Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už od malička moje nejoblíbenější komedie, kterou jsem viděl xkrát. Především pak kvůli Genevieve Grad, do které jsem se jako malý zamiloval. Každopádně zde (stejně jako v celé sérii) hraje prim největší - báječný Funes a ty jeho legendární grimasy a hlášky. I v mých očích jde o nejlepší díl celé série. Takže se děcka pohodlně usaďme a pojďme se přenést na francouzskou riviéru, kde budeme sledovat nejen nahánění nudistů, ale především jednu z nejlepších komedií – jaké kdy frantíci natočili. 80% ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Společně s Vinnetoui, Angelikami a Fantomasi série mého dětství. Viděl jsem četníky více než mnohokrát a proto jsou to v této době pro mne spíše nenáviděné, než-li oblíbené. Přesto je Funes PAN herec a tento díl vrcholem této série... - Viděno 8x cca - 70% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a téměř legendární příběh.... Jasně nejlepší četník z celé série. Louis de Funés je naprosto fantastický a pokaždé když znovu a znovu sleduju tento film tak mě něčím novým překvapuje. Nezapomenutelná část Francouzské kinematografie --- Kdyby stará švadlena mé ženy žila… - To by nepřežila ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Funèsov humor nie je môj obľúbený, no film mal veľa scénok, ktoré akoby vypadli z mnohých momentov, ktoré sa nám dejú v živote a boli skvelo zábavne spracované. Aj keď neboli príliš výrazné a celkovo film ako taký nie je veľmi výrazný, tak Geneviève Grad mi spríjemnila celý film, lebo som na nej vedel nechať oči a k tomu Saint Tropez, čo je paráda. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nesdílím Vaše názory s tím, že tento díl byl nejlepší. Docela mě i překvapuje, že je celkem, alespoň v mém okolí, zapomenutý a někteří lidé ho ani neznají! Já osobně jsem si musel koupit DVD, abych ho konečně viděl. Dle mého názoru děj filmu postrádá nějakou větší "akčnost", která by diváka "zvednula" ze sedačky. Jistě, můžete tvrdit a namítat, že je to přece komedie pro odlehčení, jenomže si uvědomte, že i filmy určené k zasmání, musí mít "energii". ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Slávny kabriolet z filmu sa v roku 2021 predal za takmer 30 000 eur. Na tachometri mal vtedy 100 000 kilometrov. (Arsenal83)
  • Ve Francii vzniklo naturistické hnutí propagující nudismus v meziválečném období, ale mohlo se projevit jen v uzavřené komunitě. Pro většinu ostatních francouzských nudistických pláží to bylo povolené až v roce 1956, tedy šest let před natočením filmu. Nahánění naháčů ve filmu souvisí tedy jen s tím, že byli na místech, kde naturismus povolen nebyl. V 70. letech, s příchodem tzv. sexuální revoluce, se pravidla ještě uvolnila. (sator)

Reklama

Reklama