Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (163)

Olík 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou.....Woody Allen kopírka hadr. Na druhou dobrou....tuctovější Woody Allen kopírka hadr. Na třetí dobrou.....začínám tam cítit i executive producenta Wese Andersona. Ne, Allena mám rád (především do roku 2000), ale tahle levnější kopie mi vůbec nesedla. Přitom potenciál by byl. Výřečná vztahová komedie tlačená silným hereckým pohonem. Navíc režie Peter Bogdanovich.....ano, ten Peter Bogdanovich co to s námi táhne už od roku 68 a má na svém kontě skvosty jako Maska, Co dál, doktore?, Bijásek nebo Papírový měsíc. Tak kde se kruci stala chyba? Šnečí start, v průběhu s občasnými nádechy, ale překombinované a beze směru, tlačené kamsi. Mel jsem problém obšťastnit tuhle báječnou lehkou děvu na jeden zátah, protože místy bych si raději odskočil dát si na terasu kouřovou....a to prosím jsem, ortodoxní odpůrce tohoto zlozvyku. Za mne rozhodně: "Nový Co dál, doktore? se nekoná" ()

Baxt 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ problematického filmu, s kterým si nikdo absolutně nevěděl rady, a s každou další střihovou úpravou bylo víc zřejmé, že z natočeného materiálu vzejde jen utrpení. Vznikla neurčitě koncipovaná cinefilská situační screwballová komedie, jemně intelektuální a neurotická á la tvorba Woodyho Allena, zároveň trochu hrubá a třeskutá podle moderních žánrových trendů. Láska ústřední postavy ke klasickému Hollywoodu, jakási forma melancholického návratu k bezčasí, má ve filmu jediné opodstatnění – omlouvá všechny komické náhody, logické lapsy a celkovou lehkovážnou atmosféru. _____ Film je ale hlavně z formální stránky občas vyloženě odfláknutý, což je zvláštní, uvážíme-li, že i ty nejhloupější komedie posledních let si v Hollywoodu udržují jistý technický standard. Abych jen jmenoval: diletantská kamera, chaotické vedení herců po place, amatérský střih nerespektující kontinuitu, otřesná hudební dramaturgie... Vyprávění se časem stává repetetivní a konec je naprosto antiklimatický. Jestli se má Peter Bogdanovich s diváky loučit tímto způsobem, je to hodně smutné. ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Ten typ komedie, která někomu přijde nestravitelná, někdo ji v množství odkazů na jiná filmová díla a sebeuvědomění považuje za geniální. Je pravda, že zápletky v některých filmech vypadají poměrně trapně a banálně a někomu může připadat, že tady tomu není jinak. Druhá věc je, že na přestřelených zápletkách a nečekaných zvratech je Je prostě báječná záměrně postavena. Do tagů bych přidal milostný šestiúhelník. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nejhorší film Jennifer Aniston. A navíc zde nehraje vůbec hlavní roli. Nejvíc mi však u ní vadí, že jí nedali její super hlas. Jinak je to celkem slušný propletenec, něco jako Beverly Hillls 90210, aneb každý s každým. Celkem zábavné, ale nijak výjimečné. Navíc je film částečně vyprávěný, nejen hraný, takže takový trochu divný styl. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, jak kdyby se režisér pokoušel napodobit Woodyho Allena. Nejenom, že si do filmu natahal poměrně solidní množství zajímavých herců, ale ještě celý příběh zaměřil na dialogy. Jenže ty za moc nestojí a všechno zachraňuje Jennifer Aniston, která tady poprvé nevypadá na dvacet, ale na to, kolik ji opravdu je, což si myslím, že jí dělal hlavně účes. Další zajímavé zjištění film nepřinesl a tak jsem byl rád, že jsem ho vůbec dokoukal. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Hlavné natáčanie trvalo 29 dní od 11. júla 2013 v New York City. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama