Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Celý tenhle díl je naprosto šílený, ale já ho mám rád. Jsou v něm zase legendární scény a hlášky. Příběh trochu skřípe a občas se objeví nějaká trapnost, ale vždyť je to jen komedie. P.S. V prvních čtyřech dílech byli Chruchotovi a Gerberovi podřízení takové plnohodnotné postavy (např. Fougasse), v posledních dvou dílech je toto pozměněné mužstvo jen nudným křovím, Funés a Galabru to celé táhnou sami. ()

d-corso 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější díl série. Příběh samotný je sice neuvěřitelná stupidita, ale množství výborných gagů, de Funésův exaltovaný herecký projev a absurdní, místy až dadaistický humor ("Co se děje Cruchote?"-"Právě jsme přijeli."-"To vidím a předtím?"-"To jsme zase odjeli.") dělají z této prvoplánovité taškařice taškařici velmi povedenou. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že jsem dlouhou dobu měl shlédnuty jen 2 díly "četníků". Sain Tropez a Mimozemšťany. První a poslední. Semtam to nejspíš reprízovali, protože na to mám z dětství celkem jasný vzpomínky. Docela rád bych se dozvěděl, proč tenkrát dávali právě jen tyhle dva díly a ty další potom až zpětně později? ... Nemá někdo podobný dojem? ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Proti četníkům ze Saint Tropez stojí identičtí četníci ze Saint Tropez. Jedna z těchto skupin jsou praví popletové uplatňující zákon a ta druhá doputovala z dalekého vesmíru do nepříliš dobře vybraného místa na zemi. Rozeznat je pohledem je nemožné, pouze úder do hlavy zní v jednom případě přirozeně dutě a ve druhém má dutost kovový přízvuk. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Louis de Funès (Cruchot) o filmu prohlásil: „Pokračování bylo napsáno příliš rychle a natočeno ještě rychleji." A to přestože se sám podílel na scénáří a do filmu dost mluvil. (Pierre)
  • Natáčení začalo 15. září 1978. Točilo se v Saint-Tropez a na pláži Pampelonne ve Francii. (GASTON73)
  • Pří jízdě Cruchota (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) před zjevením létajícího talíře je zpětné vnitřní zrcátko orientováno na špatnou stranu, tedy na stranu spolujezdce. (frolish01)

Reklama

Reklama