Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sem se mi dívejte. Vždycky sem." Nástup strážmistra Cruchota byl impozantní. Žádný zločin zkrátka nesmí zůstat nevyřešen a je jedno, zda se jedná o kradenou drůbež, pytláctví nebo zákeřné nudisty. Od Cruchota se zkrátka dá hodně naučit a já jsem rád, že mi vysvětlil kontradikci zásady a nacvičil se mnou klešťový obchvat. S Cruchotem prostě je zábava, jeho fantazírující dcerka Nicole je k zulíbání, buzerovaní četníci nemají chybu, jeptišku za volantem vyslal na silnici sám Bůh a pokud se jednou vydám na francouzskou riviéru, tak jedině s písní Dou-liou Dou-liou Saint Tropez na rtech. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Niektorý z užívateľov napísal, že sú dve skupiny. Jedna, ktorá dáva danému filmu päť hviezdičiek a druhá, ktorá film ešte nevidela. Ja to mám v opačnom garde s Funésom. Filmy, ktoré som videl opakovane v dospelosti majú dve hviezdičky a tie opakovane nevidené tri. Žandár zo Saint Tropez nie je žiadnou výnimkou bez ohľadu na umiestnenie v Top 300, údajne najlepší Funésov film, začiatok úspešnej žandárskej série a pod. Nepestujem spomienkový optimizmus a tak Funés nie je jediným postihnutým. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a téměř legendární příběh.... Jasně nejlepší četník z celé série. Louis de Funés je naprosto fantastický a pokaždé když znovu a znovu sleduju tento film tak mě něčím novým překvapuje. Nezapomenutelná část Francouzské kinematografie --- Kdyby stará švadlena mé ženy žila… - To by nepřežila ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá komedie, kterou mohu vidět několikrát za rok. Nezaměnitelný humor L. de Funese s hlasem nenapodobitelného Františka Filipovského, úžasné dialogy a perfektní zápletka, to je to, co je této komedii vlastní! Pamatuji si desítky hlášek, které sem snad ani nebudu vypisovat. Přece jen mi to ale nedá: Vy jste s tou novou frčkou nějak chytil slinu! A pošilháváte po mých! Ale zatím tady velím já!..Uklidněte se! Uklidněte se!..Pojďte, představím Vás... :) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

V 70. letech patřily "četnické" komedie k tomu nejlepšímu, co se u nás promítalo. Dneska už je jejich humor trochu vybledlý a ohraný, ale přesto ještě dokážou pobavit další diváky z mladších generací. Já se u nich spíše jen shovívavě usmívám, i když se přiznám, že dabing F.Filipovského je stále nakažlivý. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • V 37. minutě filmu je v odrazu na dveřích auta vidět filmový štáb. (frolish01)
  • V budove legendárnej žandárskej stanice bola do roku 2013 skutočná policajná stanica. Od roku 2016 tu sídli Musée de la Gendarmerie et du Cinéma. Na prízemí je expozícia venovaná herečke Brigitte Bardot a celé poschodie patrí žandárom - sú tam uniformy, autá, motorky, plagáty, makety domácností jednotlivých členov žandárskej komunity aj symbol múzea, socha strážmajstra Cruchota (Louis de Funès) v životnej veľkosti. (krasomama)
  • Ford Mustang byl v tomto filmu poprvé představen ve Francii. (frolish01)

Reklama

Reklama