Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh vypráví o skupině britských atletek, o jejich tréninku, nevraživosti, osobních životech, zklamáních i úspěších. (sitans)

Recenze (32)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Film si své tři hvězdičky určitě zaslouží, protože podobné tématice se moc pozornosti na filmovém plátně nedostává .. sport v podání něžného pohlaví, i když tady to ´něžné´ pro mě zastupuje vlastně jen na začátku trošinku nesympatická Lisa Temple v podání přitažlivé Lily James, by si zasloužil určitě mnohem víc a raději zdařilejších, lépe propracovanějších filmů, především ve střihu samotných sportovních záběrů, které zde zrovna moc neoslňují, což sportovní fanoušky samozřejmě nepotěší ... a jak je mým zvykem, budoucí Popelka - Lily, si zasloužila bonusovou hvězdičku navíc ... (zde vychvalovaný soundtrack byl pro mě spíše utrpením, ale to je pochopitelné - tyhle hudební pokusy jsou úplně mimo můj zájem a interes, takže muzika mě nechala zcela chladným .. jo, to Lisa a jejích cca 35 min) ... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Po několika filmech, kde figurovalo hlavně pánské osazenstvo jsem se tentokrát rozhodla pro změnu a pustila si Fast Girls. A tak jako v podobných filmech, jsem i tady očekávala, že dámy zcela zákonitě do sebe zatnou své drápky a to je vždy velmi zajímavá podívaná:-) Mé očekávání se částečně splnilo, ale jinak je to trochu šablonovitý příběh s předvídatelným koncem. Přesto ho řadím mezi ty příjemné a oddechové filmy, na které je fajn se občas podívat. A prima soundtrack k tomu. 70% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Úsměvné (myšleno stejně vtipné jako hloupé) kočkování dvou sprinterských rivalek z jednoho týmu – poměrně nekontrolovatelné holky, co vyrostla v 1+1, ale chce doběhnout někam, kde je líp, a princezny, kterou taťka úspěšně tlačil nahoru, až jí z toho začalo být ouvej. Výsledkem je sportovně-sociální drama z prášku, které je šablonovité hadr, předvídatelné snad ještě víc. Samozřejmě trénink a zákulisí špičkových britských sprinterek vypadá kapku jinak. A štafety (technika štafetové předávky a souhra mezi jednotlivými sprintery není jen tak) se musejí trénovat, ne neustále odcházet z týmu. Přesto je jasné, že jde o odpočinkový film, který cílové publikum neurazí. Herecky fajn. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sportovní kýč se vším všudy, tentokráte z altetického prostředí. Ale i tak se na to koukalo dobře. Sprinterky se zase tak často po plátenech a obrazovkách neprohánějí, takže film zase nevypadá tak okoukaně. Sociální rozdíl mezi oběhma holkama nepostrádá tradiční ostrovní rukopis, takže i tady jsem spokojen. A nakonec se povedlo i obsazení a výborně zahrála především mě neznámá Lenora Crichlow. Bonusem jsou vydařené závody a nikdy by mě nenapadlo, jaká je předávka kolíku při štafetě věda. Slušná práce. 75% ()

lofa 

všechny recenze uživatele

Mám velmi rád filmy se sportovní tematikou a tento kousek mi opravdu udělal radost. Nějak si nemohu vybavit film, kde by byl hlavním tématem sprint. Sice se dá předpovědět, jak asi dopadne, ale i tak neztrácí nic na napětí. Kontrast hlavních hrdinek byl také působivý. V roli sportovních komentátorů se mihnou 2 britské ikony, Colin Jackson a Jonathan Edwards. Music: Richard Canavan Soundtrack: 1.Emeli Sandé - Heaven, 2.Gemma Sampson, Marina Berry, Nicola Ward & Charlie (MK1) - Go Hard Go Home, 3.Tor Cesay featuring Seanie T - Strivin', 4.Sabrina Jones - Hold Me Close, 5.Example - Stay Awake, 6.Sabrina Jones & Robert Greenfield - Just A Kid, 7.Kitty, Daisy & Lewis - Don't Make A Fool Out of Me, 8.Camo & Krooked featuring Shaz Sparks - All Fall Down, 9.Sub Focus - Splash, 10.Avicii - Levels, 11.EJ - Supersize, 12.Dionne Bromfield & Tinchy Stryder - Spinnin' For 2012, 13.Madeon - Icarus, 14.BZerQ - Style, 15.Arkell & Hargreaves - Special K, 16.Labrinth featuring Tinie Tempah - Earthquake, 17.Labrinth - Express Yourself, 18.Matt Cardle - Starlight, 19.Lashana Lynch - Jackie Hodnocení: 78% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 7. června roku 2012 v Londýně v kině Odeon Luxe West End. (hrumsrt)
  • Všechny herečky, které ve filmu hrají atletky, podstoupily před natáčením šestitýdenní intenzivní trénink. (hrumsrt)

Reklama

Reklama