Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Trošku se to vrátilo na úroven jedničky. Opět vtipné scénky a hlavně ze všech dílů podle mě nejlepší příběh. Hluchých míst, méněvtipných scén, horších herců a různých nedostatků zde bylo hodně, ale dalo se to přežít. Ve výsledku opět nevidím žádnou pecku, ale solidní nadprůměr. Hodnotím na 72% = **** ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

No vida … a hned je nad slunce jasné, co bezúhonnému, zapálenému strážci zákona chybělo ke štěstí: Oddaná a milující žena - ne jen tak ledajaká, ale žena s velkým "Ž". Neboť jen po jejím boku může plně rozvinout své všestranné schopnosti, náležitě vyniknout … a stát se středem celého četnického vesmíru. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak konečne som mal pocit, že je všetko v Žandárskej sérii vyvážené. Je tu Cruchotova love story, vtipné gagy, boj o povýšenie a kriminálna zápletka (chýbala v New Yorku), bez ktorej sa predsa nemôže film o žandároch zaobísť. Povedal by som, že ekvivalent vtipnosti jednotlivých dielov je bláznivosť jazdy s mníškou, no a jazda na sájdke má tie správne grády. Funesova partnerka je vybraná luxusne a náramne im to spolu sluší. Môj najoblúbenejší diel série a mám pocit, že po opätovnom vzhliadnutí ďalších častí, ktoré som už dlho nevidel, sa na tom nič nezmení. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek o četnických eskapádách v Saint-Tropez se již nese v poněkud jiném duchu. Strážmistr Cruchot se setká s Josefinou LaFrancois a velmi to mezi nimi zajiskří. Jenomže tu je ještě Cruchotova dcerka Nicole a tak ´Ludvík´ bude mít tu čest zakusit veškerou ženskou velkorysost. O legraci samozřejmě nouze není, ale vlivem krapet rozdílného tématu je tento díl přeci jen o něco slabší. Četníci jako takoví sice opomenuti nejsou, ale hlavní dějová linka se přeci jen daleko více točí kolem Cruchota než bývalo v minulých dílech obvyklé. Louis de Funès s hlasem Františka Filipovského je i tak zárukou dobré zábavy a pohody. Snímek má i jednu svoji vyjímečnost. Film má krapet jiné zakončení, než bývalo obvyklé. Důvod je víc než jasný. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Malej nebo velkej? - Tak třeba malej. - Malej je můj, tak si vyber! Četník se žení, je v mém osobním četnickém žebříčku oblíbenosti na samém vrcholu a objektivním pohledem ho zároveň považuji za nejkvalitnější z celého komediálního cyklu. Je tady skvělá dějová linka s možným povýšením, několik zápletek i nedorozumění, ale hlavně spousta geniálně vtipných situací. Zaujme mj. mimořádně arogantní, až přehlíživý Cruchot k chvilkově podřízenému Gerberovi (a po ohlášení správných výsledků testů, rozesměje naopak jeho tradiční vlezdoprdelství). Scéna na diskotéce, sekvence s únosem, šílené honičky či důstojnické zkoušky na velitele také pobaví. No prostě četnický nářez, který už nikdy nechutnal tak pikantně! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Film bol natočený v máji 1968. Počas nakrúcania sa technici zo solidarity dokonca pripojili k štrajku so študentmi a robotníkmi, ktorý v krajine práve prebiehal. (Arsenal83)
  • Louis de Funès (Cruchot) sám angažoval svou kamarádku Claude Gensac (Josefa Cruchotová), protože obdivoval její smysl pro humor a byli si vždy velmi blízcí. Ona sama ale měla problém s režiserém Giraultem, který naschvál vyžadoval, aby byla zbytečně brzy ráno na place. (Pierre)
  • Když Joséfa (Claude Gensac) přijede na strážnici, představí se jí velitel jako „rotmistr Jérôme Gerber“. Ale na konci prvního dílu, když po dopadení zlodějů obrazu přinese rozjařená parta Cruchota (Louis de Funès) a Nicole (Geneviève Grad) na zádech do přístavu, a Gerber zařve: „Cruchote,“ odpoví mu Cruchot: „Alphonsi“. Je tedy otázkou, jak se Gerber vlastně jmenuje, zda Alphons jako v prvním dílu, nebo Jérôme jako ve třetím dílu. (pjotri)

Reklama

Reklama