Reklama

Reklama

V americkém snímku je skupina gangsterů a zkorumpovaných policajtů vydírána ruskou mafií, aby provedla prakticky nemožnou loupež. Jediný způsob, jak to dokázat, je vyhlásit kód 999, který signalizuje ohrožení někoho z jejich vlastních řad. Důmyslný plán je ale převrácen naruby poté, co nic netušící policejní nováček, který byl vybrán na smrt, zmaří jejich útok. Následuje zběsilé a akcí nabité finále prošpikované podrazy, chamtivostí a pomstou. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (249)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Aneb když si hrozně přejete, aby se vám nějaký film líbil, ale ono to prostě sakra nejde. Na papíře to asi vypadalo božsky, obsazení si Hillcoat už snad ani nemohl sehnat lepší, ale to provedení. Krucinál. Úvod filmu vynikající, policejní razie jak z Rainbow Six Vegas, drama a váhání postav alespoň na nějaké základní úrovni taky fungovalo, ale co je mi to platný, když jsem se o postavy za celé dvě hodiny nezačal ani v jeden moment zajímat. Ruská mafie ohraná, Gal Gadot zoufale nevyužitá, kdyby se scénář raději soustředil trochu víc na postavy, přitlačil co se strachu týče, namíchal do toho šedivější charaktery a režisér to pak celé prodal jako víc než jen pečlivě ustrojenou krimi, asi bych se do toho filmu klidně i zamiloval. Takhle tomu ale chyběla duše. Nový Town ani Heat se nekoná. Bohužel. 6/10 ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Parádní krimi, kterých dneska vzniká asi tolik, co dobrých hororů. Triple 9 je perfektní, syrová a po staru natočená krimi ve stylu Nelítostného souboje, která těžce doplácí na dobu, ve který byla natočená. Film, který by před šestnácti lety měl osmdesát procent a ohlasy typu "best film ever", nemá hold dneska na víc, než dvě hvězdy. Kde málo CGI, kde nedostatek barviček, tam čecháčka pusto - už aby přiletěli další Avengers! ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Filmů s podobným příběhem najdeme asi více, skupina policistů sklouzne na dráhu zločinu a poctiví policisté musí přijít na to, že jejich kolegové se dali na dráhu zločinu. Je zde ohromné množství známých herců, i když né všichni jsou naplno využiti. Snímek není nějak převratný, ale zabaví a nenudí. Myslím, že hlavním tahounem filmu je Casey Affleck a ten prostě hrát umí a vybírá si dobré filmy. A bavil mě s ním i tenhle snímek. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zklamání ve vztahu k obsazení a režisérovi je značné. Vše jde na vrub především Matta Cooka, jehož scénář je chaotický a postavy vyloženě chovající se bezpohnutkově. Highlightem filmu je scéna čistění baráku, která poukazuje na zručnost Johna Hillcoata, a kterého je mně tak líto, že sem trojku z lítosti dám. Škoda tohoto. 55% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale pre mňa je "Triple 9" ukážka toho, ako vyzerá absolútna salva nudy, pričom trailer sľuboval niečo úplne iné. Prial by som si vo filme viac akcie, viac napätia, viac thrilleru a menej všetkého toho obkecávania a vysvetľovania a smerovania k pointe filmu, ktorá je vlastne až záverečná tretina. Výsledkom sa človek dopracuje k tomuto. A pre mňa to skutočne nefunguje. Pretože filmu chýba akákoľvek dynamika. Je to monotónne, nudné, plytké a veľmi nezaujímavé sledovať. Myslím si však, že prvých 20 minút je výborných a rovnako aj v závere je pár solídnejších momentov. Ale po prvých dvadsiatich minútach je tu minimálne hodina obrovskej nudy. Plus ma rovnako na filme štve, že Norman Reedus tu má žalostne malú rolu. A všetky postavy, ktoré by mohli byť zaujímavé sú na tom podobne. Nemôžem film odporúčať, lebo podľa mňa jeho dobré momenty nie sú dostatočne silné na to, aby stál celý film za to. Úprimne, radšej ho preskočte. Hodnotenie: C- ()

Galerie (73)

Zajímavosti (10)

  • Tzv. red band trailer (takto klasifikovaný trailer je obdobou filmu s prístupnosťou R) bol dlhý 2 minúty a 19 sekúnd. 19.2 bol totiž dátum plánovanej kino premiéry filmu. Tá bola nakoniec posunutá o týždeň, na 26.2.2016. (beso74)
  • Manželka ruského bossa, ktorú vo filme stvárnila Kate Winslet, sa volala Irina Vlasov. Jej priezvisko by sa však vzhľadom na jej pôvod malo správne končiť na -ova, čiže Vlasova. Táto chyba sa však vyskytuje veľmi často vo filmoch a seriáloch z americkej produkcie. (MikaelSVK)
  • Napriek tomu, že herec Norman Reedus zinkasoval najvyšší honorár zo všetkých aktérov, na obrazovke sa objaví len zhruba počas desiatich minút. (MikaelSVK)

Související novinky

Mladší z Afflecků na odstřel?

Mladší z Afflecků na odstřel?

17.12.2013

Ambiciózní a už beztak výtečně obsazený kriminální thriller Triple Nine (tři devítky jsou kód pro situaci, kdy se v ohrožení života ocitl příslušník policejního sboru) našel hlavního hrdinu.… (více)

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

22.07.2013

Tohle bude krvavé. Režie kriminálního thrilleru Triple Nine se totiž ujme australský drsňák John Hillcoat. A stejně jako v Zemi bez zákona se obklopí kvalitními herci. Charlie Hunnam, který aktuálně… (více)

Reklama

Reklama