Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pomsta bude sladká! Po sérii zlých skúseností s mužmi, na ktorých konci stojí aféra so ženatým mužom a prepadnutie v zadnej uličke po noci strávenej opíjaním sa v nočnom klube sa v Shae (Danielle Panabaker) niečo zlomí. Keď sa porozpráva so svojou kolegyňou Lu (Nicole LaLiberte), nájde skvelý spôsob, ako sa zbaviť vlastnej frustrácie. Lu je totiž radikálna feministka a zároveň vražedkyňa, ktorej obeťou sú výlučne zástupcovia opačného pohlavia. V rámci svojej "kariéry" si dokázala poradiť aj s policajtom. Shae a Lu sa vydávajú na víkendový výlet, kde sa jednoduchým a smrtiacim spôsobom vysporadúvajú s opačným pohlavím. (bjjoba)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Tred2 

všechny recenze uživatele

Nemuselo to být ani tak hrozné, ale bohužel. Scény se hrozně vlečou, střihač s režisérem se s tím moc nenadřeli. Všichni chlapi ve filmu - smutný prkna, "zlá holka" bez konkrétního motivu - šílená (because f*ck you), ta druhá zase naprosto debilní. Jak to celé proběhlo asi ani nemá smysl řešit, řekl bych k tomu jen to, že kategorie sci-fi by padla na míru. O tom, v jakém rozpoložení hlavní představitelka nakonec byla, nemůžete vlastně ani spekulovat (resp. ten kdo to psal to sám neřešil a bylo mu to jedno). Takže ve výsledku dostante klasickou 90-minutovku, která mohla být klidně v podobě krimi-comedy/drama kraťasu a nemusel být žádný problém. Pokud se na tohle opravdu chystáte, tak doufám, že máte foot fetiš, protože to je jediný směr ve kterém vás tento film může uspokojit. 1-2 je vesměs legit rozsah hodnocení, ti co dávají odpad!, netuší co všechno za sr*čky se natočilo. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Nemůžu prostě!! Tenhle nic neudělal!! PRÁSK!!" ... odpověď: "Každej něco udělal ..." Perfektní kousek, kterej evidentně naprosto nikdo nepochopil ... Nejde o "rape and revenge", ale o drama se silně ženským tématem na pozadí "jemně zpracovanýho" (obtížný to napsat ..) "rape and revenge" subžánru, kdy se ale nejedná o exploitation!! Tady kdo hledá nebo hledal exploitation tak je vedle!! To pozor!! O tom to není, tady jinde jsme, to jest jiný příběh jiná vesnice ... :)) Kdyby diváci s "odpadama!" dávali doprdele trochu víc pozor a sledovali témata, která se objevují ve vyučovacích hodinách hlavní hrdinky, mohli by dojít k závěru, že zde se nejedná o pomstu, nejedná se ani o exploitation, ale jedná se o drama zpracovávající syrově postavení ženy a muže v "kulturně-moderní-sexuální" době, kdy obě pohlaví těžce a nekompromisně zneužívají svoje zbraně a dovednosti vůči tomu druhému a doslova se požírají jako kudlanky při a po sexu ... Mistr J*A*S*M je opět zcela vedle, kdy nepochopil základní nyance a nitky a když tam holt netekly střeva chlápci dostávali těžce na prdel, asi mu to způsobilo v mozku pocit silné nelibosti. Já jsem normální člověk a přijímám to co film předkládá. Ano, chlapi jsou hovada a znásilňují ženský téměř na potkání, využívají větší fyzickou sílu, zastrašování a společenské postavení. Dělají si s ženskýma co chtějí. Ale ženský jsou némlich to stejný. Ví, že zdravýmu chlapovi prostě těžce od přírody šimrá v koulích a od toho se mu zatemňuje mozek jen když vidí krátkou sukni a pěkný nohy u pěkný holky a ví, že jsme v takové situaci slaboučcí jak caparti na písečku. Můžou nás dostat kam chtějí a doslova nás utopit ve vlastních psychických sračkách, v okamžiku "zatmění" dokáže být ženská zcela při smyslech a klidně nám odřezat hlavu ostnatým drátem ... Ani jedno pohlaví není "lepší a horší" a ani jedno není morálnější. Jde jen o aktuální postavení v historicky daných podmínkách a společenských úrovních. A o tom tento sakra chytře udělanej film je !!!! A kdo to nepochopil, musí se od života ještě hodně co učit ... (Andrew Howard samozřejmě potěšil a absence graficky znázorněných mordů nevadila...) ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pomerne uhladený, moderný rape & revenge o dievčati, ktoré je zničené z rozchodu a večer sa rozhodne zabaviť s kolegyňou. Skončia u neznámych chlapíkov, z ktorých ju však jeden neskôr znásilní. Rozhodne sa to nahlásiť na polícii, no keď je očividné, že jej nemajú záujem pomôcť, kamarátka sa rozhodne získať zbraň a vezmú veci do vlastných rúk. Dnes to už síce nie sú tie staré dobré, brutálne rape & revenge kúsky, čo nútili divákov odvracať pohľad, ale ide skôr o krimi-thrillerové podanie, ktoré priveľa explicitného násilia neponúkne, čo však našťastie neznamená, že by išlo o zlý alebo nudný film. Vyznenie je nepríjemné, atmosféra depresívna, psychologický teror nepopierateľný, hlavné dievčenské duo je kvalitne chladnokrvné a vrcholom filmu trochu prekvapivo nie je konfrontácia s ich protivníkmi, ale prevalenie odlišnosti medzi nimi samými. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Baise-moi ultralight. Takže skoro bez krve, bez šukání a samozřejmě bez Karen Lancaume. Ne že bych krev a šukání vyžadoval, ale pokud někdo točí film, jehož ústředním motivem je znásilnění a pomsta v režii dvou vyšinutých krav, byly by tyhle dva atributy na místě. Kor když nemáte k ruce ani jednoho herce zralýho zahrát aspoň na dětský besídce. Úplná zbytečnost. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jedná se o tak trochu netradiční rape & revenge. Asi chápu co tím chtěl " básník " říct, ale zvolil na to ( pro mě ) blbou formu. Děj měl být víc propracovanej a charaktery postav líp propracovány aby to mělo ten kýženej efekt. Absence násilí by nevadila. Spíš mi vůbec nesedlo obsazení hlavních ženských postav. Kamera byla toporná a hudební doprovod taky za moc nestál. Jediný co mě potěšilo byla účast Andrew(a) Howard(a). Sice se jedná jen o párminutovej štěk, ale zase jde o roli která je pro Howard(a) né až tak typická. Zkrátka a dobře není to takovej hajzl jak v jeho ostatních filmech. Jinak mě tenhle kousek moc neoslovil. Nápad dobrej, ale zpracování je mizerný. Slabší 2 hvězdy. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama