Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně můj nejmileší díl celé série, u tohoto filmu spolehlivě umírám smíchy. Postava Cruchota zde zaznamenala zajímavý vývoj a v porovnání s předchozími díly je živější a lidštější. Rovněž děj je v porovnání s předchozími dvěma díly výrazně propracovanější a potěší celou řadou nápaditých momentů. Bláznivá jízda v sajdkáře s jeptiškou je pak dokonalou tečkou za touto báječnou komedií, která prostě nestárne a která mě asi nikdy neomrzí. ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Podle mě je toto nejlepší film, co natočil Louis de Funès, nejlepší francouzský komik, který v té době začínal nabírat svou popularitu. Skvělé herecké obsazení, hlavně teda Funes a Michel Galabru. Hudba ta neměla chybu, protože byla nádherná. Celkový dojem:Prostě nemá chybu a naprostá kvalita.98%Přístupnost:přístupný ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Četníkům evidentně prospěl návrat zpátky do Saint Tropez! Tam opět nabyli svou maximální vtipnost, která minulým dílem mírně oslabila! Naši staří známi četníci jsou prostě opět ve formě! Velmi jim ale pomohla nová hlavní dějová linka, kde geniální Louis de Funes alias Cruchot, prožívá románek. V roli jeho vyvolené se předvedla skvělá Claude Gensac. Jejich společné scény jsou naprosto dokonalé a celý film celkově zdobí opět kopec hlášek. Četník se žení, se určitě může rovnat svému staršímu bratříčkovi, Četníkovi ze Saint Tropez, 5 hvězd. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Třetí četníkovo dobrodružství - a to rovnou to největší, zakončené svatbou. Nádherné oživení série, které sice nebylo ani zapotřebí, ale rozhodně to nebyl špatný nápad. Ba naopak, přímo brilantní! Nezapomenutelnou scénou je pro mě Cruchotova provokativní jízda autem, "dopadení" Josefy na četnické strážnici, Cruchot když se učil tančit a bezpochyby scéna, kde Cruchot s Gerberem dělají písemné a ústní zkoušky. Opět asi nemá smysl dále pozlacovat co zlaté je, proto už jen film doporučím ke koupi a shlédnutí každému, kdo jej ještě nezná. Plný počet bodů je už samozřejmostí. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

No vida … a hned je nad slunce jasné, co bezúhonnému, zapálenému strážci zákona chybělo ke štěstí: Oddaná a milující žena - ne jen tak ledajaká, ale žena s velkým "Ž". Neboť jen po jejím boku může plně rozvinout své všestranné schopnosti, náležitě vyniknout … a stát se středem celého četnického vesmíru. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když Cruchot (Louis de Funès) pronásleduje Joséfu (Claude Gensac), nasedne k jeptišce na motorku, načež si jeptiška nasadí brýle. Když ale sjedou z vozovky a pokračují lesem, už brýle nemá. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama