Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nesdílím Vaše názory s tím, že tento díl byl nejlepší. Docela mě i překvapuje, že je celkem, alespoň v mém okolí, zapomenutý a někteří lidé ho ani neznají! Já osobně jsem si musel koupit DVD, abych ho konečně viděl. Dle mého názoru děj filmu postrádá nějakou větší "akčnost", která by diváka "zvednula" ze sedačky. Jistě, můžete tvrdit a namítat, že je to přece komedie pro odlehčení, jenomže si uvědomte, že i filmy určené k zasmání, musí mít "energii". ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten nejlepší ze všech četníků. Na tenhle díl jsem se vždy těšil jak malej. Louis de Funés ve své nezapomenutelné roli, kterého si oblíbila celá Evropa. Hodně českých diváků si film zapamatuje ještě kvůli jedné nezapomenutelné osobnosti a to Františkovi Filipovksému. Jeho dabing je úžasný. Nevím, zda ještě někdo ze současných dabérů může předvést takový výkon. Kvalitní dabéři pomalu vymírají, tak vyberu pana Brabce, Mahdala či Šťastného. Z nostalgie musím dát nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Reklama

Legas 

všechny recenze uživatele

Prvního Četníka jsem viděl asi nejvíckrát, ale po několikaleté pauze se můj náhled na tuto klasiku přeci jen trochu změnil. Už se nesměju chaplinovským gagům, ale spíše konverzačnímu humoru. Ten je zastoupen především v lepší první polovině filmu, která doslova hýří skvělými nápady. Příjezd do Saint-Tropez je moje vůbec nejoblíbenější část. Ke konci filmu je už humoru pramálo. Jde zde především o dořešení "případu" a ta malá hrstka vtipných situací se skládá převážně z lacinějších gagů. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Má cenu se opakovat? Ano má protože Četnická série je prostě klasika, která baví a která bude bavit dalších 100 200 atd. let. A opět se budou kritici zamýšlet: Je četnická série skutečně tak výborná? Stojí opravdu za takovou pozornost? To vše si můžou klást dále a my se budeme dále kochat špičkovými výkony Louis de Funese a Michela Galabru a budeme se dál smát i když to vidíme už po sté. I když nějaký díl je slabší nějáký lepši (až na mimozenšťané) tak je pro mně celá série naprostý kult. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Skvělá bláznivá komedie s nezapomenutelným géniem Funesem/Filipovským v hlavní roli. Určitě nejlepší kus celé série a snad i špička Funésovy filmografie. Další Četníci z jedničky už čerpají až příliš - humor se opakuje po kružnicích a jednotlivé osnovy skečů se až nepříjemně často opakují. Proto je St. Tropez jedničkou. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • V čase 01:09:18 můžeme vidět na bílé košili nalevo stojícího muže stín mikrofonu. (frolish01)

Reklama

Reklama