Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před sto lety byly ďáblovy oddíly, které chtěly zničit svět, donuceny k ústupu do záhrobí. Dnes opět přišel jejich čas. Chtějí zaplavit svět svou temnou silou. Neočekávaně jsou však zastaveny. Komu se to podařilo? Záhrobnímu komandu! Komandu amerických dětí, které se spojí a dětskou bezelstností neohroženě bojují proti teroru krutých monster. Dobrodružný film pro děti a mládež je nejen napínavý, ale také veselý. Setkáte se tu s řadou legendárních filmových příšer, například Draculou, Frankensteinem, Vlkodlakem, Mumií, Netvorem z Černé laguny a dalšími. O kvalitě speciálních efektů není třeba se příliš rozepisovat. Stačí připomenout jména dvou mužů, kteří se na nich podíleli: Richard Edlund a Stan Winston. Tím je řečeno vše. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Celkem pěkná komedie, kterou bych v klidu nechal shlédnout i mladšímu osazenstvu...Co se hororu týče, nevidím zde prakticky nic mkc o co by se žánrově mohl opírat. Jedná se prakticky o rodinnou zábavnou fantasy komedii, u který bych se vůbec nedivil, kdyby jí dávali v televizi na sobotní odpoledne. Každopádně příjemný kousek a jedna z VHS klasik na Golden Crown. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Další ze snímků mého dětství, paradoxně s dětmi v hlavních rolích. Povedené béčko o partě dětí, ktěří bojují s hororovými Avengers :D a docela se jim to daří. Filmu nechybí parádní autentická atmosféra, přesvědčivé herecké výkony a spousta božích hlášek a humoru. To, že se spíš jen sotva budete bát, je věc druhá - já tohle viděl poprvé tak v deseti letech a i tak mi to stačilo :D. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Film určitě neurazí, ale také ničím nevystupuje z šedi průměru. Neambiciózní a nevážný námět, kdy skupinka dětí bojuje proti legendárním příšerám, hodně pozvedají povedené efekty a tempo příběhu zaručující divákovi jakous takous zábavu. Určitě je to věnované spíše mladšímu publiku, i když při jednom (obzvlášť vyvedeném) momentu by jste měli vašim ratolestem raději zakrýt oči. 55% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

"Co je, Evžene?" - "Něco mi ukradlo čokoládu." :))) Pro mnohé z nás je Monster Squad kultovní béčko osmdesátek. Drákula, vlkodlak, Frankensteinovo monstrum, mumie nebo Netvor z Černé laguny jasně odkazují na horory studia Universal, kterými nás hojně hostilo v 50. a 60. letech. Ke všemu se na něm podepsala doba, kdy se horory nebraly vůbec vážně. Film je tudíž plný hlášek (a to především díky scénáři Shanea Blacka, jenž stojí i za Posledním skautem) a děcek, co kopou vlkodlaky do koulí. K tomu si připočtěte slušné dětské herce a opravdu parádní masky (Stan Winston) a vyjde vám kvalitní mix hororu a komedie, který ani po dvaceti letech neztratil šťávu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Úvodní proslov mě trochu vyděsil, co to zase bude za sračku. Nakonec se z toho vyklubalo příjemné oddechové a silně uvolněné horrorové dobrodružství pro mladší publikum. Dneska by z toho byl nechutný sterilní digitálně trikový slint bez hlavy, paty a hlavně ducha. Tohle naštěstí má alespoň toho ducha, i když hlava je trochu vybrakovaná a obě paty kulhají. U mě to samozřejmě zachraňuje má oblíbená osmdesátková atmosféra a místy docela povedený humor (když zjistí že panna není panna, pronese dotyčná dívka skvělou hlášku). Ač je mi hodně přes třicet, docela jsem si to užil. A jen lituji, že mi nebylo umožněno být na tom počátkem 90. let v kině, to by byl docela zážitek. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Po snímku Hrůzná noc 2 (1989) se jedná již o druhý snímek, ve kterém si Jon Gries zahrál vlkodlaka. (Mr.Hudson)
  • Film je propleten odkazy na spoustu hororových klasik. Napříkald hlavní postava Sean (Andre Gower) v první polovině filmu nosí tričko s nápisem "Stephen King rules". V druhé polovině pak nosí svetr, jenž svými červeno zelenými pruhy nápadně připomíná svetr Freddyho Kruegera z Noční můry Elm Street. (Alfréda)

Reklama

Reklama