Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Big fail... Normálně bych zde vyblil smršť sprostých slov, ale taková na popsání této ... neexistují... Trapnost čiší z každého jednotlivého záběru a tento film by měl být pro výstrahu veřejně popraven... A dělá z ostatních filmů pětihvězdičkové záležitosti... A slovy Járy Cimrmana bych tvůrcům poradil “Věnujte se jakékoli činnosti, ale JINÉ...“ protože nejenže je to debilně natočené, ale i neuvěřitelně blbé a jakýkoli smysl postrádající.... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Znepokojivá atmosféra ako z najlepších hororov, podkreslená veľmi nápaditým hudobným podmazom (a lá"Casio tutorial":). Neuveriteľná dynamika deja, ktorá vrcholí polhodinovým nervydrásajúcim školským peklom. Vrah v štýlovom zelenom pršiplášti si berie to najlepšie z Mike Mayersa (zásadne nezrýchli a je všade!), pričom skutočne naháňa hrôzu a des. Horor, kde všetko logicky do seba exaktne zapadá, vďaka scenáru, s ktorým si dal autor určite veľa práce a stál ho mnoho prebdených nocí. A to najlepšie na záver: herecké výkony par excellance! "Skoro-vrcholom" je postava policajného pomocníka (ten týpek má talent!), cez Pani Herečku Bartošovú až ku výstupu, ktorý vo mne navždy zanechal hlbokú a priam nezmazateľnú stopu - to, čo predvádza na tak malej ploche Miro Šmajda, sa len tak nevidí, bravo!!! (Ešte teraz mi pri spomienke na neho trhá kútikmi úst)... Viac takýchto filmov!!! ()

Reklama

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem z toho viděl opravdu jen kousek, protože dál se to nedalo. Nedělám tohle často a nerad takhle hodnotím, ale tady si to s klidem dovolím. To totiž byla tak ubohá a příšerná sračka, špatně natočená, zahraná, napsaná... tam nebylo dobře vůbec nic. A ještě v tom hraje troska Bartošová! Ou, jak na tohle někdo může dát peníze, aby se to natočilo a šlo do kin?! ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská píčovina a sračka v jednom.Když už nějakej nýmand u nás chce mermomocí natočit film podobnýho žánru,první co musí udělat,je perfektní výběr herců.Protože pak to vypadá,že do Ordinace v růžovce někdo vpašoval blbce s nožem v ruce..Kravský dialogy,příšerný rvačky.Hraje dramatická hudba(taky děsná),a ženská s chlapem se tam různě strkaj,tahaj a povalujou jak dvě teploušský děti..A nejvíc mě dostalo to hovado s mopem na hlavě.Dost velkej idiot.Trochu mi připomínal průměrně blbýho uživatele Čsfd.Děs a běs.0%. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že jsem vydržel jen zhruba první půlhodinu, ovšem ani v nejmenším nepochybuji o tom, že zbytek filmu by můj názor a hodnocení nezměnil. Je fakt, že film občas svou amatérskostí pobaví, ale po většinu času jde o příšernou nudu, u níž se zkrátka nejde po celou dobu bavit jen a pouze úděsnými postsynchrony, absurdními replikami, děsivými (ne)hereckými výkony, totální nelogičností a filmovými chybami (woodyho příměr k Tommy Wisseauovi je zcela na místě). Ani nemám chuť rozebírat, co všechno ve filmu za tu půlhodinu nedávalo smysl, stačí mrknout k Fukovi, ten to popsal velmi vtipně a trefně, já bych jen musel papouškovat. Jinak jsem přemýšlel, že bych dal aspoň jednu hvězdu za to, že hlavní hrdinka četla v jedné scéně Tvář toho druhého od Abeho (to pro mě bylo naprostým překvapením), ale… ne. Má oblíbená kniha si nezaslouží být čtena v tak řídkém sranci, jakým právě Poslední výkřik je. A vůbec, má cenu ještě něco dodávat k filmu, kde se na jednom place sejde Šmajda, Bartošová a stávkující dýdžej Štěpán Turek, který se ve filmu objeví nejen jako zmrzlinář, ale i v kůži Olivie? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)
  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)
  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)

Reklama

Reklama