Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

blackJag odpad!

všechny recenze uživatele

Existují dva důvod, proč být u podobných filmů shovívavý - buď je to porno (co si budeme namlouvat, ta naivní filmová narace a "herecké" výkony by tomu odpovídaly) nebo se to vystavuje s nálepkou ´amatérský film´ (jen považte tu drzost, za něco tak shiťáckého chtít v kině peníze nebo to vůbec někde nechat promítat!). Ani jedna podmínka nebyla splněna, tudíž žumpa bez pardónu. 0% ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Zas tak blbý, jak se tu píše, to není. A vzhledem k tomu, že jde o žánr, jehož největším nejen zdejším expertem je Psychor, tak nějaké ty chybky, nelogičnosti větší než malé a scény, které jsou k smíchu, až tak nevadí. I horory zahraniční produkce z kategorie bé až cé jsou sem tam debilní a pohybují se kolem 30 až 40 %. Jelikož je Poslední výkřik filmem českým, tak mu to tu pseudoznalci filmu chtějí osolit. Podprůměrná blbost na dvě, v rámci vyrovnávání dobra a zla přidávám třetí kousek. A vlastně... Přistihl jsem se, že mě to špatné a debilní na filmu vlastně nesejří, ale těší. Takže tři i bez vyrovnávání. P. S. Zrovna na to čumím na Barrandově (kde jinde taky :-D) a je to hlína. Že by se rýsovala moje další gylty pležr? ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Česká verze Vřískotu. Herecké výkony na bodu mrazu, vrah nemá nejlepší outfit a vraždy opravdu neděsí. Jenže na českej horor je to celkem eso. Když si vzpomenu na Zahradníka, Někdo tam dole mě má rád nebo na Polednici...Tak prostě budu to jedno procento z CSFD co řekne, že tenhle film ty výše jmenované válcuje. Radši se mrknu na amatérskou vykrádačku Vřískotu než na jiné české horory. Jinak film nedoporučuji nikomu, nebude se Vám líbit a dáte mu odpad, já sám sebe nechápu, že mi to vůbec nevadilo a v pohodě jsem na to mrknul. Ale nebojte, Asia_Power na to má trochu jinej názor než já a s tím se určitě lépe ztotožníte :-) ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k bulvárním kauzám, jež pro jejich nafouklost nepřehlédne ani průměrný africký beduín bez připojení k internetu, je zcela pochopitelné, že se někdo rozhodl zapíchnout zrovna Bartošovou (je ve filmu pět minut a není ani jednou opilá) a superstar s největším účesem na světě. Smysl všeho ostatního mi unikal, například proč je jednomu detektivovi patnáct a druhý prochází zamčenými dveřmi (což je rozhodně odvážná inovace). Film, kde vrah, trpící zombie syndromem (neumí běhat), píchá jedině nožem a kde jsou oběti blbější, než jejich mobilní telefony. Hodnotit nemá význam, jelikož úroveň všeho je jen nepatrně lepší, než v intergalakticky supradebilní Čepeli smrti = stále nehodno i toho odpadu. Zajímalo by mě, kterou mentální poruchou autoři trpí... ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem z toho viděl opravdu jen kousek, protože dál se to nedalo. Nedělám tohle často a nerad takhle hodnotím, ale tady si to s klidem dovolím. To totiž byla tak ubohá a příšerná sračka, špatně natočená, zahraná, napsaná... tam nebylo dobře vůbec nic. A ještě v tom hraje troska Bartošová! Ou, jak na tohle někdo může dát peníze, aby se to natočilo a šlo do kin?! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)

Reklama

Reklama