Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím. Všichni tu z prvního dílu četnické série dělají totální kult a mě teda nikdy nijak extra nebavil. Pustil jsem si to nedávno a nic moc se na mém názoru nezměnilo. Řekl bych, že Funes má teda určitě lepší filmy a to i v rámci četnické série. Já jsem holt spíš na ty totálně ztřeštěný a ulítlý komedie a to tahle zrovna moc není. Takže nevím v čem spočívá to kouzlo. Asi je to tím, že tenhle film přivedl Louise významně na scénu a lidi si to s tímto faktem spojují. Jinak nevím v čem to tkví. Já prostě to nadšení nesdílím.40% ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Výborná klasická komedie s Louis de Funésem v hlavní roli vrchního strážníka Ludovica Cruchota, který propadl zcela svému povolání. Bere ho jako poslání a chce dostat snad všechny lidi za mříže, nebo aspoň všechny, kteří alespoň trochu porušují zákon. Dokáže být pes, který na své podřízené štěká a na své nadřízené je jako milius, A má mladou půvabnou dceru Nicole (Geneviéve Grad), která proto, aby zapadla do společnosti stejně starých lidí se stává strůjcem nehod, které musí její tatínek žehlit. Ten ale vše zvládne s bravurou a noblesou, při které člověk pláče smíchy. Mimo jiné se mu podaří chytit nudisty z městské pláže (nádherná operace) a chytí gang zlodějů Rembrandtova obrazu. Samozřejmě jsou nezapomenutelní jeho pět kolegů četníků: velitel Gerber (Michel Galabru), Merlot (Christian Marin), Fougasse (Jean Lefebvre), Tricard (Guy Grosso) a Berlicot (Michel Modo), kterým z pohodové služby udělá vojnu. Půvabná a velmi vtipná bláznivá komedie, která si bere na mušku trochu omezenější představitele a udržovatele veřejného pořádku. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Jedna z velmi pěkných komedií, která začala jednu z mála francouzských sérií. Vynikající Louis de Funes v jedné z nezapomenutelných rolích. Četník Cruchot, který je konečně povýšen a následně převelen do Saint Tropez. Se hned předvede před svými novými kolegy a ukáže, že to s ním nebude lehké. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Početí a porod v jednom velmi úspěšné série o boji zákona s kriminalitou. Jenže já jsem stále přesvědčen, že kdybych film(y) viděl v původním znění bez dabingu, celá série by ztratila velkou část svého kouzla...a proto nedám nikdy plné hodnocení. Francouzi by měli Filipovskému minimálně koupit nějakou pěknou jachtu v Saint Tropez, jinak by v české kotlince s Fuňésem nikdy tak neprorazili. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá komedie, kterou mohu vidět několikrát za rok. Nezaměnitelný humor L. de Funese s hlasem nenapodobitelného Františka Filipovského, úžasné dialogy a perfektní zápletka, to je to, co je této komedii vlastní! Pamatuji si desítky hlášek, které sem snad ani nebudu vypisovat. Přece jen mi to ale nedá: Vy jste s tou novou frčkou nějak chytil slinu! A pošilháváte po mých! Ale zatím tady velím já!..Uklidněte se! Uklidněte se!..Pojďte, představím Vás... :) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Jean Girault využil pro davové scény jako statistů i některé přátele, kteří byli v Saint-Tropez na dovolené. Později velmi populární herec Patrice Laffont se ve filmu objevil v roli mladého playboye, zpěvák a herec Fernand Sardou se představil jako venkovan s traktorem. V davu lze shlédnout tváře režisérů Clauda Chabrola a Rogera Vadima, producenta Raoula Lévyho a sami sebe si zahráli i místní četníci. (mar48)
  • V čase 01:09:18 můžeme vidět na bílé košili nalevo stojícího muže stín mikrofonu. (frolish01)
  • Na jachtě „Olnico“ patřící zlodějům je zavěšena panamská vlajka. (džanik)

Reklama

Reklama