Reklama

Reklama

Šéf společnosti Gary Oldman vydíráním přinutí Liama Hemswortha stát se špiónem v konkurenční firmě. Adam Cassidy je vynikající vývojář moderních technologií, který pracuje pro společnost Nicholase Wyatta. Poté, co bez povolení použije firemní kreditku a na večírku s přáteli utratí čtyřicet tisíc dolarů, začne Wyatt Adama vydírat, aby začal pro jeho korporaci pracovat jako špion, jinak ho okamžitě udá za krádež peněz. Nutí Adama, aby pronikl do firmy Jocka Goddarda, což je jeho hlavní konkurent, který ho v minulosti podvedl. Chce, aby Adam ukradl prototyp vynikajícího smartphonu, jenž by mu mohl přinést zisk miliardy dolarů. Adam tak rozehrává hru, která se mu brzy vymkne z rukou. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer

Recenze (224)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je čítankový příklad filmové jednohubky, když nad tím nebudu přemýšlet, budu se místy celkem i bavit.. V okamžiku, kdy se zamyslím, tak nenacházím žádná vhodná slova o výjimečně talentovaném vývojáři, který je naivní jako desetiletý kluk a chová se jako tele.. Nicméně stará garda mě opět potěšila, Gary Oldman, Harrison Ford, Richard Dreyfuss, na ty je prostě spolehnutí.. Jo, jo, moderní technologie a průmyslová špionáž jsou dnešní lákadla a rychlý prachy taktéž.. U mě dobrý, na jedno kouknutí v pohodě.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Špehování pro Wyatta Vás dostane do vězení. Hrát si na to, že pracujete pro Goddarda, Vás dostane pod drn." Průmyslová špionáž, kamery, odposlechy a nejchytřejší telefony - to je moje. Já sice nikoho nešpiónuju, kameru ani štěnici jsem nikdy nevlastnil a dávám si velký pozor na to, aby můj telefon byl vždy o něco hloupější než já, ale jinak jsem rozený špión - tedy asi jako Adam. Vyslat mne do akce, tak se tam taky motám nenápadně jako pštros v Arktidě a jistě by mne rychle poslali za mříže, ale Adam má proti mně jednu velkou výhodu - scénář. Ten ho v tom nenechá a mně je to líto, protože jsem v tomto snímku daleko víc fandil starým, nepoctivým žralokům než té namyšlené podržtašce s touhou po bezedném bankovním kontě. Za mne je to tedy škoda, protože potenciál jsem kdesi v dálce zahlédl. ()

Reklama

netahlo 

všechny recenze uživatele

Kniha je pecka jako svine, o tom zadna. Patri k mym oblibenym. Film sice zdaleka takovou peckou neni, ale diky obsazeni a svizne rezii me bavil. Neni treba se v tom nejak zbytecne babrat - proste kdyz film bez nejmesich problemu dokoukam do konce a to hned napoprve, je to pro me dobry film. Protoze picoviny do konce rozhodne nedokoukavam. Gary Oldman tady byl herecky nejlepsi. Amber malinko pribrala nebo se mi to zda? Kazdopadne porad je vyrazne sexy a ne, ze ne. Ze ji picha Johnny? To je zmrd! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film,na který jsem se těšil a který mě těžce zklamal.Hlavní hrdina mi připomněl Zoolandera,protože celý film používal výraz Magnum 1-6.Dialogy mezi přáteli a sexuálními partnery mi přišly klišoidní a celý děj pro mě postrádal napětí,neodvratně směřoval k jedinému možnému konci.Všechno završila srdceryvná romantická tečka,kdy hrdinova láska odpustí svému carissimo,že ji podrazil úplně ve všem,co řekl,nebo udělal,chyběla jen svatba.Jednu hvězdičku jsem udělil za "účes" Hanu Solovi. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Film plný hajzlů s jednoduchou zápletkou snad může uspokojit jen jistou skupinku diváků. Ano, Oldman i Ford hrají skvěle, za to mají ode mne velikou hvězdu. Ani slušivá kamera a šlapající hudba mne však nedonutí, abych této prostoduché zábavě přidal další. Naivní vyprávěnka by si zasloužila místo krutodrsných modrých čísel černá. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv se film odehrává a byl převážně natáčen na Manhattanu, budova ve které sídlí Wyattova (Gary Oldman) korporace, se nachází ve Philadelphii a jmenuje se Comcast Center. Ve filmu ji poznáte podle velkého proskleného lobby. (singone)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno