Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

klerik 

všechny recenze uživatele

Občas hlúpe, občas zbytočne umierené, častejšie blbo zahrané a nasnímané, ale inak v pohode. Tvorcovia sa držia klasickej vreskoťáckej schémy až príliš, vďaka čomu to má síce hlavu a pätu, ale slasheru chýba nejaký zaujímavejší moment. Len cez takéto fimy sa dostaneme k točeniu dobrých žánroviek, takže držím palce. Veď mordy mali celkom spád. Slovenský ATTONITAS je solídnejší pokus... ()

zette 

všechny recenze uživatele

Od prvniho resiserova filmu Cepel smrti vidim urcite pokrok. Dle hodnoceni jsem to cekal daleko horsi. Scenar neprinasi nic noveho, ale v nasich koncinach je temer ojedinely. Nejvetsi rozpaky budi predevsim herecke vykony (Smajda totalni traged), hlavne ve scenach, kdy dotycne nahani vrah... Opet me na filmu nejvice zaujala hudba a zvuk. ()

Reklama

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská píčovina a sračka v jednom.Když už nějakej nýmand u nás chce mermomocí natočit film podobnýho žánru,první co musí udělat,je perfektní výběr herců.Protože pak to vypadá,že do Ordinace v růžovce někdo vpašoval blbce s nožem v ruce..Kravský dialogy,příšerný rvačky.Hraje dramatická hudba(taky děsná),a ženská s chlapem se tam různě strkaj,tahaj a povalujou jak dvě teploušský děti..A nejvíc mě dostalo to hovado s mopem na hlavě.Dost velkej idiot.Trochu mi připomínal průměrně blbýho uživatele Čsfd.Děs a běs.0%. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Česká verze Vřískotu. Herecké výkony na bodu mrazu, vrah nemá nejlepší outfit a vraždy opravdu neděsí. Jenže na českej horor je to celkem eso. Když si vzpomenu na Zahradníka, Někdo tam dole mě má rád nebo na Polednici...Tak prostě budu to jedno procento z CSFD co řekne, že tenhle film ty výše jmenované válcuje. Radši se mrknu na amatérskou vykrádačku Vřískotu než na jiné české horory. Jinak film nedoporučuji nikomu, nebude se Vám líbit a dáte mu odpad, já sám sebe nechápu, že mi to vůbec nevadilo a v pohodě jsem na to mrknul. Ale nebojte, Asia_Power na to má trochu jinej názor než já a s tím se určitě lépe ztotožníte :-) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Film, kde vidíte, jak někdo bodá Ivetu Bartošovou těsně před tím, než ji to v jejím pijáckém bezvědomí udělal pan Macura kdesi na italské riviéře. Ivetka, ač již je znát, že se sotva drží na nohou, jelikož alkoholická demence si vybírá svou daň, utíká před zabijákem za skutečně grandiózního oskarového ječení, ale neuteče. A člověk si říká, "škoda, že to je jen film". A taky za dalších pět minut říká, "škoda, že film". Pak si řekne, "škoda, že koukám," a proskočí oknem na dlažbu, aby se ušetřil bolesti, které mu koukání způsobilo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)
  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)

Reklama

Reklama