Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

bassator 

všechny recenze uživatele

Společně s Vinnetoui, Angelikami a Fantomasi série mého dětství. Viděl jsem četníky více než mnohokrát a proto jsou to v této době pro mne spíše nenáviděné, než-li oblíbené. Přesto je Funes PAN herec a tento díl vrcholem této série... - Viděno 8x cca - 70% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Má cenu se opakovat? Ano má protože Četnická série je prostě klasika, která baví a která bude bavit dalších 100 200 atd. let. A opět se budou kritici zamýšlet: Je četnická série skutečně tak výborná? Stojí opravdu za takovou pozornost? To vše si můžou klást dále a my se budeme dále kochat špičkovými výkony Louis de Funese a Michela Galabru a budeme se dál smát i když to vidíme už po sté. I když nějaký díl je slabší nějáký lepši (až na mimozenšťané) tak je pro mně celá série naprostý kult. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Početí a porod v jednom velmi úspěšné série o boji zákona s kriminalitou. Jenže já jsem stále přesvědčen, že kdybych film(y) viděl v původním znění bez dabingu, celá série by ztratila velkou část svého kouzla...a proto nedám nikdy plné hodnocení. Francouzi by měli Filipovskému minimálně koupit nějakou pěknou jachtu v Saint Tropez, jinak by v české kotlince s Fuňésem nikdy tak neprorazili. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nepamätám sa, či som sa ako dieťa a puberťák šúlal pri Funesových grimasách v tomto filme smiechom, ale dnes už každopádne nie. Legendárna komédia je pre mňa zaujímavejšia viac kriminálnou zápletkou, ako vtipným naháňaním nudistov. Ale minimálne tie sny stáli zato, ostatné vizuálne a slovné gagy sú tak na pousmiatie. Žandár zkultovel okrem Funesovej postavy (a u nás Filipovského dabingom) hlavne príjemnou letnou atmosférou a legendárnou pesničkou, po ktorej som sa bál, že nás čakajú ďalšie. Takže to zhrniem: príjemná nostalgická spomienka na mladosť a na časy dávno minulé. Pripomenul som si ich a asi si ich už prostredníctvom tohto filmu nikdy nezopakujem. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické -4* Kdo by neznal Louis de Funèse jako četníka ze Saint Tropez? Otázka je samozřejmě pro dříve narozené, pro které to před sametovou revolucí byla jedna z nejznámějších a nejčastějších zahraničních postav televizní obrazovky, a to i kvůli dabingu Františka Filipovského. Francouzské bláznivé komedie byly oblíbené a my starší na nich vyrůstali. Proto není divu zdejšího vyššího hodnocení. Z dnešního pohledu po obsahové stránce samozřejmě nepřinášejí nic světoborného, ale byl to únik od každodenní reality. Prvnímu dílu a mému nejoblíbenějšímu dílu o mimozemšťanech nechám nostalgické čtyři hvězdičky a ostatním, které jsem viděl několikrát, přiřadím o stupínek horší známku. Možná si je časem zopakuju, ale tím pádem budu už kritičtější. Takže zatím takto. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Ve Francii vzniklo naturistické hnutí propagující nudismus v meziválečném období, ale mohlo se projevit jen v uzavřené komunitě. Pro většinu ostatních francouzských nudistických pláží to bylo povolené až v roce 1956, tedy šest let před natočením filmu. Nahánění naháčů ve filmu souvisí tedy jen s tím, že byli na místech, kde naturismus povolen nebyl. V 70. letech, s příchodem tzv. sexuální revoluce, se pravidla ještě uvolnila. (sator)
  • Natáčení odstartovala scéna honu na nudisty. (Pierre)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno