Reklama

Reklama

Drogová válka

  • Čína Du zhan (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh neúnavného tažení protidrogové jednotky s cílem eliminovat vlivné seskupení výrobců a překupníků drog. K zasazení vítězného úderu má přispět čerstvě zatčený vlastník kokainové továrny. Pod hrozbou trestu smrti spolupracuje s policií na odvážném plánu na dopadení zbývajících členů drogového kartelu. To, co se zpočátku jeví jako chaos, vykrystalizuje do promyšleného příběhu a vědomé hry s diváckým očekáváním. (Fresh Film Fest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

současnou čínskou kinematografii nemám zrovna zmapovanou,ale Drogová válka to nejspíš brzy změní.Stylový,drsný a po ceou dobu napínavý thriller se neobjevuje zase tak často a přesně taková Drogová válka je.Pár nedostatků se sice najde,ale vždycky se objeví něco co je bohatě vynahradí.Závěrečná přestřelka sem sice úplně nezapadá,ale i tak je jednou z nejlepších přestřelek kterou jsem za poslední roky viděl...80% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Myslím že klasický standard od Johnnyho To. Ten chlap mě žádným filmem vyloženě nezklamal, ale ani neposadil nikdy na hrnec. Tenhle film se docela svižně nese v naprosto jednoduchém ději kupředu a ničím nijak extra nevybočuje. Převrat ale začne v samém akčním závěru, ten mě na ten hrnec docela tak trochu připosadil...jako mazec vyvrcholení!! Každopádně musím uznat, že jsem v tomto filmu viděl snad jednu z nejNEmorálnějších, bezpáteřních sviní a lidksých hyen ... !! ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

K tomu nemohu napsat nic jiného než, že jsem ráda, že jsem to přežila. Nuda to rozhodně není, atmosféra na krájení sekerkou, ale znova bych do toho nešla. Jsem zvyklá z válečných filmů na masakrální scény, ale tohle bylo o něčem jiném a na mě přece jen silné kafčo. Nicméně to ohodnotím směrem nahoru a prosím příště trochu mírnější drogovou jízdu nebo bude sekec. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

So zmenou prostredia a produkcneho zazemia prinasa Johnnie To aj utlmenie svojich trademarkov, v trende modernych cinskych akcnych filmov ponuka ale vyssiu zemitost, spinavost a brutalitu. Presvedcivo inscenuje tak konverzacne a pribeh budujuce sceny (dvoj-dojednavanie kontraktu v hotelovych izbach) ako akcne prestrelky - z ktorych zaverecna je jedna z naj za velmi dlhe obdobie, comu napomaha aj zvukova/ruchova stopa. (EFM 2013) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…O TREST SMRTI DVAKRÁT NESTOJÍM. CHTĚL BYCH SE NĚJAK VYKOUPIT“..... /// To furt kolem slyším ,,čínskej šmejd, nekupuj to“, ale tohle není špatný! Všichni se chovaj jako já (normálně vole!), kpt. Zhang má charisma žlutýho … kurva teď nevím…, nemelou se žádný píčoviny, ani se neřešej… prostě drogovej thriller, kterej drží tempo, byť příběh může připadat jako další variace na téma – kterak kluci (a holky) z protidrogovýho kápli na zlatou žílu. (ty krávo, to byla věta!) A ta závěrečná přestřelka? Můžeme si o ní myslet cokoliv, ale stejně ji nakonec můžu jen a jen doporučit! I kvůli ní by 3* byly málo! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, kdy mě policajt může říct ,,JDI SE VYSRAT“ a já můžu leda hovno. Udělat. 2.) Baví mě filmy, ve kterejch se mafiáni hecujou s poldama. 3.) Thx za titule ,,petkaKOV“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (97)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v okolí mesta Tianjin, ktoré sa nachádza na severovýchode Číny. (MikaelSVK)

Související novinky

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

25.11.2013

Kino Světozor hostí od čtvrtka 28. listopadu do pondělí 2. prosince festival asijských filmů Filmasia. Ten se letos zaměřil na hongkongské thrillery a romace a korejské divácké hity. Po třech filmech… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno