Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (163)

Perverz 

všechny recenze uživatele

Taková crazy komedie, kde kámen šuká cihlu, všichni jsou tady nějak propojeni nebo se postupně propojují, no a z toho jako mají vycházet ty vtipné situace a momenty. Mě to teda nechytlo. Ne že bych na filmy čuměl jen kvůli herečkám, to vůbec ne, kvůli herečkám se dívám jen z 90ti procent... Ne, kvůli herečkám tak z třiceti až čtyřiceti procent. Tohle jsem ale dokoukal jen kvůli Jennifer, která nikdy nezklame, mám ji prostě rád, a Imogen Poots co tady předvádí, ta je prostě suprová, roztomilá, usměvavá. Je to takový Allenovský New York, z prostředí filmu, filmy jsou z de i citovány, to mám rád, tady mě to ale minulo. Těšil jsem se na Tarantina, ten tady má jen takový štěk. Nejsem cílová skupina tohohle filmu, chápu že to může mnoho lidí bavit,.., spíše ale asi dospělejší lidi... ,,?? A spíše ženy. A Kathryn Hahn naprosto nesnesu, je mi nesympatická a má velký podíl na mém hodnocení. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou.....Woody Allen kopírka hadr. Na druhou dobrou....tuctovější Woody Allen kopírka hadr. Na třetí dobrou.....začínám tam cítit i executive producenta Wese Andersona. Ne, Allena mám rád (především do roku 2000), ale tahle levnější kopie mi vůbec nesedla. Přitom potenciál by byl. Výřečná vztahová komedie tlačená silným hereckým pohonem. Navíc režie Peter Bogdanovich.....ano, ten Peter Bogdanovich co to s námi táhne už od roku 68 a má na svém kontě skvosty jako Maska, Co dál, doktore?, Bijásek nebo Papírový měsíc. Tak kde se kruci stala chyba? Šnečí start, v průběhu s občasnými nádechy, ale překombinované a beze směru, tlačené kamsi. Mel jsem problém obšťastnit tuhle báječnou lehkou děvu na jeden zátah, protože místy bych si raději odskočil dát si na terasu kouřovou....a to prosím jsem, ortodoxní odpůrce tohoto zlozvyku. Za mne rozhodně: "Nový Co dál, doktore? se nekoná" ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Poměrně mdlá komedie, ve které se toho na můj vkus stalo až žalostně málo. Sice jsem zastáncem názor, že málo je někdy více, ale taky zastávám názor, že se nic nemá přehánět. Tady se jen všichni se všem vyspí, pak se z toho nějak vtipně vybruslí a celé je to takové nijaké. Nejvtipnější byla scéna s prostitukami v obou pokojích a cekově se mi tu hodně líbila i Jennifer Aniston, pro kterou já prostě mám slabost a byl jsem rád, že celý film nestál na jejích vtipech, ale byla naopak hezky v pozadí. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Fanky bláznivá romanťárna mísící hotelové prostředí s divadelním. Zběsilá vztahová konverzačka, jenž nesundá nohu z plynu, které nechybí nadhled (jest pouze chybou divákovou, že sám jej postrádá). Mezírky ve scénáři jsou, i tak je to ale skvěle upleteno, obsazeno a zahráno, plus s perfektní tečkou na závěr jako bonbónkem. Imogen je po celou dobu úchvatná a spolu s Holly a Vivian představuje další báječnou prostitutku, přičemž lepší citát asi zvolit nemohla. "Věřím v růžovou. Věřím, že smích je nejlepší spalovač kalorií. Věřím v líbání, v hodně líbání. Věřím, že je možné zůstat silnou, i když se vše ostatní kazí. Věřím, že šťastné dívky, jsou ty nejkrásnjší dívky. Věřím, že zítřek je novým začátkem a věřím v zázraky." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Filmové návraty, kterých se dopouštím, mě ne vždycky potěší. To je případ i tohoto snímku, jež v mezičase dokonce změnil i svůj název, protože já jsem ho viděl ještě jako Broadway Therapy, a tehdy mi přišel vtipný. Dnes mě dokázaly pobavit jen štěky Michaela Shannona a Quentina Tarantina, ale jinak u mě tato konverzační komedie hanebně selhala. Já přitom tento žánr můžu, film Oscar (1991) jsem si oblíbil přímo nekriticky, a právě ve srovnání s ním jsem si uvědomil, že mě zdejší vtipné situace vůbec nebaví, postava, kterou hrála Jennifer Anniston byla sice přeafektovaná, otravná, ale ne zábavná a ve finále jsem se musel dost přemlouvat, abych z původního lehkého nadprůměru neodebral rovnou dvě hvězdičky. / Poučení: Neplivej na prostitutky, jejich práce není lehká a nikdy nevíš... ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Keď sa o filme uvažovalo už v polovici 90. rokov, tak hlavnú ženskú rolu mala hrať Tatum O'Neal. Neskôr sa o nej už neuvažovalo, ale Bogdanovich po vydaní filmu povedal: "Tento film je venovaný pre ňu." (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama