Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiální text distributora)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (406)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Smažte to slovo Horor v popisku filmu, tohle totiž není horor, i kdyby to řekl sám velkej Chuck... A pokud nechcete ztratit drahocenné minuty vašeho života, doporučuju film posunout někam k hodině dvacet, minuty předtím se tam totiž děje tak maximálně bla bla bla bla bla- vážně, někdo něco nepodstatného udělá, pak se to musí půl hodiny řešit a tak pořád dokola... Nikdy bych nevěřil, že to napíšu, ale zlaté Paranormal Activity a další duchařiny, to už se budete spíš bát u nějaké epizody Akt X, ba co víc, i ta opička E.T. dokázala vyděsit spíš... :) Od odpadu! tento skvost dělí jen ten fakt, že, světe div se, existují ještě větší kraviny- ale není jich mnoho... ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film si pokojne plynie, rodinka si žije svoj obyčajný život a hneď prvá ľakačka ma nájde nepripravenú. A vôbec, skoro všetky .. a pritom boli na miestach, kedy sa dali čakať. Na mňa to vaše hororové klišé fungovalo, takže ja som sa bavila tak na slabšiu štvorhviezdu ... idem ja radšej skontrolovať všetky tie čmáranice mojich detí, lebo mám pocit, že mi včera niekto vyžral chladničku. (filmová výzva 2017 - Marky91) ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem věřil v povedený horor, ale i přesto jsem v kině dal přednost jinému a možná jsem udělal chybu. Dark Skies je horor o mimozemšťanech, který se od začátku tváří velmi zajímavě. Atmosféra je solidní, herecké výkony také a dokonce několik slušných lekaček. Scott Charles Stewart se poprvé trefil do mého stylu a já celý snímek hltal a věřil mu! Jediný problém mám tak trochu se závěrem, který nebyl nejhorší, ale bohužel ani nejlepší. Do toho mám několik nezodpovězených otázek, které se nedozvím pokud nenapíšu Scottovi, což budu muset v nejbližší době udělat. Po dlouhém rozhodování jsem se rozhodl pro 9/10 = 90% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

VAROVÁNÍ: komentář obsahuje implantáty S P O I L E R Ů mimozemského původu! Jo jo, tyhlecty únosy... To vždycky začíná slibně. Nejdřív jsem se tetelil blahem, krásně se bál i lekal. A u spousty rámečků, ze kterých zmizely fotky, mě opravdu pořádně zamrazilo. Všechno v cajku až do zjevení prvního E.T. V té chvíli si bohužel scénárista uprostřed noci odskočil na cígo na balkon, tam ho čapli emzáci a na své lodi na něm provedli pár vědeckých pokusů, včetně lobotomie. Zbytek scénáře podle toho taky vypadal. Maminka spatřila v dětském pokojíčku zrůdu, ale manžel jí převědčil, ať z toho nedělá zbytečně drama. To, že jejich synáček prochází zamčenými dveřmi jako duch, aniž by spustil alarm odbyli v duchu: ty děti, ty děti... Pak už to nebavilo ani jako komedie. Slintající vlčák (jasná vzteklina) byl dobrý nápad, ale zapad. A ani nerafnul některého ploskolebce do jeho latexové prdele (a pak zmizel z příběhu - asi skončil u emzáků v papiňáku :-). A ti emzáci taky nebyli zrovna Einsteinové. Asi zapomněli na to, že umí procházet zamčenými dveřmi a místo toho pracně vytáčeli vruty z bednění (a tím vytáčeli i mě). "Možná jsme ve vesmíru úplně sami a možná ne. Obě možnosti jsou stejně hrozné." Ale ještě hroznější je představa, že někde na druhém konci Mléčné dráhy právě teď nějaký zelený debil natáčí podobnou (původně slibnou) ptákovinu o nás lidech, plnou nelogičností. Takže: jedna hvězda za tu působivou první část filmu a další dvě hvězdy za „Byla jsi zlobivá holka!“ a za tu první pusu. Už jen kvůli téhle boží scénce nakonec přece jen nelituji peněz za lístek do kina.  P.S. Do vás vložené implantáty se nepižlají doma! S tím se chodí k obvoďákovi ;-) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Mulder by řekl I want to believe. UFO problematika očima fanouška Akt X: check. Sympaťačka Keri Russell, co se nechová jako pitomá nána: check. Fungující lekačky: check. Napětí: hell yeah, check! Přestaňme remcat a chtít od "brakového horroru" vytříbenou režii, oscarové herce a einsteinovské dialogy! Vydechněte, prosím, a bavte se. O ničem jiném to není... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Úvodné motto filmu: "Two possibilities exist... Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.”, patrí Arthurovi C. Clarkovi, ktorý je známy najmä ako autor science fiction literatúry. (Lukoh)
  • J. K. Simmons bol do svojej kľúčovej malej úlohy Pollarda obsadený veľmi rýchlo. Ak nepočítame jeho krátke vystúpenie v závere (niekoľko sekúnd, nie viac), Simmonsov čas vo filme trvá len 10 minút. (molcan2)
  • Keri Russellovú, ktorá sa zvyčajne nezaujíma o žánrové filmy, zaujal tento projekt, pretože zobrazuje matku bojujúcu za svoju rodinu. (molcan2)

Reklama

Reklama