Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (163)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aha, to bola komédia? Som si to mohol aj skôr prečítať v tom žánrovom zaradení, možno by som sa prinútil aj občas nad niečim zasmiať. Ale asi ani nie... Celá tá "woodyallenovská" atmosféra mi išla skôr na nervy a spoločne s ním aj všetky hlavné postavy, ktorých cesty sa na môj vkus až príliš často pretínali na rôznych miestach. Toľko áčkových hercov pokope, a napokon také sklamanie. Aj keď musím uznať, že to celé malo aj viacero svetlých momentov, ale bohužiaľ, celý koncept sa mi v podstate vôbec nepáčil... ()

neo250 

všechny recenze uživatele

Príjemná večerná oddychovka zo zaujímavou zápletkou, ktorá sa mi naozaj zapáčila. Kde si ženatý režisér hľadá prostitútky aby si s nimi užil,neskoršie im pomohol a otvoril im oči. No tie neskôr náhodne stretne a hľadá možnosti aby to nezistila manželka. Následne náhodné stretnutie všetkých vyčaruje slušnú zápletku s predvídateľným koncom. Škoda pomalého úvodu kde som sa patrične miestami nudil. No viac ma sklamalo príliš málo scén od J. Aniston. ()

Reklama

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která trošku kopíruje styl W. Allena. Scénář není úplně špatný, ale po chvíli už je to nuda. Film nikam nesměřuje a vše se v něm dá očekávat, tedy až na účast Quentina Tarantina, které mě docela pobavila. Dávám tomu 2 hvězdy, právě díky Q. Tarantinovi a R. Ifansovi. Tento " DJ Bulva " prostě pobaví vždycky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, jak kdyby se režisér pokoušel napodobit Woodyho Allena. Nejenom, že si do filmu natahal poměrně solidní množství zajímavých herců, ale ještě celý příběh zaměřil na dialogy. Jenže ty za moc nestojí a všechno zachraňuje Jennifer Aniston, která tady poprvé nevypadá na dvacet, ale na to, kolik ji opravdu je, což si myslím, že jí dělal hlavně účes. Další zajímavé zjištění film nepřinesl a tak jsem byl rád, že jsem ho vůbec dokoukal. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem daleko víc ... Imogen mám jako herečku ráda, ale tady mi tak úplně nesedla. Výběr Owena Wilsona do hlavní role taky nebylo to pravý. Chvílema mi děj docela utíkal a chvílema moc ne. Docela mi i vadilo to vyprávění od Imogen. Čekala jsem komedií a nezasmála jsem se ani jednou. Z námětu by se dalo vytěžit víc. Tvůrci to moc nezvládli. Myslím, že tenhle film jsem viděla poprvé a naposledy. 50%. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Film sa pôvodne volal "Squirrels to the Nuts", fráza, ktorá znamená v podstate: robte to, čo vás robí šťastnými. Táto replika je často vo filme používaná a prebratá je z filmu Cluny Brownová z roku 1946. Bogdanovich zmenil názov po tom, čo väčšina ľudí pôvodný titul považovala za film pre deti. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama