Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

rublik05 

všechny recenze uživatele

V třetím díle se dočkáme trochu lidštější stránky pana Cruchota a dočkáme se několika opravdu absurdních a velmi vtipných scén. Tvůrci dokonale oživili sérii přítomností ženského pohlaví, což jim vyšlo nadmíru úspěšně. Film působí velmi svěže, opět dokáže divákovi nabídnout kvalitní francouzskou komedii. Vždy se rád znovu podívám a vždy se skvěle pobavím. 10/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle už je prostě klasika a četníkovo zápolení s láskou je skutečně tak hezky naivní, dojemné, hloupé a svým způsobem krásné, že to člověk prostě musí ocenit. Navíc je to s humorem, pořád se něco děje, i když chvílemi už budete mít pocit, že to jsou skeče, které jsou na sebe nějakým způsobem navrstvené. Některé by fungovaly i samostatně. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Druhý nejlepší díl ze série četníků. Funes zde je oproti jiným jeho rolím tak trochu lidštější...ale i tak skvělý. Vtípky se hrnou jeden za druhym a film pobaví i po několikerém shlédnutím. Scénka, kde je Funes povýšen je naprosto fantastická a je vidět, že si ji vychutnává opravdu náramně a Gerber skládá báseň za básní. Až do doby, kdy zjistí, že se spletou a povýšení předají Gerberovi a Cruchotovi odeberou. Zdárný příklad francouzské komedie tehdejší doby. --- Co to bylo za divadlo? Vy jste nabytý statickou elektřinou... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Celkom schopné pokračovanie, kde nie je núdza o vtipné situácie, ale sú trochu pod štandardom funésoviek. Výborné sú automobilové naháňačky, kde sa až zastavuje dych aj rozum, kaskadéri, stroje a figuríny si to museli užiť. Okrem akcie sa je na čo pozerať, krásna žandárova dcéra tu má významnú úlohu, hlavne vo vzťahu k nádejnej neveste. Silné tri hviezdy. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než Četník v New Yorku, maličko slabší než klasický první díl, takže lepší čtyři hvězdičky. Geneviéve Gradová se s Četníky tímto filmem rozloučila, naopak sem vstoupila výrazná postava vdovy po plukovníkovi Josefína - Claude Gensacová. Sólo pro de Funese a M. Galabru, kteří bojují o místo vrchního strážmistra a zároveň o přízeň Josefíny, která je však od počátku elektrickou silou přitahována ke Cruchotovi. Celý film je pak orámován epizodou se zlodějem Řezníkem, což je kriminální schéma, které většina četnických filmů přejímá. Trochu zbytečná se mi zdála scéna v tanečních barech, jíž sde snažil velitel Galabru zdiskreditovat v očích Josefíny Cruchota. Ale řada komických gagů se už stala klasikou a jako vždy jsem se u tohoto filmu příjemně pobavil a odreagoval. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Pre filmových divákov a pre veľké množstvo fanúšikov je táto epizóda považovaná za najzábavnejšiu a najúspešnejšiu zo série. Podľa počtu návštev v kine je na druhom mieste - 7 miliónov len vo Francúzsku. Je to o jeden milión menej ako mala jednotka - Žandár zo Saint Tropez (1964). (Arsenal83)
  • Když četníci na trhu nahánějí zloděje (Mario David), je možné si při pohledu na karty s fotografiemi a údaji o pohřešovaných povšimnout, že pod fotografií spatřeného zloděje je uvedeno hercovo skutečné jméno - Mario David. (frolish01)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno