Reklama

Reklama

Strážci Galaxie

  • USA Guardians of the Galaxy (více)
Trailer 4
USA / Velká Británie, 2014, 116 min

Režie:

James Gunn

Předloha:

Dan Abnett (komiks), Andy Lanning (komiks)

Kamera:

Ben Davis

Hrají:

Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close (více)
(další profese)

V tomto akcí nabitém, výpravném vesmírném dobrodružství se odvážný dobrodruh Peter Quill stává středem zájmu nájemných zabijáků poté, co Ronanovi, mocnému padouchovi s plány ohrožující celý vesmír, ukradne tajemnou kouli. Aby neúnavnému Ronanovi unikl, je Quill nucen spojit své síly se čtveřicí pozoruhodných hrdinů – Rocketem, po zuby ozbrojeným mývalem, Grootem, humanoidem, který připomíná strom, vražednou a tajemnou Gamorou a pomstychtivým Draxem Ničitelem. Když ale Quill objeví skutečnou moc koule a hrozbu, která se v ní ukrývá a ohrožuje celý vesmír, musí udělat vše pro to, aby nesourodá skupina táhla za jeden provaz a v posledním zoufalém souboji se pokusila zachránit osud celé galaxie. (Falcon)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Lokitre

Já doufám, že to bude řežba :D ... Zase něco nového a pro mě osobně nepoznaného .. a Rocket a Groot i Drax vypadají neuvěřitelně cool.

Lokitre

Lokitre (hodnocení, recenze)

Shakers

A mýval ti divný nepřipadá? Neboj :). Jestli budou alespoň z poloviny tak dobrý jako v těch komiksech z 2008, tak to bude pecka.

na příspěvěk reagoval dragon94

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Já jí znám v podání Davida Hasselhoffa :D ale jasný originál, je originál :)

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Potěšili skladbou nakonci prvního traileru :D 
Jinak to vypadá dobře :) 

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Myslel jsem ve filmu ne v serialu. Zacatek filmu na zpusob ze utok na new york nebo navsteva thora nebylo prvni setkani s mimozemskou rasou. Ze uz se kdysi tady objvevili a ze SHIELD se jednoho z nich zmocnil. To by fajne odkazovalo na Agenty.

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

uz si nectu ty vase komenty :D ale pokud se ve filmu objevi !SPOILER! SHIELD tak se muzem aspon dozvedet neco noveho o tom mimozemstanovi z Agent of SHIELD. 

na příspěvěk reagoval ..Lucas.., LizianShaw

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

vychádzam z toho čisto teoreticky lebo v traileroch je vela krát záber na logo shieldu (toto staré) keď cap niekde vchádza s vdovov .. je to taká stará miestnosť a alexander pierce bol pred furym hlavným directorom a shield používal presne toto logo

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

LizianShaw

aj ja som si myslel že to bude totálne bez zeme ale tak čo .. ozaj myslíte že v potitulkovej bude nejaký cliffhanger ako v CAP2 ? myslím cliffhanger na A2-AOU

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

LizianShaw , Torrs

SPOILER bude to ten starší shield ktorý mal pod rukou alexander pierce z cap2 .. vidno to aj na znaku a celkovo by to malo sedieť lebo petera uniesli ako decko SPOILER

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Torrs

HEJ! Víš co to znamená slovo SPOILER?! Nemohl jsi dát před to (SPOILER) S.H.I.E.L.D. dát slovo SPOILER?! Právě jsi mi zkazil překvapení...

Uživatel rafe2317 smazal svůj příspěvek.

Související novinky

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý Thor naverboval Gladiátora

Čtvrtý Thor naverboval Gladiátora

30.03.2021

Natáčení čtvrtého dílu asgardské ságy pod režijním vedením Taiky Waititiho (Thor: Ragnarok, Králíček Jojo) právě v těchto dnech probíhá v Austrálii a už nějaký čas víme, že mimo známých tváří Chrise… (více)

Strážci Galaxie ve čtvrtém Thorovi

Strážci Galaxie ve čtvrtém Thorovi

10.03.2020

Následující článek obsahuje mírné spoilery ke konci Avengers: Endgame. V posledním filmu s původními členy Avengers se Thor s tváří Chrise Hemswortha na konci vydal do vesmíru v lodi týmu Strážci… (více)

Reklama

Reklama