Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívčí taneční skupina pod vedením slavného manažera a choreografa Evanse slaví úspěchy po celém světě. Uhlídat tento rej krasavic je pro Evanse úkol vskutku heroický. Snad proto u něj platí cosi o tom, že účel světí prostředky. Musí totiž udržet nejen profesionální kázeň, ale především i kázeň morální. Muži, to znamená vztah – sex – manželství – sňatek – dítě, cokoliv z toho znamená pro dívku konec kariéry, pro Evanse hledání nové tanečnice a pro soubor narušení disciplíny. O to větší zděšení zavládne u Evanse, když ve svém pokoji, uprostřed úspěšného turné, nalezne nemluvně. Je třeba zachovat chladnou hlavu a především nezpochybnit svou autoritu. Co ovšem není pro mistra improvizace, jakým je Louis de Funes, zas takový problém. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Je pre mňa k nepochopeniu, ako môže takto nudná vec (aj napriek tomu, že má muzikálovo svieži charakter) vyvolať taký úspešný ohlas. Ja viem, že jak Belmondo, tak Funès boli celebrity, avšak ich humor už s odstupom času a filmových skúseností pôsobí ako rušivo prehrávaný element. Lenže Belmondo narozdiel od Funèsa spolupracoval s Godardom na niektorých klasikách o akých sa môže četníkovi iba zdať a mne neostáva nič iné, len nájsť si zopár aj od neho. Aj podľa hodnotení kolegov vidím, že tak rozpoltené hodnotenia nie sú náhodou a som presvedčený, že tie hviezdičky v týchto komerčnejších, nostalgicko podfarbených komédiách, sú vyslovene darované. Z diaľky však akosi na mňa kričí ten duch doby a miešanie hudobnosti v akčnej jazde, dám teda tú tretiu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Piti Piti Pa vždycky patřila mezi moje nejoblíbenější filmy s Funésem, jelikož tam je tanec, hudba, zpěv a navíc to je i vtipné. A jelikož zbožňuji muzikály, tak mi tenhle film už v dětství přirostl k srdci. Rozhodně jsem ráda, že jsem se na něj po tolika letech znovu podívala a v televizi si ho nikdy ujít nenechám. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Cholerický choreograf Evan Evans je v podstatě takový Viktor Tichonov. Ovečky zavřené na bázi, naordinovaný tvrdý trénink, pravidelná kontrola dodržování životosprávy, systematické špiclování a snaha co nejvíce omezit civilní život svých svěřenců. A když to nebudete dodržovat, uvidíte ten tanec..! Humor se sice občas ztrácí mezi muzikálovými čísly a plínkami, ale to částečně vykompenzují nápaditý střih a přírodní živel Funès umocněný Filipovským. Jdu si pustit Tata Bojs.. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Evan Evans (Louis de Funés) je slavný choreograf dívčího tanečního souboru, který je ale nucen kromě samotné choreografie řešit i další problémy. Poté, co se mu jedna z dívek vdá, a Evans musí na poslední chvíli shánět náhradu, rozhodne se, že něco takového již znovu nedopustí. Hodlá dívky držet hodně daleko od jakékoliv mužské osoby - mimo sebe a svého synovce. Ale i to, a jedno utajené mimino jedné z dívek, stačí k tomu, aby se začal soubor hroutit ... Ačkoliv většina komedií s Louisem de Funésem patří k mým oblíbeným filmům, tak tento se mi do paměti nijak nezapíše. A pokud ano, tak spíše negativně - i přes jeho docela krátkou délku (nebo dlouhou krátku?) jsem se stihl docela úspěšně nudit, a zasmál jsem se tak všehovšudy dvakrát, a i to měl spíše na starosti geniální dabing Františka Filipovského, než film samotný... ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Tady u tohodle filmu se Louis de Funes opravdu vyřádil. Co se týkalo jeho perfektně provedených scén, tak to byl fakt dobrý výkon. Ve většině scén doopravdy ukázal, že je to nejlepší komik. I jeho syn dobře zahrál roli, škoda že nekráčí v jeho stopách :(, umí hrát kvalitně. Atmosréra byla velice humorná, místami klidná a měla velice pozitivní nádech. Tady taky musím velice důrazně upozornit na VYNIJAKÍCÍ PÍSNĚ, jež dělali taky kvalitu filmu. Skoro každá scéna je provázena kvalitním humorem, na který se opravdu dá dívat a zaručeně potěší. Já mám k Piti, Piti, Pa velice kladný vztah a nechtěl bych, aby se tento film zahazoval a myslím si, že patři mezi nejdokonalejší filmy, co kdy Funes natočil, a tudíž dávám bez konkurenčně 5*. 95% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Tanečnica, ktorá sa v 11 min. sťažuje, že je unavená a má toho dosť, nemá byť z čoho unavená, lebo vôbec netancovala. Po prvý (a posledný) raz sa objaví až so svojou replikou "Říkam ne." (hemul)
  • Když Evans (Louis de Funès) nabourá do autobusu, tak mu řidič autobusu v českém dabingu nabídne, zda nechce odtáhnout do garáže. Původně tím myslel do autoservisu, jelikož „garage“ znamená francouzsky autoservis. (McFly2)

Reklama

Reklama