Reklama

Reklama

Fantomas se zlobí

  • Francie Fantômas se déchaîne (více)
Z natáčení  - Mylène Demongeot

Obsahy(1)

Pronásledování rafinovaného Fantomase přivádí tentokrát komisaře Juvea, novináře Fandora a jeho snoubenku Helenu do Říma, kam je svolán významný vědecký kongres. Hvězdou tohoto kongresu má být profesor Lefebvre, vědec zabývající se výzkumem v oboru hypnózy. Jeho objevy jsou tak převratné, že se dá předpokládat, že Fantomas bude mít o stařičkého vědce zájem a postará se o jeho zmizení. K únosu skutečně dojde, ačkoli určit toho pravého profesora mezi třemi navlas stejnými je pro komisaře Juvea úkol nelehký. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Mylène Demongeot

Recenze (303)

choze 

všechny recenze uživatele

Totéž co jednička, ale ještě o fous slabší. Vychytávky jako střílející doutníky, falešná ruka nebo létající auto jsou fajn a Funés u mě jednou za čas vyloudí úsměv, ale je to stále hrozně pomalé, trikově roztomile/trapně zastaralé a akce horší než minule. Pro mě prostě fantomasovská série zkoušku časem neustála. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Asi tak stejná věc jako u prvního dílu. Asi stejná premisa, která se příběhově nijak extra nehýbe nikam. Ale jde trochu o pokrok oproti jedničce. V tom, že to má nějaký spád a nějak víte, co se bizarního nebo vtipného může stát. Asi humor je to, co zachraňuje druhý díl. I tak ne vždy jde o velice humornou věc. Fantomas je tedy obecně něco, co mě lehce obchází. Bohužel. ()

Reklama

El Indio 

všechny recenze uživatele

Z mýho pohledu určitě lepší jak první část. Jean Marais ustoupil do pozadí a nechal plně vynikat de Funése, což je jenom dobře. Hlavně scény ve vlaku, v blázinci a scéna kdy vysvětluje ten trik se třetí rukou stojí zato. Ale do plnýho hodnocení tomu pořád něco málo chybí, což se ale nedá říct o geniálním třetím dílu. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

O trosicku slabsie, nez jednotka, ale stale je to skvela zabava. Najviac sa mi pacil plan vo vlaku, ako oklamat Fantomasa a vziat si podobu profesora Lefévra, pricom Fantomasa, novinara Fandora a profesora Lefevra si zahral jeden a ten isty herec Jean Marais. Aj tretia ruka s pistolou nemala chybu. Zaver bol trosku viac sci-fi, ale to som mal v detstve najradsej a vzdy som bol smutny, ked Fantomas skoncil. Dnes som si takto pozrel opät jeho reprizu a teraz sa tesim na trojku FANTOMAS KONTRA SCOTLAND YARD (1966). Louis de Funès - (Komisár Juve) +++ Jean Marais - (Fantomas / Novinár Fandor / Profesor Lefèvre) +++ Mylène Demongeot - (Hélène) +++ Jacques Dynam - (Bertrand) +++ Robert Dalban - (Riaditeľ novín) +++ Christian Toma - (Inspektor) +++ Albert Dagnant - (Profesor Marchard) +++ Hudba: Michel Magne +++ ()

mortak 

všechny recenze uživatele

"Vy nevite, co jsou gadgety? To nechodíte do kina?". Druhý díl už od animovaných titulků a prvních dvou scén nenechává nikoho na pochybách, kdo je hlavní hvězda. A protože světu právě vládla bondománie, Juve se rozhodl držet krok s dobou ("Je tu doba tajných agentů") a předvádí nám své vylepšováky. Ze zloděje Fantomase se dle bondovského syžetu stane šílenec, který chce ovládnout svět (ten ďábelský smích jde Maraisovi skvěle), ale i když i zde byl příběh autorizován Marcelem Allainem, jde spíše o exhibice Funese, kterého nechává Hunebelle řádit bez dozoru (což je u komika jeho typu vždy ke škodě). A protože jde o rodinnou podívanou, přibude ještě nezbedný kluk. Starý dobrý Fantomas je pryč... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (38)

  • Při sjezdu ze sopky pronásledují Juve (Louis de Funès) a Fandor (Jean Marais) Fantomase (Jean Marais). Všimněte si, že Marais sedí v jeepu vlevo a Funès vpravo. V jednom záběru při průjezdu lesem si ale místa prohodí. (ČSFD)
  • Keď Fantômas (Jean Marais) opúšťa výskumné centrum s dodávkou, je oblečený v špeciálnej kombinéze. V ďalšom zábere je už oblečený v čiernom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama