Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úplně typickej Sparks. Máme tu sympatickou hlavní dvojici, pěkné barvičky, slaďoučkou romantiku - celé to ale docela hezky funguje a pak se tam hodí nějakej absurdní a kýčovitej twist ve snaze o co nejdojemnější konec až na to, že to působí jak vytažené z toho nejlacinějšího německého romantického TV filmu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Před koncem jsem byla rozhodnutá dát filmu 3 hvězdičky, ale scéna, kdy Katie čte ten dopis mě tak dojala, že nemůžu jinak než dát hvězdičky 4. Julianne Hough byla v roli Katie úžasná a moc se mi do téhle role hodila, doufám, že v budoucnu dostane více hlavních rolí. S představitelem Alexe jsem už tam moc nadšená nebyla, ale i tak ušel. Příběh se docela drží knižní předlohy, i když tam je pár nepřesností, ale ten konec mě prostě dostal. Byla jsem stejně dojatá jako u knihy. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

První hodinka trošku nudnější, kromě toho začátku, tam byla jenom romantika, ale druhá hodinka velice dobrá, už se tam začalo něco dít. Největší plus tohoto filmu byla jednoznačně nádherná Julianne Hough, na tu byla radost koukat celé dvě hoďky :-))) Joshe Duhamel zahrál v pohodě, mám ho jako herce rád. A až do závěru jsem chtěl napsat, že Cobie Smulders je v tom filmu úplně zbytečně, kdyby tam nebyla tak se nic nezmění. Jenže pak přišlo závěrečných 5 minut a dle mého totálně zkažený závěr. Já jsem ho ani nepochopil, jestli teda ta jejich matka žije a neumřela na tu rakovinu nebo se to Katie jenom celou dobu zdálo, že má kamarádku-sousedku? Nevím, každopádně za tenhle závěr určitě jednu * strhávám. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kýčovitá romance, která se odlišuje pouze thrillerovou zápletkou (která je podstatná pouze na začátku a na konci) a zbytečnou mysteriózní tečkou, která má působit jako zajímavý zvrat, ale pro celkový význam snímku i jeho vyprávění je úplně zbytečná. Zbytek filmu už je pouze standardní romance o dívce s nevyřešenou minulostí, která se zamiluje do mladého vdovce. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Typický Nicholas Sparks, obrovský slaďák, jako vždy se vše odehrává v krásném prostředí, hraje pěkná hudba, v popředí stojí pěkní herci, nechybí ani projížďka na loďce a scéna v dešti. Tohle ale rozhodně nemůžu filmu vyčítat, kdybych čekala, nebo chtěla něco jiného, nikdy si nepustím film od Nicholase Sparkse, jeho filmy jsou v zásadě pořád stejné, celý vývoj příběhu a závěr budete vědět od první minuty. Tak proč ve mně tento snímek vůbec probudil nějakou zvědavost? Kvůli jménu v kolonce režie, Lasse Hallström mi chybí, neříkám, že nemám ráda i jeho novější filmy (Lov lososů v Jemenu, Hačikó), chybí mi jeho upřímné a citlivě pojaté snímky typu Pravidla moštárny, naivně tak s každým jeho novým filmem v koutku duše doufám, že se alespoň přiblíží ke svým starším dílům, ale ne, Safe Haven je naprosto průměrnou záležitostí, ve které zkrátka na mě ta romantika nedolehla, hlavní dvojici jsem to až tak nevěřila a za ten až směšný závěr bych nejraději filmu ještě hvězdu ubrala, ale cílové publikum filmu bude jistě spokojené a o tom to taky je, Bezpečný přístav se ani nesnažil zalíbit i někomu jinému, pokud tedy nemáte vyloženě v lásce romány Nicholase Sparkse, do kina nechoďte, druhý The Notebook se zatím ještě nekoná. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Zatímco ve filmu má Katie (Julianne Hough) své přírodní vlasy hnědé a před útěkem si je obarví na blond, v knize to je přesně naopak – přírodní vlasy jsou blond a před útěkem si je obarví na hnědou. (Iveet)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama