Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiální text distributora)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (406)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Mulder by řekl I want to believe. UFO problematika očima fanouška Akt X: check. Sympaťačka Keri Russell, co se nechová jako pitomá nána: check. Fungující lekačky: check. Napětí: hell yeah, check! Přestaňme remcat a chtít od "brakového horroru" vytříbenou režii, oscarové herce a einsteinovské dialogy! Vydechněte, prosím, a bavte se. O ničem jiném to není... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…JINÍ TVRDÍ, ŽE JE TO NĚCO JINÉ. NĚCO, CO NEPOCHÁZÍ ODSUD. NĚCO, CO NEPOCHÁZÍ Z TÉTO PLANETY. VÍM, ŽE JE TOMU TĚŽKO UVĚŘIT … JSOU TO …“...... /// Barrettovi neprožívaj zrovna šťastný v období. Táta práci hledá, bankovní konto zívá nudou, teď ty problémy s alarmem v baráku, a taky mladej mele píčoviny vo zlejch snech… Emzáci, trocha nočních můr, geomagnetický anomálie – jo, jsou věci, který mě bavěj. Na rozdíl vod tý rodinky, která se veze ve vyjetejch kolejích dementních homo sapiens, kteří nevěří, nevěří, diví se, nevěří a ještě mě stíhaj srát (…a jak by ses choval ty, co chytráku? S emzákem za zády? Bych tě chtěl vidět… ). No dobře, ale pak to finále … po technický stránce v pohodě, ale vlastně nedokáže říct nic novýho ani těm, kteří únos nezažili. Se zeptejte těch zbejvalejch 3999! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem připravenej uvěřit! 2.) Nedokážu dost dobře odhadnout, jestli si mě vybrali. 3.) Zjistím, že nejdůležitější ze všeho je kreslení (hovno technický, výtvarka!). 4.) Thx za titule ,,may.ling“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Niekedy v deväťdesiatom piatom by to bola pecka. Dnes už sú tieto hororové územia dávno prebádané a všetko čo sa ich týka značne prevarené. Asi do scény poslednej večere mi to ani výraznejšie nevadilo, len tam odzrazu v plnej kráse uzrieme vykrádačku Znamení, a predošlé privreté oči nad podobnosťami s PA, Insidious a Štvrtým druhom, sú v okamžiku jak keby znovu objavené. Nie je to zlý film a na televíznej obrazovke mu to bude celkom slušať, ale v kinách? Neviem neviem. Nabudúce viac mimozemšťanov a menej psychológie poprosím, pretože dookola rozpytvávať to isté a čakať, že to bude mať na diváka nejaký dopad, je trochu od veci. Rovnako ako natočiť takto obyčajný film. 45% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ ste fanúšikmi sci-fi a zmierite sa s tým, že Temné nebo neprinesie nič nové, nemyslím si, že budete mimoriadne sklamaní. Aspoň ja som nebol a nielenže som sa párkrát zľakol (postava pri posteli), ale pri niektorých scénach som sa dokonca necítil dobre (húkanie alarmu uprostred noci, pozeranie bezpečnostných kamier). Mimozemšťanov uvidíte málo a skoro nič sa o ich plánoch/motívoch nedozviete. Mne to ale ak aj nevyhovovalo, tak mi to aspoň neprekážalo. A už konečne viem, prečo psy niekedy tak vystrájajú. Postavy priveľa rozumu nepobrali (zdá sa, že jediný plán otca, ako situáciu s mimozemšťanmi vyriešiť, je zohnať búchačku a vlčiaka, počkať, kým mimozemšťania v noci prídu, vykríknuť niečo ako „No poďte, vy hajzli!“, dva razy vystreliť a čakať, čo bude). ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Když v Aktech X chybí Mulder, Scully, a vlastně i celá FBI, je dost velká šance, že se následování stejné dějové stavby nepovede. Přestože se povinné detaily objeví a I am ready to believe zazní. Rodinka mě bohužel nechala drobet chladným, děj ovšem celkem ušel. Ocenil bych ale, kdyby z toho nedělali crossover Paranormal Activity a odpustili si ty kamery... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • J. K. Simmons bol do svojej kľúčovej malej úlohy Pollarda obsadený veľmi rýchlo. Ak nepočítame jeho krátke vystúpenie v závere (niekoľko sekúnd, nie viac), Simmonsov čas vo filme trvá len 10 minút. (molcan2)
  • Scenár bol hotový za šesť týždňov. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama