se od začátku tváří velmi zajímavě. Atmosféra je solidní, herecké výkony také a dokonce několik slušných lekaček. Scott Charles Stewart se poprvé trefil do mého stylu a já celý snímek hltal a věřil mu! Jediný problém mám tak trochu se závěrem, který nebyl nejhorší, ale bohužel ani nejlepší. Do toho mám několik nezodpovězených otázek, které se nedozvím pokud nenapíšu Scottovi, což budu muset v nejbližší době udělat. Po dlouhém rozhodování jsem se rozhodl pro 9/10 = 90% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Danielova rodina je v ťažkej finančnej situácii. Jeho žene sa ako realitnej maklérke veľmi nedarí a on je dlhodobo bez práce. Aby toho nebolo málo, v dome kde momentálne bývajú sa začínajú diať nevysvetliteľné udalosti. Všetko začína rozhádzanými potravinami v kuchyni. Postupom času sa však začína ukazovať, že ide o omnoho temnejšiu stránku, ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. Film má ako takú stúpajúcu tendenciu od úvodu do polovičky jadra filmu. Následne však prichádza zlom a všetko čaro o ktoré sa režisér snažil, vymizne ako prd z gatí. Spomínam si na niektoré kritické komentáre k filmu 4 DRUH, ktorý v tejto spoločnej tématike patrí medzi najlepšie snímky. Som teda zvedavý na hodnotenia niektorých mudrákov ( .. si Vás pamätám :D .. ) pri tomto odvare 7 krát destilovaného Pigy čaju. Sklamanie je veľké, nakoľko film neponúkol takmer nič na čo by si divák mohol pamätať - 40%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,5miliónaTržby USA $17,418,667Tržby Celosvetovo $25,890,588Tržby za predaj DVD v USA $2,874,733 //počet predaných kusov 192,186║ režisérsky snaživé, tajomná atmosféra tam je, príbeh v norme, pripomenie to staré dobré časy keď frčali Akty X /50%/ ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Když v Aktech X chybí Mulder, Scully, a vlastně i celá FBI, je dost velká šance, že se následování stejné dějové stavby nepovede. Přestože se povinné detaily objeví a I am ready to believe zazní. Rodinka mě bohužel nechala drobet chladným, děj ovšem celkem ušel. Ocenil bych ale, kdyby z toho nedělali crossover Paranormal Activity a odpustili si ty kamery... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Úplně geniální film, možná jeden z nejlepších hororů, co kdy byly. Atmosféra graduje až do úplného konce a závěr je skvělý. Emocionální vykreslení postav a jejich zahrání je do detailů skvělé a všechna rozhodnutí vpohodě logická. Děj je nepředvídatelný a u některých scén až wtf is going on, protože tohle by diváka nenapadlo ani ve snu, pár scén skvělé lekačky a hodně, hodně husí kůže. Za mě dost nedoceněný horor, protože tohle má být v samotné topce moderních hororů. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Úvodné motto filmu: "Two possibilities exist... Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.”, patrí Arthurovi C. Clarkovi, ktorý je známy najmä ako autor science fiction literatúry. (Lukoh)
  • Natáčanie prebiehalo v Los Angeles a vo Valencii. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama