Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kýčovitá romance, která se odlišuje pouze thrillerovou zápletkou (která je podstatná pouze na začátku a na konci) a zbytečnou mysteriózní tečkou, která má působit jako zajímavý zvrat, ale pro celkový význam snímku i jeho vyprávění je úplně zbytečná. Zbytek filmu už je pouze standardní romance o dívce s nevyřešenou minulostí, která se zamiluje do mladého vdovce. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Klasický Hallström. Bohužel spousta diváků tento film neprávem odsoudila do průměrných vod romantických filmů už u prvního traileru a v komentářích pak argumentují předvídatelností, nudou či cukrkandlem. Naopak. Hallström naštěstí stále ctí tradici poctivého filmařského řemesla, skvělého castingu a poutavých námětů, takže i v Safe Haven odměnuje věrné diváky melancholickou atmosférou jižanského maloměsta, příběhem dvou lidí zkoušených těžkým osudem a tentokrát přidal i prvky thrilleru. Ano, i nějaké chybičky by se jistě našly, ale proč je hledat? Promise me something Katie, you'll take a lot of pictures and only regret the ones that you didn't take. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks ve svých románech neustále recykluje ty stejné motivy, užívá okoukané charaktery, nebojí se příběhových berliček a opětovně nedokáže vykonstruovat příběh, který by překvapoval od začátku do konce. Nicméně Lasse Hallström je tak šikovným režisérem, že Bezpečný přístav je nakonec příjemnou, ač vskutku "průhlednou" záležitostí, v čemž má mimo jiné prsty i nádherné jižanské prostředí, dobře zvolený hudební podkres a sympatické herecké obsazení. Romantiky a romantičky snímek nepochybně potěší, ale náročnější diváci budou asi častokrát kroutit hlavou. P.S.: Pokud se vám provařené "sparksovky" nelíbí, tak na to do kina ani nelezte, poněvadž "nic nového pod sluncem" neuvidíte. (6)7/10! P.S.: Milovníci slaďáků si mohou s klidem přičíst jeden bodík k celkovému hodnocení - a k těm se já hrdě hlásím ;-)! Recenze zde. [novinářská projekce_kino Atlas] ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem se jedná o tajemný film, kde jsou všichni mladí, krásní, opálení, vše je sladké, přesladké, spousta klišé, no ale co má být? Vždyť se na to dobře kouká a pokud si muž pustí Safe Haven se svou partnerkou, bude žena rozhodně spokojena a celý večer dobře naladěna :) Spojení Hallström a Sparks funguje. 70% (with J.) ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Tak sladky, ze si cokoladu budu moct dat az za nekolik dni. Jinak prijemny brak, ktery si na nic svetoborneho nehraje. Akorat ty "prekvapive pointy" by si Sparks mohl odpustit, stejne jako v Zapisniku jedne lasky clovek od poloviny filmu/knihy vi, ale on porad natahuje a natahuje az do krecoviteho "tadaa!". ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Rolling Stone dal filmu 0 bodov a uviedol, že "pustiť tento film je najhoršia vec, akú môžete urobiť svojmu rande na Valentína". (Arsenal83)

Reklama

Reklama