Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $71,349,120Tržby Celosvetovo $97,594,140Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,384,440 //počet predaných kusov 379,867 Tržby za predaj DVD v USA $19,636,649 //počet predaných kusov 1,020,717║ miestami schématicky otrepané ale zachraňujú to celkom sympatický herci, plus záhadný príbeh a malými prekvapeniami /60%/ ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu romanitckej příběh se sympatickou dvojicí, na druhou stranu že by thriller? No, byl by to thriller, kdyby to nebylo tak extra very předvídatelny. Takhle jsem cítil nějakej thrill leda tak když jsem u toho usínal (podařilo se mi to 3x, než jsem to dokoukal). Rozhodně ta rovina romantická je tady lepší... a to je co říct. Ale jinak žádná velká sláva. V mysli mi zůstane hlavně Julianne Hough a Josh Duhamel jakožto sympaťáci, ale za rok nebudu vědět, o čem to pořádně bylo... ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nemastný neslaný Hallström v pomalu odsýpající slaďárne, která jede podle všech zajetých klišé, jaká jen může červená knihovna nabídnout. Ujíždím na Rock of Ages, takže jsem si další hlavní roli Julianne Hough nemohla nechat ujít a je fakt, že ona a ještě druhá kráska Cobie Smulders jsou tím jediným důvodem, proč jsem se nehnula od monitoru. 50% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Pravda, typický Nicholas Sparks. Ale není to právě to, co u jeho příběhů milujeme? Tu sladkou naivitu, nádherné slunečné prostředí a osudovou lásku. Člověk občas potřebuje vypustit a trochu si zasnít a tyhle filmy jsou na takové chvíle jako dělané. To, že to je předvídatelná sladárna neberu, protože to musí být jasné každému, kdo si přečte obsah nebo si povšimne jména autora předlohy. Mě osobně to zaujalo více než Zápisník (vida, tam nikomu klišé a kýč nevadil ) a krimi struna mě bavila a držela napnutou až do konce. A když už jsme u toho konce - ten trochu pokazil původní stoprocentní dojem .. Přesto je to příběh s pěkným námětem, sympatickými herci a především celkovou atmosférou, obzvlášt při pohledu na sluneční paprsky prostupující mezi listy stromů nebo přístaviště je to velice příjemné pokoukání. Neromantikům vstup zakázán. :) ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Chybou by určitě bylo očekávat mysteriózní thriller, nebo si od toho slibovat strhující drama. Ani jedním totiž film není a nemá dle mého názoru ani ambice být. Jedná se čistě o romantický příběh se snahou o dramatický závěr a jedním "mysteriózním" prvkem. Postavy jsou typicky šablonovité a černobílé pro tento žánr - od zlého manžela, přes roztomilou Katie až po hodného a osamělého Alexe. Ocitáme se v malebném přímořském městečku, jsme svědky klasického seznamování, nechybí romantický den strávený na pláži, nebo výlet na loďce s nečekaným deštěm. Klišé a kýč na každém kroku. Ve filmu jen těžko něco překvapí. Přesto bych se o Bezpečném přístavu neodvážil tvrdit, že je ve svém žánru špatným filmem. Viděl jsem dost i horších limonád a tahle mě nijak neurazila, abych sáhnul jen pro jednu nebo dvě hvězdy. Herci sice nejsou první liga, ale na Julianne Hough se aspoň hezky kouká a hudební podkres byl taky docela přiléhavý. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • V čase 1:06:47 se Katie (Julianne Hough) dotýká Alexova obličeje levou rukou. V dalším záběru je to ale pravá ruka, která je na jeho obličeji. (Iveet)
  • Rolling Stone dal filmu 0 bodov a uviedol, že "pustiť tento film je najhoršia vec, akú môžete urobiť svojmu rande na Valentína". (Arsenal83)
  • Kniha popisuje Kevinovo (David Lyons) násilnícke správanie oveľa detailnejšie. Postava Katie (Julianne Hough) je popísaná viac do hĺbky a je oveľa menej dôverčivá. Alex (Josh Duhamel) je bývalý vojenský policajt, ktorý rozpoznal, že Katie bola zneužívaná, a pomáha jej s tým. (Arsenal83)

Reklama

Reklama