Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

dyfur 

všechny recenze uživatele

moja zaujímavosť: Když strážmistr Cruchot (Louis de Funes) pronásleduje únosce Josefy (Claude Gensac), narazí svým autem do lešení, přičemž má helmu. Hned v dalším záběru však helmu nemá. (dyfur) Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez a v dedinke Grimaud. (dyfur) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle už je prostě klasika a četníkovo zápolení s láskou je skutečně tak hezky naivní, dojemné, hloupé a svým způsobem krásné, že to člověk prostě musí ocenit. Navíc je to s humorem, pořád se něco děje, i když chvílemi už budete mít pocit, že to jsou skeče, které jsou na sebe nějakým způsobem navrstvené. Některé by fungovaly i samostatně. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ve třetím díle dostal četník ženu a tah se to ukázal jako povedený. Jeho filmovou ženou se totiž stala Claude Gansacová, která s Louisem de Funésem hrála v mnoha jeho filmech a vždy se skvěle doplňovali. Nejinak tomu bylo i v Četníkovi. To jiskření mezi nimi je tentokrát přímo doslovné a jejich dialogy patří k tomu nejlepšímu z filmu. Také třetí díl bych zařadil mezi filmy, které mě pobavily mnohokrát, velmi rád na ně vzpomínám a v budoucnu si určitě nějaká další setkání s Četníky dopřeji. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak konečne som mal pocit, že je všetko v Žandárskej sérii vyvážené. Je tu Cruchotova love story, vtipné gagy, boj o povýšenie a kriminálna zápletka (chýbala v New Yorku), bez ktorej sa predsa nemôže film o žandároch zaobísť. Povedal by som, že ekvivalent vtipnosti jednotlivých dielov je bláznivosť jazdy s mníškou, no a jazda na sájdke má tie správne grády. Funesova partnerka je vybraná luxusne a náramne im to spolu sluší. Môj najoblúbenejší diel série a mám pocit, že po opätovnom vzhliadnutí ďalších častí, ktoré som už dlho nevidel, sa na tom nič nezmení. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

No vida … a hned je nad slunce jasné, co bezúhonnému, zapálenému strážci zákona chybělo ke štěstí: Oddaná a milující žena - ne jen tak ledajaká, ale žena s velkým "Ž". Neboť jen po jejím boku může plně rozvinout své všestranné schopnosti, náležitě vyniknout … a stát se středem celého četnického vesmíru. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Civilní Cruchotovo (Louis de Funès) auto, se kterým na začátku filmu tvoří kolonu, je Renault Floride Cabriolet z roku 1959. Auto Joséphy (Claude Gensac) je Ford Mustang z roku 1968, černé četnické auto je Simca Aronde Châtelaine z roku 1956 a auto přítele Nicole (Guy Verda) je Triumph Herald Convertible z roku 1960. (frolish01)
  • Když se Cruchot (Louis de Funès) potápí, všimněte si jeho rukou. V různých záběrech na nich buď má nebo nemá potápěčské rukavice. (Ištván87)

Reklama

Reklama